Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• atunci e hiba generala de sistem, poate pe dreapta iese tot soferul !
    sa te caci in el de followmehome !
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Mdaaa,,,atunci ar trebui ca astia in cartea tehnica a masinii sa specifice CLARRR ca NU IESITI PRIN DREAPTA ca sistemul Falow Me Home nu se activeaza!

Mare tampenie,,vorba lui samy! Si sa mai dai si mii de euro pt sistemul asta ca sa iti descarce bateria,,mare tampenie!

Ps,,dar daca se deschid toate usile odata sa coboare toti pasagerii si ultima usa inchisa este una de pe spate? Se mai activeaza sistemul?
      Last edited by Ivan Marian; 17 February 2012, 12:31.

Comment

• Alessandro in niciun caz Logan nu isi ia autobuze de la Kia. Nu am sustinut niciodata asta.
        Dar rezumandu-ne strict la motoare- 126 cai e mult mai potent.
        Pune motorul de pe Kia pe Logan si o sa vezi ca dai autobuze la toate 1.6 de pe piata aspirate.
        @Cezar- care pedestal? In niciun caz I30.Ceed nu sunt masini de referinta- doar ca la pretul pe care il cer pe ele au un raport f bun pret/ce ofera- la fel ca si Loganu de 1.2 sau 1.4 care sunt imbatabile pe acest pret.
        Tu mi-ai zis sa comparam si in sus cu 3,000 EUR nu numai in jos.
        Si eu iti zic ca in materie de 1.6 aspirate Kia/I30 are printre cele mai potente motoare (nu stiu cum e C4 am auzit ca si 1.6 de la C4 e f misto). Deci printre cele mai potente motoare, cele mai multe dotari, cel mai mic pret. Eu zic ca e de luat in seama.

L-am sunat si pe frate miu si l-am intrebat cum e cu Follow me home la BMW seria 3.
        Este exact ca si la mine: daca iesi prin dreapta nu functioneaza.
        Concluzia: mi-o mentin pe cea de mai sus!
        Last edited by eugenmanea; 17 February 2012, 12:37.
        Saab 9-5 Aero

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
          Ps,,dar daca se deschid toate usile odata sa coboare toti pasagerii si ultima usa inchisa este una de pe spate? Se mai activeaza sistemul?
          Mai intreb odata,,si daca ai mai multi pasageri fata/spate si pasagerul din dreapta deschide usa primul ,tu ca sofer al doilea, apoi inchizi usa imediat si restul ulterior,,se mai activeaza sistemul?

Comment

• Originally posted by sumedreacris View Post
            nu mai zic nimic pentru ca se pare ca in ciuda dovezilor foarte clare voi o tineti pe a voastra ca nu are ac.

o zi buna!

oare un audi a4 cel mai chel model 2012 o avea ac?) intreb si eu ca poate si ala are doar ventilatie in 4 trepte ca la logan

@mariusnicolae

nu o fi vw the best in class, dar fata de logan e la ani lumina

pentru cei mai tari de ochi
            acu se vede butonul de ac? aia e instalatie de climatizare standard in afara de scaunele incalzite. se vede ca avem dezaburire luneta, recirculare si ac. acelasi sistem clasic se intalneste si pe polo, golf6, noua skoda superb echipare de baza etc. numai voi batman batman ca e cheala ca loganu
            Eu am polo 1.2 60cp. Am AC, dar am fiindca am ales eu sa am si m-a costat in plus 933 euro fara tva. Daca nu crezi intra te rog pe vw romania alege masina si dai o configurare si o sa vezi.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
              Mai intreb odata,,si daca ai mai multi pasageri fata/spate si pasagerul din dreapta deschide usa primul ,tu ca sofer al doilea, apoi inchizi usa imediat si restul ulterior,,se mai activeaza sistemul?
              normal ca se activeaza atata timp cat usa soferului se deschide si se inchide. s-a tot explicat. e si logic sa fie asa pt ca soferul n-are de ce sa coboare prin dreapta. numai la noi esti pus in astfel de situatii.

@cezar: femeia mea are un c4 din 2006. 1,6 aspirat si 115 cp si nu rupe deloc, gura targului. l-am testat in nenumarate situatii. e f confortabila, arata bine desi dupa mine nu prea e conceputa ca masina barbateasca dar ca motorizare vs greutate nu te da pe spate. daca cee'd are 126 de cai eu zic ca se simt mai ales ca mi se pare mai usoara decat c4. vorba ta, nu ne bagam la avioane cum ar fi in general clasa3 de la bmw. nu stiu cum s-a ajuns la m3 ca oricare din clasa 3 stoc e suficienta

Comment

• Mie mi-a placut de un seria 1 zilele trecute cu jdemii de sisteme superultramegajmechere lasat frumos pe burta pe strazile bucurestiului, si hai ca nu ala era mare buba, ca are tractiune spate si e jos
                dar un a8 quatro, sa nu poata iesi el din spatele blocului pe cand un logan scormonea frumos la zapada pana ajungea in strada principala ? asta e clar de porc

Comment

• da... e clar ! ca Loganu' nu-i niciuna. dar vezi ca aici pe forum cred ca 95 % dintre loganuri sunt lasate pe burta.

Comment

• nu ridic in slavi nimic, nu arunc cu rahat in alte masini si nici in sisteme 4x4 sau xdrive, zic doar ce am vazut, daca intelegi pe langa este fix eroare la crearea sinapselor tale, bine ca functia de respiratie este una basic !

Comment

• si de fapt care era morala care se desprindea? ca alea sunt mai joase?! sau ca au nimerit vreun sleau mai inalt?! sau ca loganul e mai bengos decat 4x4?! spune-mi tu care e invatatura pe care trebuie s-o trag.

Comment

• Morala e ca decat sa fiu constient ca am spatele bazat mai bine sunt mai prudent la volan, ca pana la urma tu esti ceapa care decide cand pune frana, nu abs-ul
                        vroiam sa subliniez ca degeaba ai jdemii de sisteme ca daca esti lamaie poti sa ai si patrol ...
                        io am mers 4 ani cu supernova de atingeam toate sleaurile si n-am ramas pe nicaieri, nu garda joasa e buba
                        Last edited by 827sam; 17 February 2012, 14:48.

Comment

• Unii nu ating nimic cu burta masinii, deoarece RATB are sine separate.
                          Important e ca se pricep la toate marcile de masina existente, dar si-au cumparat-o pe cea mai proasta. Sa-i dea foc si s-o inlocuiasca cu un abonament pe un an de zile la RATB.

Acel follow me home nu se activeaza cu motorul in functiune, deci varianta ca las pasagerii si blochez portierele sa nu ma atace hotii, nu ma lasa fara lumini la 30 de secunde dupa au coborat pasagerii si vreau sa plec de pe loc.
                          Last edited by mr.K; 17 February 2012, 14:56.

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
                            Morala e ca decat sa fiu constient ca am spatele bazat mai bine sunt mai prudent la volan, ca pana la urma tu esti ceapa care decide cand pune frana, nu abs-ul
                            vroiam sa subliniez ca degeaba ai jdemii de sisteme ca daca esti lamaie poti sa ai si patrol ...
                            io am mers 4 ani cu supernova de atingeam toate sleaurile si n-am ramas pe nicaieri, nu garda joasa e buba
                            pai aici inteleg ca se vbea de masini, nu de soferi. comparam alte masini cu loganul. nu?!

Comment

• pai si atunci degeaba e una mai buna ca alta daca la volan avem o ceapa degerata si un ardei capia, nu ?

Comment

• nu e chiar asa. daca era ceapa degerata la volanul unui logan?! nu era groasa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google