If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Vs. Ford Focus vs. Megane 2 - Preturile Pieselor RIDICOL DE SCUMPE LA LOGAN?
Bun! Dar ce facem daca comparam revizia de 40.000 km de la Dacia (605 lei) cu revizia de 60.000 km de la Focus 2 (414 lei MINUS descount-ul) ?
De revizia de 60.000 de la Dacia, in reteaua de dealeri nu cred ca mai are rost sa spun, ca va da sangele
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
De revizia de 60.000 de la Dacia, in reteaua de dealeri nu cred ca mai are rost sa spun, ca va da sangele
Ba da spune, ca sa terminam toata mascarada asta.
Lasa ca spun eu: revizia de 60k la un Logan din 2008 este de `1800-1900 lei, ca trebuie sa-i schimbi distributia.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Bun! Dar ce facem daca comparam revizia de 40.000 km de la Dacia (605 lei) cu revizia de 60.000 km de la Focus 2 (414 lei MINUS descount-ul) ?
Ceea ce a facut pretenaru tau azi nu a fost o revizie de 40 de mii, ce dreacu. Hai sa fim seriosi.
Ceea ce a facut pretenaru tau azi nu a fost o revizie de 40 de mii, ce dreacu. Hai sa fim seriosi.
Da, a fost revizie de 62.000 km. Ai curaj sa compari cu Dacia? De Reno nu mai spun
@Marian: Ia Carnetul de Intretinere al masinii si spune-ne la cati km se schimba distributia?
Cand un Logan ce nu depaseste 11.000 euro nou, fabricat pana in 2008 ajunge sa aiba aproape acelasi pret de intretinere cu o masina fabricata in 2008 si cu 40% mai scumpa, intr-o alta tara. lucrurile sunt clare.
Ok, super, eu ma refeream la operatiile ce i s-au aplicat masinii.
En fin, mergeti la ford baieti!
Atat a avut nevoie masina, ca e Ford! E impecabila tehnic, distributia se schimba cum am spus mai sus, discurile sunt ca noi, placute noi, totul e SMIRNA! Bucsaraie, pivotaraie, amortizoare, totul perfect. Nu trage in stanga, nu bate, nu cloncane! Ce altceva sa faci la asa masina?
Last edited by PCH; 30 April 2013, 15:11.
Reason: Automerged Doublepost
Revizia de 60000 este intr-adevar scumpa. Dar cine stie ce discount avem!
Precum altii si o scoatem la 414 lei CU LICHID DE FRANA.
Ok, super, eu ma refeream la operatiile ce i s-au aplicat masinii.
En fin, mergeti la ford baieti!
S-au aplicat aceleasi operatii, stai linistit, adica verificarea ochiometrica a suspensiilor, racorduri, placute, discuri, testare pe bancul de frane.
Astea nu se pun niciodata pe factura, ca nu e deviz de CASCO. Cand or sa apara si pe facturi de la Dacia, in mod nominal, or sa zboare porcii.
@Marian: Ia Carnetul de Intretinere al masinii si spune-ne la cati km se schimba distributia?
Ok,,hai sa schimbam si distributia,,fata de ce scrie deja acolo
1259 de lei,,pana la ce scrie Vitriol este cale lunga,,si ma intreb unde a schimbat prietenul lui distributia?
Eu cred ca tu te faci ca ploua, sa nu spun altfel: Revizia de 60.000 km, conform Carnetului de Intretinere, inseamna asa: schimb kit de distributie, kit de accesorii, pompa de apa, placute de frana, bujii, filtre, ulei + manopera + verificarile adiacente.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment