Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bre senior K, la ce decelaratii iti supui corpul in cazul unui accident ce presupune deformarea cupolei si altele asemenea, faci ciorbita de ficat, splina sau chiar intestine.
    Nu-i de joaca cu decelerarea asta. De accea toate masinile se fac praf si pulbere, insa interiorul ramane compact.
    Altfel, aro 244 ar fi cel mai bun, ca doar are tabla groasa nu gluma.

Comment

• Daca oamenii din Kia aia au supravietuit, atunci toate sistemele si ranforsarile si-au facut datoria, ca pana la urma la asta se rezuma totul, masina poate sa se faca si cat un cub.. daca traiesti e bine.
      Exact cum a zis si Cezar... conteaza acea decelerare brusca, ea supune corpul la solicitari imense si asa apar leziunile interne... n-ai nicio zgarietura pe tine dar esti mort.

Comment

• Cezar, crezi cumva ca un impact al genunchilor cu botul masinii care te ciocneste, inseamna ca masina ta s-a deformat bine si absorbit energia?

Stelele NCAP se dau cum se dau, pana si masinile chinezesti au 4 stele, acum.
        Nu te scutesc de neplaceri.
        Iar faza aia cu masina mica si sigura e valabila la fel de mult cum un Smart are castig de cauza in impactul cu un G Klasse.

Va doresc sa nu probati niciunul vreo stea din dotarea masinii.

Ma-ntreb, Huidu o fi simtit decelerarea?

Exact cum a zis si Cezar... conteaza acea decelerare brusca, ea supune corpul la solicitari imense si asa apar leziunile interne... n-ai nicio zgarietura pe tine dar esti mort.
        Daca stai la semafor si intra unul in tine, din spate, e posibil sa suferi fractura de vertebre, doar pentru ca tetiera ta e proiectata/aranjata prost. Lasa vitezele mai mari cumulate, ca totul e doar noroc chior sa scapi.

Comment

• Intrebare,K-ule,,ce masina a devorat KIA aia din poza ta ?

Comment

• Acum am citit si eu articolul.

Deci avem asa:
            - una bucata CEED impact frontal cu utilitara+ pe lateral, ca doar nu s-o fi botit in spate in halul ala prin efectul de Domino.
            Urmari:Au ajuns la noi doua femei, una in varsta de 30 de ani, iar cealalta de 36 de ani. Ambele sunt constiente si stabile. Pacienta in varsta de 30 de ani, pasagera din drepta, a suferit o fractura de bazin si multiple leziuni, fiind internata la Sectia de Ortopedie pentru operatie. Soferita, cea in varsta de 36 de ani, a suferit o fractura de stern si un traumatism toracic.

- Una bucata Logan care a fost mai mult sters de autoutilitara (a se vedea in poze)
            Urmari:
            O alta victima, din masina Dacia Logan, a fost transportata de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din cauza unui traumatism cranio-cerebral sever.

Acum nu cunoastem datele- poate ala din Logan nu avea centura.... dar eu zic ca Ceedul s-a comportat f bine!

Deci sa inteleg asa:
            -ca o masina de 3 stele e de preferat uneia de 5 ca oricum e marketing pur (apropo de tetiere Ceed le are active)
            -ESP ul e de fitza- cea mai mare prostie
            -Climatronic se poate pune f usor
            -Singura diferenta intre cele 2 masini o face sistemul Follow me home care costa 3,000 EUR si nu face ))))))

Am ajuns sa ne dam cu parerea cum sta treaba cu Hummer si ML. Nu inteleg ce treaba are coada vacii cu stampila primariei.
            Last edited by eugenmanea; 22 February 2012, 14:17.
            Saab 9-5 Aero

Comment

• O duba.

Deci marimea conteaza.
              Pai, zice ceva de soferul dubei fara stele NCAP?
              De aia spuneam si de G Klasse si Range Rover.

Loganul a fost aruncat in afara drumului, de aici putand rezulta multe explicatii referitor la traumatismul craniocerebral.
              Attached Files
              Last edited by mr.K; 22 February 2012, 14:19.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                Asta s-a stabilt deja. Nu exista masina mai proasta ca Loganul.

Nu fi sigur. Se vede clar ca tabla de Kia e fix asa de groasa cat la o conserva de peste, efectiv s-a botit partea aia ca hartia, nema ransforsari.
                5 stele alea se dau la toate rablele, ca o medie.
                Pentru mine 5 stele reprezinta excelenta, nu cred ca poti pune 5 stele si pe un Megane si pe un Ceed si pe in Range Rover sa-l depunctezi la siguranta PIETONILOR.
                Ca accidentele auto implica si pietoni tampiti, e altceva, dar in general implica 2 sau mai multe masini care se ciocnesc. In caz de accident as vrea sa fiu intr-o masina cu adevarat de 5 stele EURONCAP, cum ar fi Range Rover, nu in Ceed cu 5 stele. Stelele astea sunt un fel de bulina rosie de la gradinita, iti lasa falsa impresie ca esti in siguranta.

