Chestia cu pretul farului e relativa total.
Sa va dau un exemplu- Kia mea.
Mi-am agatat oglinda din dreapta si s-a rupt.
Am fost la Mit Motors- pe CASCO, in cateva zile mi se trimite devizul: se inlocuieste cu totul (era rupt doar suportul care prinde oglinda de caroserie).
Shoc: oglinda 1,000 RON+ manopera vopsit bla bla 1,500 RON .
What the f..k?!!
In gandul meu las ca v-o coc eu..
Trimit devizul la CASCO, aia dau acceptul (un alt what the f..k? astia de la CASCO sunt de pe Marte?) si incep sa sun la diferite reprezentante.
La IMG: 700 RON oglinda+ 150 RON vopsitul
La Ploiesti reprezentanta 1,000 RON cu totul
Atentie: La Mit Motors alt sediu: 700 RON cu totul!! (vopsitul era din partea casei).
Nu le-am zis ca o fac pe CASCO.
Fac frumos un excell cu pretul la alte reprezentante inclusiv Mit Motors alt sediu si ma duc sa pun oglinda (ca oricum era pe CASCO) si ii pun in fata Excell ul celui de la Receptie.CUm e posibil Domne, ce e de aur oglinda aia, are senzor de prostie?
Ca stiti..ca sistemul atat arata..ca sa mai vedem...Luati loc 2 minute.
(eram pregatit sa obtin 30% reducere la urmatoarea revizie cel putin- altfel umplu toate forumurile si presa de specialitate).
Ma cheama: stiti, a fost o greseala de sistem- total cu tot cu vopsit 900 RON.
))))))))))
M-am interesat si la un magazin de piese Kia- oglinda 500 ron.
Oglinda e cu tenta verzuie.
Deci- service urile au preturi 'speciale' pentru CASCO.
Va dati seama ca dc era sa o fac pe banii mei cautam la dezmembrari acel suport care e detasabil si e negru...(deci puteam sa il iau de pe orice alta kia indiferent de culoare)
Cam asa probabil e si la Ford- dc e sa sapi gasesti mult mai ieftin.
Sa va dau un exemplu- Kia mea.
Mi-am agatat oglinda din dreapta si s-a rupt.
Am fost la Mit Motors- pe CASCO, in cateva zile mi se trimite devizul: se inlocuieste cu totul (era rupt doar suportul care prinde oglinda de caroserie).
Shoc: oglinda 1,000 RON+ manopera vopsit bla bla 1,500 RON .
What the f..k?!!
In gandul meu las ca v-o coc eu..
Trimit devizul la CASCO, aia dau acceptul (un alt what the f..k? astia de la CASCO sunt de pe Marte?) si incep sa sun la diferite reprezentante.
La IMG: 700 RON oglinda+ 150 RON vopsitul
La Ploiesti reprezentanta 1,000 RON cu totul
Atentie: La Mit Motors alt sediu: 700 RON cu totul!! (vopsitul era din partea casei).
Nu le-am zis ca o fac pe CASCO.
Fac frumos un excell cu pretul la alte reprezentante inclusiv Mit Motors alt sediu si ma duc sa pun oglinda (ca oricum era pe CASCO) si ii pun in fata Excell ul celui de la Receptie.CUm e posibil Domne, ce e de aur oglinda aia, are senzor de prostie?
Ca stiti..ca sistemul atat arata..ca sa mai vedem...Luati loc 2 minute.
(eram pregatit sa obtin 30% reducere la urmatoarea revizie cel putin- altfel umplu toate forumurile si presa de specialitate).
Ma cheama: stiti, a fost o greseala de sistem- total cu tot cu vopsit 900 RON.
))))))))))
M-am interesat si la un magazin de piese Kia- oglinda 500 ron.
Oglinda e cu tenta verzuie.
Deci- service urile au preturi 'speciale' pentru CASCO.
Va dati seama ca dc era sa o fac pe banii mei cautam la dezmembrari acel suport care e detasabil si e negru...(deci puteam sa il iau de pe orice alta kia indiferent de culoare)
Cam asa probabil e si la Ford- dc e sa sapi gasesti mult mai ieftin.
Comment