If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@bGy Pe mine personal m-a interesat consumul, pentru ca in final cu el ramai cat ai masina. De rate scapi la un moment dat. Pai eu cred ca (doar parerea mea sincera) 1.2 a fost facut doar pt consum. Daca vrei o masina mai puternica iti iei alta versiune. Deci parerea mea este ca 1.2 este doar pt consum.
Nu, nu am avut de ales. Am stiut de la inceput ce vreau. CONSUM MIC! Am condus la viata mea 9 masini, toate diferite.Ultima pe care o am in curte este un peugeot 2.0 diesel. Crede-ma ca nici asa nu am absolut nimic impotriva acelei masini cu motor de 1.2 . Nu iti pot baga pe gat varianta mea dar nici nu voi denigra, precum altii, celelalte variante. Alegerea este numai a ta si eu sincer iti recomand o masina noua : ai garantie 3 ani si masina noua este masina noua. Acum tu stii cel mai bine ce iti doresti: consum mic sau raliuri ;) .
Rezerva de cuplu ? Da ce are 500NM ?
1.2-ul este singurul motor care merita pe Logan, prin prisma costurilor reduse (taxe,consum,intretinere). Si ar mai merita 1.6 16v la care sa ii pui o suspensie sport si sa le faci ciuda la cei cu sh-uri nemtesti cu motorizari de 100-120Cp care se cred zmei. Restul e can can. Daca doresti ceva pentru raliuri sau ceva sport, mergi pe o masina de peste 200cp.
Ce ai de gand acum ca a disparut versiunea Preferance din lista?
Astept sa vad ce rezolv cu credit-ul daca mi se acorda cat doresc eu o sa iau varianta Story , daca nu, ma orientez spre mana a 2a, cu toate ca m-am ferit ca de dracu, dar asta e... mai am nevoie de o masina
Eu mi-am ales 1.2 si nu imi pare rau de aceasta alegere.Probabil depinde si ce motorizare ai avut anterior.Eu am avut la fosta masina 75 Cp(datorita vechimii erau mai putini) si sunt multumit de 1.2 de pe pe Logan.Skoda Fabia se fabrica si cu 60Cp.La credit bancar polita casco a devenit optionala,deci mai poti scuti ceva din valoarea ratei.
Ideea este ca fiecare o spune pe a lui, iti iei ce vrei si gata, sa fie intr-un ceas bun. Legat de drive test nu este relevant, cei de la reprezentanta nu o sa te lase pe tine sa vezi cat poate masina sau ce poate, intreaba oameni seriosi care au logan de 1.2 si de 1.6 si o sa te convingi sg. Si legat de sh, poti sa ai noroc sau poti sa iei teapa, eu am bagat 2500 de euro in masina in 2 ani. Daca nu ai bani de obtiuni incearca un credit de nevoi personale este o banca care mi-a facut o oferta frumoasa, nu pe mine ci pe mama ca ea este bugetara, gandestete ca nu merita investitia daca masina nu este cat mai buna din toate punctele de vedere, daca o iei noua nu merita sa o vinzi in primii 7 ani, altfel nu iti scoti investitia, deci mai gandestete si la confort un pic.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment