SI daca era Opel, Megane, Skoda, cat crezi ca te costa?
Logan Vs. Ford Focus vs. Megane 2 - Preturile Pieselor RIDICOL DE SCUMPE LA LOGAN?
Collapse
X
-
Daca compari faptul ca e masina cea mai low cost, comparativ cu preturile la piese si manopera, cerute de dealeri, raportul e mai nefavorabil. Ar trebui sa comparam orice marca prin prisma retelei de service-uri dedicate.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostProbabil la fel. Problema era legata de logan.
1 far de focus/megane/etc (care nu au cine stie ce tehnologie in ele) = 2 de logan.
Sunt ridicol de scumpe piesele la logan?
Comment
-
Si sa nu uitam ca cel de Megane are si lupa comparativ cu Focus
Comment
-
Originally posted by knx View PostDa ma dar in alea de focus/megane poti pune doua becuri, de aia sunt mai scumpe :p
Daca ai si vreun d2s te-a lesinat daca mai pui si 4 becuri!
Originally posted by iguana View PostSi sa nu uitam ca cel de Megane are si lupa comparativ cu Focus9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Pch,,mai spune inca odata si baietilor cat ti-au luat astia de la Ford cand ai schimbat CLAXONU?
Pe cuvantul meu,,,,cand mi-a zis intr-o Duminica cat i-au luat astia pt a schimba o goarna la Ford,,,am crezut ca lesin. La banii aia nici una de TIR nu costa asa de mult.
Il las pe el sa spuna cat a costat afacerea pt o goarna ce face.... TIIIIIIIII
La banii aia luam din targ Vitan 4 seturi de goarne bitonale si eram mai castigat.
Comment
Comment