Logan Vs. Ford Focus vs. Megane 2 - Preturile Pieselor RIDICOL DE SCUMPE LA LOGAN?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai ce a pus PCH acolo este dezastru
    Eu cand am sunat la aia de la ford Mosilor,,au zis ca kit-ul este 716 lei fata de 841 acum.
    Apoi cureaua de accesorii 391 de lei.
    Apoi pompa de apa 680 de lei.
    Mai adaugi una alta(antigel) plus manopera vreo 500 de lei(ca asa mi-au zis aia) si pretul final depaseste 2400 de lei.

PS...
    Eu cred ca tu te faci ca ploua, sa nu spun altfel: Revizia de 60.000 km, conform Carnetului de Intretinere, inseamna asa: schimb kit de distributie, kit de accesorii, pompa de apa, placute de frana, bujii, filtre, ulei + manopera + verificarile adiacente.
    La astia 2400 de lei Dark,daca mai pun si ce este boldut de mine,sare de 3000 de lei lejer.
    Last edited by Ivan Marian; 30 April 2013, 17:22.

Comment

• Manopera este inclusa in pret. Dezastru e la tine, ca nu stii sa citesti un tabel simplu. Pompa de apa nu se schimba acum, am trimis copie dupa talon si am cerut pret pentru revizie pentru masina mea! Pretul este 1250 de lei....la Logan cat era? Stiu pe cineva cu 2500 de lei in Meridian Vest la un ambiance 1,4 din 2004.

Dar Loganul e masina, nu se compara....

Cere si tu, sa comparam ceva! Ca asa batem campii....sau nu ai curaj sa ceri pret la Dacia?! Daca ceri, cere si pentru megane 2, tot 1.6 16v!

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
        pretul final depaseste 2400 de lei.
        Si daca ar depasi 2400 de lei, e o suma pe care o dai la 9 ani sau 120.000 km. La Logan schimbi de doua ori distributia in intervalul ala, deci, in cel mai fericit caz, dai cam aceeasi bani.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pretul final este 1250 de lei. 2400 o fi la Prestij

Comment

• Poate e la Focusul ala cu geamuri electrice pe spate...

Comment

• Originally posted by PCH View Post
              Manopera este inclusa in pret. Dezastru e la tine, ca nu stii sa citesti un tabel simplu.
              Daca acolo scrie ceva de manopera,,eu mananc monitorul. Aia mi-au zis destul de clar la telefon,,kit distributie 716 lei plus manopera de 500 de lei.
              De ce pe factura aia a ta este trecuta manopera separat?
              Iar eu am mai adaugat si celelalte piese pt ca Dark a pomenit de ele.
              Sau nu este corect sa le pun? Sau doar la logan se pune pompa si placute cu bujii si alte cele?

Comment

• Sau nu este corect sa le pun? Sau doar la logan se pune pompa si placute cu bujii si alte cele?
                Pai tu nu-ntelegi ca el compara precum Jean Constantin si Puiu Calinescu atunci cand imparteau banii in BD:

- 1 tie
                - 1 mie
                - 2 tie
                - 1, doua mie
                - 3 tie
                - 1, doua, trei mie
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

Daca acolo scrie ceva de manopera,,eu mananc monitorul. Aia mi-au zis destul de clar la telefon,,kit distributie 716 lei plus manopera de 500 de lei.
                  Pofta buna amice, sa bei multa apa, sa alunece usor pe gat! Sa iei un Nexium de 40mg inainte!

Ia de aici, ca prea o ceri:
                  Attached Files

Comment

Iar eu am mai adaugat si celelalte piese pt ca Dark a pomenit de ele.
                    Sau nu este corect sa le pun? Sau doar la logan se pune pompa si placute cu bujii si alte cele?
                    In 120.00 km, schimbi tot atatea bujii si placute, indiferent ca e Ford sau Logan. Diferenta o face intervalul injumatatit de la Logan, unde trebuie sa schimbi distributia si accesoriile. Oricum o dai, la pariu ca diferentele raman tot pe acolo.
                    Cred ca nu ar strica un printscreen cu o oferta veritabila, de unde sa reiasa si preturile cu manopera.
                    Tu ai sunat la 1900 toamna, poate acum s-au sucit si au scazut sau au crescut preturile. Ideea e sa fie o oferta din prezent.
                    Poate speri ca pompa sa fie vreo 5000 de lei si bujiile inca 400 de lei, dar asa cum s-a mai sperat pe la inceput si s-au vehiculat unele scoruri umflate, realitatea dovedeste contrariul.
                    In cel mai bun caz, rezulta niste costuri totale la intretinere cu nici 20% mai mici la Dacia, decat la Ford, iar Renault-ul nu se include, pentru ca e in competitie directa cu clasa premium, la costuri de reprezentanta.

PS: Ca fapt divers, la Automobile Bavaria, in februarie, a fost oferta cu 10 lei manopera la schimbul de ulei si filtru. Incepand cu Seria 1 si terminand cu X6
                    Last edited by darksid3; 30 April 2013, 17:33.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                      PS: Ca fapt divers, la Automobile Bavaria, in februarie, a fost oferta cu 10 lei manopera la schimbul de ulei si filtru. Incepand cu Seria 1 si terminand cu X6
                      Numai Dacia-Renault isi cam bate joc de client, dar sunt multi fani pe aici care nu vad asta! 650 de lei o revizie la Logan 2, 530 la Logan! :| 414 la Ford

Comment

• Pai bine mah,,eu o cer,,tu ma acuzi ca nu stiu sa citesc un tabel,cand de fapt tu nu l-ai pus cum trebuie
                        Atunci am am intrebat,,pret pt kit si daca include manopera,,aia NU,, manopera separat de 500 de lei.

TOTAL: (man. + piese, cu TVA)
                        pret: 623.85 lei la 1.616V kit distributie.
                        Attached Files
                        Last edited by Ivan Marian; 30 April 2013, 17:37.

Comment

• ........In cel mai bun caz, rezulta niste costuri totale la intretinere cu nici 20% mai mici la Dacia, decat la Ford.........
                          Deci inteleg ca esti un pic in asentimentul meu cand am afirmat un 20% sub ford.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• De unde dracu e SUB Ford cu 20% cand la Logan 1.6 a costat 530 de lei si la Logan 2 0,9 costa 650!!! Fara lichid de frana...sunt eu idiot, nu mai stiu sa fac calcule?! E mai scump la Dacia! :|:|

Comment

• 20% am cuantificat la modul cel mai optimist, da!

@Marian: Vezi ca scrie clar, sus, cu galben - MANOPERA!
                              Ai kit-ul de distr. + kit-ul accesorii = 778 lei si manopera toata care inseamna 454 lei

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                                Cred ca nu ar strica un printscreen cu o oferta veritabila, de unde sa reiasa si preturile cu manopera.
                                Uite un PrintScreen...Da am vazut,,dar PCH nu a pus de prima data tabelul cum trebuie
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google