Si cred ca Loganul se comporta fix ca Ceed in situatia respectiva.
                la cinci stele nu trebuie sa ramana tabla intreaga. dimpotriva, tabla cedeaza ca sa protejeze habitaclul. nu se dau stele pe masina cea mai intreaga ci pe habitaclul cel mai putin afectat. faci greseli de gandire. dupa tine un tanc ar avea 5 stele.

Comment

• Si deci, NDL, tancul n-are 5 stele ? da-l la dracu ca n-are ESP, ASR, ABS, EBD si nici avertizoare de cuplare centura pentru a lua cat mai multe stele, nu ?
                  Un aro d-ala mi-e mai sigur decat un hatch cu 5 stele
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• faci greseli de gandire. dupa tine un tanc ar avea 5 stele.
                    @997NDL
                    Stii, ma gandesc ca n-are rost sa-ti explic tie separat ce gandesc eu, m-am exprimat destul de clar inainte. Vezi sa nu te trezesti cu motorul in brate dar sa fii multumit ca s-a deformat corespunzator masina.
                    Teoria ne mananca zilele.
                    Tot conform teoriei, JEEPANELE sunt nesigure, ca masinie alea mici intra pe sub ele, la impact si te lovesc la talpi.
                    Chiar, cum o fi un Smart bagat cu totul sub un G Klasse?
                    Gogoasa, cu cupola adusa la nivelul podelei, dar DEFORMATA.

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
                      Si deci, NDL, tancul n-are 5 stele ? da-l la dracu ca n-are ESP, ASR, ABS, EBD si nici avertizoare de cuplare centura pentru a lua cat mai multe stele, nu ?
                      Un aro d-ala mi-e mai sigur decat un hatch cu 5 stele
                      cert e ca daca femeile n-au murit, ba mai mult sunt constiente si stabile, kia si-a facut datoria cu brio. cum zic "baietii eruditi" pe aici?! aa, da... QED

Comment

• cert e ca daca femeile n-au murit
                        Viata lor va fi mai complicata de acum, fractura de bazin e ceva ce te afecteaza toata viata, stiu o fosta colega ce a patit asa ceva, tot in accident auto.
                        Cert e CA SOFERUL DUBEI N-ARE NIMIC.
                        Asa, fara stelele alea NCAP.
                        QED.

Tancul are 0,75 de stele EURONCAP, si nu se deformeaza nici cand trece printr-un zid.
                        Prefer sa fiu intr-un Leopard 2 si altcineva in ultima masina testata cu 5 stele EURONCAP.
                        Last edited by mr.K; 22 February 2012, 14:32.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                          dupa tine un tanc ar avea 5 stele.
                          NDl,,,in cazul ala TANCUL era duba..dar ca de obicei iti pica fisa cam greu.
                          Iar duba aia sigur nu are 5 stele si nici 4 sau 3 si a facut ravagii doar dintr-un simplu motiv,,CA ERA MAI MARE, iar soferul acelei dube in mod sigur nu a patit nimic din cauza DECELERARII. CAPISCHI?

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                            @997NDL
                            Stii, ma gandesc ca n-are rost sa-ti explic tie separat ce gandesc eu, m-am exprimat destul de clar inainte. Vezi sa nu te trezesti cu motorul in brate dar sa fii multumit ca s-a deformat corespunzator masina.
                            Teoria ne mananca zilele.
                            Tot conform teoriei, JEEPANELE sunt nesigure, ca masinie alea mici intra pe sub ele, la impact si te lovesc la talpi.
                            Chiar, cum o fi un Smart bagat cu totul sub un G Klasse?
                            Gogoasa, cu cupola adusa la nivelul podelei, dar DEFORMATA.
                            acum deviezi. trebuie sa luam toti jeep?! sa fim seriosi. ai inceput prin a zice ca e la fel in logan si in kia... ba dimpotriva ca loganul ar fi mai breaz

citat "Vezi sa nu te trezesti cu motorul in brate dar sa fii multumit ca s-a deformat corespunzator masina"

tu de ghidaje ai auzit?! ma indoiesc ca ar fi pe logan.

deja sunteti puerili. dar macar la Ivan ma asteptam... a mea e mai mare... angajati-va pe camioane si traiti linistiti.

Comment

• Faza cu scapatul de la moarte a celor din masina e 5% datorata masinii, restul e noroc, tine minte asta si iti sugerez sa nu te bazezi pe masina nici la franare si nici la impact
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Asa e cum zice samy.
                                Daca lovea masina frontal, pe mijloc, ghidajele duceau motorul peste pasageri. Daca spune NDL ca ar exista pe Ceed si probabil ca sunt, daca tot are 5 stele.

acum deviezi. trebuie sa luam toti jeep?!
                                Nu deviezi eu, iti descriu studii care aratau, cica, ca SUV-urile sunt caca maca, ca la impact frontal cu o berlina, pasagerii SUV-urilor o mierlesc. Am vazut cum a mierlit-o Huidu.
                                Last edited by mr.K; 22 February 2012, 14:38.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google