Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 7 ani sau 150.000 km din bara in bara.

Comment

• Daca si realitatea suna asa frumos, atunci clientii Hyundai/Kia se pot declara multumiti si fara griji.

Comment

• gabriel2009: sunt de acord , dar dc aveai un logan 1.6 16 v full vedeai ca e masina f buna calitate-pret, pt ca de fapt aici nu e nici un versus ; dar dc ai facut pasul la o masina de aproape 13 k consider ca erau cv optiuni f apropiate de acest pret mult mai bune,dar cum ai zis si u se va vedea in schimb fiabilitatea hyundaiului.Sa stapanesti sanatos masinuta !!!
        eugeanmanea:cn a zis k loganul e net superior fata de octavia?
        Dar de unde ai ajuns tu sa compari crema masinilor frantuzesti cu o kia.. !? sau Renault asta nu am inteles-o .. normal ca la Citroen e mai scump tot ca nu se compara .;iar referior la ,,chinezisme'' nu esti departe dar parca si daewoo era tot coreean.,lasa ca mergea kiar dc consumau multicel
        Dc tu nu vrei un citroen nici moca cred ca ne pierdem in detalii cu comparatiile astea si nu mai are rost . )
        inca o data sa stapanesti sanatos i30-ul Gabriel !
        Last edited by Allyn_y; 10 February 2012, 13:25.

Comment

• Deja eu ma duc sa scot loganul la vanzare si sa imi iau Kia/Hyundai ca stiu ca 7 ani dorm linistit.
          Asa si eu cand m-am dus la reprezentanta Kia de pe Aviatorilor aveau astia treaba cu 7 ani bara bara. Cand i-am intrebat ce tine de bara bara asta,,au zis ca daca masina ruleaza in conditii perfecte pe sosele si se strica ceva la ea instantaneu,,da se schimba ceva.

DAR au mai zis ca ruland in Romania prin fel si fel de gropi nu prea ai sa vezi tu acest lucru schimbat la sistemul de directie. Asa ca realitatea e frumoasa,dar pana ajungi sa te bagi in car cu ei ca nu o sa mai fie asa de frumos apoi!

Comment

• Off-topic: cel putin teoretic la o groapa sanatoasa se poate repara pe CASCO(cine are).
            @Ivan Marian: schimba bre. Au schimbat la Accent de doua ori coloana de directie pe garantie. Da' telescoapele nu, toate 4(stiu am o obsesie).
            Last edited by Cristi_LCD; 10 February 2012, 13:26.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• intrebati l pe colegul eugen cum i au vopsit masina la 6 luni dupa ce a iesit din garantie lucrarea. pentru simplul fapt ca le a dat un telefon si le a spus ca nu arata bine

gasiti pe threadul meu poze daca doriti

Comment

• Teoretic merge orice cu SPAGA si chestia este ca merge de minune. Asa am si eu 2 prieteni care lucreaza in asigurari si avand cunostinte in serviceuri Dacia mi-au propus sa schimb una alta pe logan cand a iesit din garantie.

Problema la mine e ca nu aveam ce sa schimb la vremea aia si nici acum! Daca aveam ce schimba, schimbam prin sistemul asta minune de ""ungere" a ""mecanismului"" de prin serviceuri...ca prin sistemul normal de garantie in veci vecilor amin nu as fi reusit asa ceva!!

intrebati l pe colegul eugen cum i au vopsit masina la 6 luni dupa ce a iesit din garantie lucrarea. pentru simplul fapt ca le a dat un telefon
                ..am mai spus mai sus,,altui coleg de la noi din Bucuresti i s-au schimbat usile de noi si nu era cazul . I s-au pus unele noi si apoi vopsite bineinteles. Motiv,,rugina multa,,dar a apelat la alt "sistem" prin sistemul normal de garantie

Iar masina lui Eugen mai mult ca sigur a avut vopseaua cu probleme din fabrica si asta bineinteles ca s-a remediat pe garantie. Daca era totul intact si masina arata impecabil nimeni nu cred ca facea operatiunea asta.,,,Eu unul il invit pe Eugen sa expuna problema ca atare si sa spuna realiatea cum a fost. Adica a avut sau nu probleme cu vopseaua din fabrica??
                Last edited by Ivan Marian; 10 February 2012, 13:35.

Comment

• @Ivan Marian- m-ai intrebat ce ma fac daca dai telefon la reprezentanta si nu-i asa cu trenul de rulare!
                  Eu te invit sa o faci si te intreb la randum meu- dc e asa tu ce te faci?
                  Eu deocamdata am 60,000 km si nu a fost nevoie sa schimb nimic la trenul de rulare. Dar am multi colegi de pe club- si pot sa zic prieteni ca ne0am intalnit, am iesit la diverse evenimente- care au avut probleme mai ales cu bieletele si s-au schimbat pe garantie!Fara probleme!Eu am 5 ani bara bara; acum au marit la 7. In afara de baterie, anvelope si ambreiaj (dc se toceste)-tot e in garantie! (bine sper sa nu veniti si sa ma intrebati dc si becurile sau placutele).
                  Chiar am intrebat odata la mecanicul: domne cum de eu am 50,000 (pe atunci atat aveam) km si nu am probleme cu bieletele, iar altii le schimba la 30,000? Mi-a raspuns: unii profitand de faptul ca au garantie 5 ani (pe atunci) si dau in gropi la greu!

Nu confundati garantia Renault, Toyota cu cea Hyundai Kia. La fiecare scrie in carte ce si cum si depinde de marca! La Renault trenul de rulare e garantat 50,000 km.

