If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Vs. Ford Focus vs. Megane 2 - Preturile Pieselor RIDICOL DE SCUMPE LA LOGAN?
Deci si Focus 2 si 3.
PCH, daca asta nu e CAPAC....
Sunt mandru ca am acelasi proiector cu Infiniti FX35, Jaguar, Megane, Laguna, Pathfinder, Navara........ Dar mai ales cu Focus.
Cred ca ma fac dealer sau deschid un service de proiectoare pt masinile alea de mai sus postate de Alex.
Tare mie ca un proiector de Navara sau Patfinder costa la aia sute de euro daca-l schimbi la ei. Pau/PCH,,vreti sa va dau proiectoarele mele? Ieftin ca braga
Care suna primul la reprezentantele alora sa afle pretul la proiectoare,,,dau o bere,,,eu am sunat ieri la BDT Ford acu e randul vostru sa sunati si sa va minunati ca pisica la calendar
Pe Valeo au acelasi pret, 120 lei. Diferentele apar cand ma uit pe original. Un proiector original Ford este 320 lei pe cand unul original Nissan pleaca de la 440 lei (chiar am o echivalenta de 1200 lei) Pentru Infinity nu am pret. Preturile de mai sus sunt preturi de MAGAZIN NU DE REPREZENTANTA, chiar daca sunt aceleasi piese.
Mah,,,care aveti una dintre masinile Infinity de aici,,sunati va rog eu la service INFINITY dau 3 BERI sau mai bine 3 baxuri de bere,,pt afla un banal pret de proiector !
l. Un proiector original Ford este 320 lei pe cand unul original Nissan pleaca de la 440 lei (chiar am o echivalenta de 1200 lei)
Sa inteleg ca cel de ford la 320 merge si pe nissan? Sau invers? Si tot alea merg si pe logan? Si ala de logan care costa mult mai putin se potriveste pe nissan sau ford?
Vai de capul meu! :| Sa mai spuneti ca sunt IO nebun vedeti cat ne FURA astia? Pai mie stiti cat mi-au cerut la BDT sa imi monteze doua becuri in far? Aveam eu becurile mele 70 de lei! Am zis pas si am cautat pe google cum se schimba, nu dureaza 2 minute sa le faci pe ambele. La colina mi-a cerut 60 de lei pentru o inlocuire de baterie...am fost la rombat si i-am dat unui nene de acolo 20 de lei. oooof!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment