Ce geniu esti! Ai masurat tu inclinatia ca sa sustii tampenia asta, ca era la vale? Daca era vale se ducea turometru la 6000 intr-a 5 a si "inchidea bordu" adica atingea 210km/h. Dar cat de penibil esti sa fii "Gica contra" chiar la orice. Da-o incolo de treaba. Ai uitat sa spui ca Opelul de fapt urca si ca mai avea pedala destula ca sa sara de 200km/h. Eu zic ca degeaba ne contrazicem: performantele Opel astra 1.4 16v sunt aproximativ egale cu cele ale Loganului 1.4 MPI, datorita greutatii mai mari ale "nemtoaicei". Daca greutatea era aceeasi la ambele , Opelul ar fi lasat in urma Logan-ul 1.4 la orice competitie, insa trebuie sa recunoastem ca nu putem avea "si capra si varza". Servus!
Asa e PCH, numai a ta prinde 190km/h ca e "american muscle". Ce coincidenta sa fie eroare de 10 % la vitezometru numai pe Logan, iar cei de la promotor au fost chiar prosti cand au sustinut ca majoritatea masinilor au eroare de 10% la masurarea vitezei la viteza maxima atinsa de autovehicul!
Nu am de unde sa stiu daca am condus mai multe modele de masini decat tine PCH, dar lucrand la o firma de transport si fiind un sofer pasionat, am condus destule masini cu diferite motorizari, astfel incat sa-mi pot forma o parere sustinuta asupra comparatiei dintre doua sau mai multe modele distincte. Servus...
Asa e PCH, numai a ta prinde 190km/h ca e "american muscle". Ce coincidenta sa fie eroare de 10 % la vitezometru numai pe Logan, iar cei de la promotor au fost chiar prosti cand au sustinut ca majoritatea masinilor au eroare de 10% la masurarea vitezei la viteza maxima atinsa de autovehicul!
Nu am de unde sa stiu daca am condus mai multe modele de masini decat tine PCH, dar lucrand la o firma de transport si fiind un sofer pasionat, am condus destule masini cu diferite motorizari, astfel incat sa-mi pot forma o parere sustinuta asupra comparatiei dintre doua sau mai multe modele distincte. Servus...
Comment