Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by eugenmanea View Post
    Asa e sistemul la Kia- pe dreapta nu functioneaza.(eu am doar 2 usi nu stiu cum ar fi daca ai iesi prin spate ).
    Dar atentie- nu functioneaza doar dc nu deschizi usa de la sofer deloc. Dc ai deschis usa de la sofer si ai inchis-o la loc- poti sa cobori linistit prin dreapta ca functioneaza.
    Nu cred ca e din saracie- probabil ca au avut ei ceva in cap. Si probabil ca e vb de asta- sistemul considera ca dc nu s-a deschis usa soferului, soferul e inca inauntru si nu vrea sa ii stinga luminile in nas.(poti ca sofer sa iti blochezi usile dp ce iese pasagerul, mai ales daca stai in Rahova ).

Ideea e ca la mine dupa 40 la ora se si incuie usile automat..si tre sa tragi de 2 ori de maner ca sa iesi afara (sau sa descui masina din buton).
    deci am avut dreptate in ambele cazuri. data viitoare nu va mai avantati sa iesiti in fata.

Originally posted by eugenmanea View Post
    Pai eu ce zic:

Sunt unele cazuri -daca parchezi pe trotuar - cand nu poti intoarce. Fie e prea stramt trotuarul si nu ai loc, fie e plin de pietoni si chiar nu are rost.

Si la mine pe straduta e f greu sa intorc...dar nu imposibil (trebuie sa ma duc la capatul ei unde e mai larg si acolo daca am noroc sa nu fie toate locurile ocupate ma bag cu botul in locul neocupat si intorc)- dar sincer nu merita efortul.
    Dar deja suntem off.

Originally posted by samy0388 View Post
    nu maestre, vad ca nu te duce capul sa intelegi 2 functii simple :

data viitoare mai usor cu afirmatiile ca "nu ne-am ciocnit valizele in gara" ca sa parafrazez un clasic in viata.
    Last edited by B997NDL; 15 February 2012, 22:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Upsi..

Comment

• Nu se compara cu Logan.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• deci daca a-si fi cumparat logan 1,6 16V taxa de poulare era 1142 lei, adica 265,53 euro!
          Deci conteaza foarte mult sa ai masina "euro" cat mai inalta, dar "negatuita"!
          Mai ieftin taxa de poluare la Veloster decat la Logan!
          aici calcul taxa poluare:
          Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

• costa mai mult fiindca este motor de 1600 cmc. norma de poluare este tot Euro 5.

@ gabriel poti sa mi faci o poza sau mai multe la evacuare ? exact pe acolo pe unde iese din motor
            Last edited by alessandro; 16 February 2012, 08:31.

Comment

• da, @alessandro, incerc, daca reusesc sa gasesc la un service un elevator sau daca nu din rampa auto!

Comment

• Noile arme:
                Lansarea celei de-a doua generatii a modelului compact Kia cee’d a intrat in linie dreapta. Dupa ce a publicat primele fotografii cu exteriorul masinii in ianuarie, acum, la o luna…

http://www.************/teste-auto/t...6-crdi-8925210

************ in loc de stelute
                Saab 9-5 Aero

Comment

• Inutil! Tot Loganu' e mai bun.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Sa vezi revolutie in clasa compacta acum !!
                    Acusica apare i30 ala nou ,alta referinta in materie ,care e de fapt un ix20 mai plonjat si mai lat !

p.s. Bordul ala de kia seamana destul de mult cu cel de C4 (noul model )....lipsa de inspiratie e de vina ....
                    Attached Files

Comment

• Dar eu astept si NOILE PRETURI ca arme din astea la alte masini consacrate sunt destule! Il astept pe Eugen sa caute si lista de preturi a noilor KIA si tare mie ca incepe de la vreo 17.000 de euro in sus !

Comment

• Originally posted by ROY View Post
                        Sa vezi revolutie in clasa compacta acum !!
                        Acusica apare i30 ala nou ,alta referinta in materie ,care e de fapt un ix20 mai plonjat si mai lat !

p.s. Bordul ala de kia seamana destul de mult cu cel de C4 (noul model )....lipsa de inspiratie e de vina ....
                        Da! De-aia la salonul de la Frankfurt a venit special Big Boss de la VW si s-a urcat in I30.
                        SI cand a vazut ca volanul se poate regla pe adancime fara sa scoata zgomot l-a chemat pe ingineru sef de la VW si i-a zis 'ce-i asta? De ce coreeni au reusit si noi nu?'

Stati linistiti! Ambele modele sunt cu mult sub Loganul actual!(nu mai zic fata de Loganu ala care o sa apara..)
                        Saab 9-5 Aero

Comment

• Aia cu boss-ul de la vw a fost curvasarie pe fata ! Si-a luat ce mai mare spaga posibila la faza aia ! Cum bah sa te duci sa faci tu reclama la un concurent de piata de-al tau ? Daca faceam parte din grupul director de la vw il zburam in secunda doi !! Putea sa achizitioneze un i30 de asta nou si sa faca verificarile astea intr-un garaj undeva ,fara public.....

Comment

• ))))))))))))))
                            Ce tare ai fost!!
                            Directorul General de la VW si-a luat spaga de la amaratii de galbejiti ca sa le laude masina!!
                            Printre cele mai tari lucruri pe care le-am citit pe aici!

Cred ca si avea nevoie de bani...saracutzu-cu criza asta cred ca i-au taiat si lui 25% din salariu...
                            Tu crezi ca esti in Ro cand te duci tu cu Loganu la dealer si dai spaga sa iti schimbe pivotu cu masina in garantie...
                            Eu cred ca e si o conspiratie mondiala la mijloc..si toate astea sa discrediteze Loganu - nu pentru altceva!

Cat despre copiat si alte asemanari- ziceti zau ca bordul de la noua Astra nu seamana cu bordul de la Ceed asta veche.

PS cu permisiunea ta o sa citez de aici sa trimit la prieteni... fara a da nume- ca demult nu am mai citit ceva asa hazliu!
                            Saab 9-5 Aero

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Dar eu astept si NOILE PRETURI ca arme din astea la alte masini consacrate sunt destule! Il astept pe Eugen sa caute si lista de preturi a noilor KIA si tare mie ca incepe de la vreo 17.000 de euro in sus !
                              Am zis,,astept inca si pretul care va fi in mod sigur unul pe masura! L-ai GASIT ?

Comment

• @ Eugen ,din pacate traim intr-o lume a banilor....Martin asta putea sa trimita un subordonat sa inspecteze . E ca si cum ar merge Basescu intr-o comuna din judetul Botosani si ar aprecia managementul primarului de acolo. Plus ca ,Martin asta ar putea fi detronat si in cateva zile ,daca asa considera consiliul director .Nimeni nu e vesnic sef!

p.s. daca gasea numai defecte mai ziceam ,dar sa-ti lauzi concurentii ,bate la ochi !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google