Partea cu revopsitul: aveam niste zgarieturi pe aripa stg spate si m-am hotarat sa revopsesc pe CASCO. Cand am luat masina am vazut ca era diferenta de nuanta, dar am zis Las-o asa...ca si-asa o zgarii iar la un moment dat si o s-o revopsesc. Asta se intampla in iunie...(garantia e de 3 luni la lucrare).

Apoi intr-o zi pe la inceputul lui Dec ne apucam noi sa ceruim masinile (eu si Alessandro), iar Alex face poze. Cand am vazut pozele m-au apucat spumele- cu dif de culoare(a pus Alex poze).
                  Am zis sa incerc cu un mail la conducerea service Kia ca nu-mi ia nimeni gatul sa incerc.(am trimis mailul pe 12.12.2011).
                  Le-am zis ca nu mi se pare normal ca la Logan (si Alex are o aripa vopsita) sa iasa perfect nuanta iar la Kia sa fie dalmatian.
                  Am fost contactat a 2 a zi m-au programat in Ian si au revopsit aripa- de data asta a iesit impecabil (e si o culoare mai pacatoasa-Dakar Yellow).
                  Service ul Kia Bucuresti e jos palaria n-am ce comenta.(nu stiu Hyundai).

@All dati-mi si mie niste linkuri cu masini in intervalul 12-15,000 EUR care sa aiba dotarile lui I30 si sa fie de marca! Eu 1 nu gasesc mare lucru! (Citroen C4costa 14,800 la promotie nu 12,000!
                  Dar sa fie linkuri in care sa se vada dotarile, nu asa 'Megane costa 13,000'- ptr ca Megane ala la 13,000 nu are ESP!
                  Saab 9-5 Aero

Comment

• http://www.autovit.ro/hyundai-i30-C22588263.html o masina cu doar 20.000km, 6k
                    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Cu astea se compara practic kia ceed sau hiunday i30 ,(masini sh la pret apropiat )desi cu ult nu are legatura, iar nivelul lor e cam aici nimic mai mult, :

Iar aici e o adevarata masina de ultima generatie privind tehnologia si calitatea dar si pretul este pe masura ,oare in cati ani lumina o sa ajunga ,chinezii ,indienii coreenii la acest nivel in fine niciodata, sa o admiram:

ozn nene no comment ! )
                    Last edited by Allyn_y; 10 February 2012, 14:57.

Comment

• Ma refeream la masini noi- nu junk uri

Allyn niciodata sa nu zici niciodata!
                      Asa ziceau multi acum cativa ani: coreeni nu vor ajunge niciodata la nivelul Nokia sau Philips.

Si iata ca dupa numai cativa ani Samsung bate la fundul gol ambele companii.
                      Saab 9-5 Aero

Comment

• Nici nu am citit postul tau, acesta l-am pus eu pt ca asta este comparatia reala intre kia ceed sau hyundai i-30 cu alte modele, masini sh de 2,3 ani cu preturi asemanatoare , poate altele au preturi diferite . Dar si loganul are altul oricum !
                        @eugenmanea: ma refeream in domeniul masinilor strict,nu au nici o legatura electronicele .
                        Nu cred ca are nimeni nici o indoiala ce ar alege din toate .; si Fiatul Bravo e f tare am inteles.
                        Hyundaiul si ceed poate au preturi mai mici dar si ce ofera e pe masura pretului si cu asta am incheiat!!
                        Last edited by Allyn_y; 10 February 2012, 15:26.

Comment

• Eu asa alege Focusul.
                          Este vreun topic Logan vs Ford Focus?

Comment

• @mr.K : hehe simt o urma de ironie referitor la acest topic ? ) ai drept aici
                            sa comparam si cu Ferrari de acum ca au 4 roti, ce mai cont un detaliu cum ar fi pretul? tare asta !
                            ps:focusul nu e rau deloc ;)
                            Last edited by Allyn_y; 10 February 2012, 15:34.

Comment

• Ce bord simpatic are Aveo. Chiar imi plac liniile.
                              Acel c4 este monstruos de scump. Un C4 nou, motorizat 1.6 T benzina, automata si cu toate optiunile din lista, inclusiv plafon panoramic, 17500 pret negociat cu dealerul. Enorm, dar oricum e mai ieftin ca cel SH)

@manea: c4-ul respectiv a costat 12000 si ceva anul trecut. Daca mergi acum la dealer, mai scoti ceva reduceri. E ok sa comparam masini cu reduceri, nu? Ca pana acum nu am facut asta.
                              Si da, masinile coreene sunt ok si bune la anumite capitole. Insa Kia Ceed si I30 sunt cam lesinate comparativ cu competitorii directi. Sunt un soi de logan printre alte masini. Daca incep sa compar Ceed cu Golf, sau Astra nou, sau orice altceva din categoria asta, ies doar cu pretul mai mic. Acum vei spune ca "Ce domne, alea ie mai scumpe". Pai bine bre, dar I30 nu-i mai scump ca loganul? De ce facem comparatii intr-un sens, dar in altul nu se poate? Suntem unidirectionali?
                              Last edited by Cezar; 10 February 2012, 15:39.

Comment

• Si de 13.000 cat e un i30 cumperi:
                                -un 1.6 16V nou +
                                -un Laureate 1.4 din 2005

Si ai si masina de rezerva.

Si daca tot nu inseamna mult 3.000 de euro, mai plusezi inca 3.000 si la 16.000 gasesti oferte de noi, cu discount, mult mai bune. Dar numai daca 3.000 de euroi inseamna ceva usor de acoperit.
                                Asa, la 10.000 e bun si Loganul, daca se vrea musai masina noua.
                                Daca nu, cu 10.000 gasesti masini excelente, de maximum 3-4 ani vechime si intre 75-100k km.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google