Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multa palavrageala fara rost. Am zis ca numai intru in discutii contradictorii, dar chiar nu puteti fi oameni? Atatea turcisme si fibra, auzi. Dar pe loganele noastre nu e la fel? Hai sa ne vedem fiecare lungul nasului si terminati cu tampeniile. Cel putin vorbiti in cunostinta de cauza nu mai tastati doar de drag.
    CataLINNN vezi ca omu a zis ca are 204 hp, MCD-ul are muuult mai putini. Pastrati proportiile.

P.S. Dragut opelul albastru, si nu ma intereseaza cine a muncit la el, important e ca s-a muncit!
    Last edited by Alin0007; 13 April 2010, 22:00.

Comment

• Plastice, plastice si iar plastice. De parca Loganul ar avea cine stie ce plastice.
      Cine isi cumpara masina prin prisma plasticelor, mai bine si-ar cumpara papusi sau sticle.
      Astra classic are imbinari ceva mai bune, insa departe de a fi cu mult superioara.
      Cele mai urate mi se par butoanele consolei centrale. Mult prea mari, si mult prea patratoase. Dar daca stai sa te gandesti, nu conduci cu mana pe ele, nu-ti consuma mai mult masina ca sunt astfel.
      Astea sunt 2 masini care se bat la alte capitole, nu la finisari. E ca si cum ai pune 2 babe sa se machieze. Tot urate sunt, indiferent de cat glet isi dau.

Sigurul atuu este stabilitatea si pozitia de condus. In rest, nu vad nimic in plus.
      Poate sigla pt unii.
      Last edited by Cezar; 14 April 2010, 09:24.

Comment

• Cezar eu cred ca aia (sigla) e marea diferenta in colaburare cu mentalitaea romaneasca :"e nemteasca ba, ce face neamtu e sfant". In rest acelasi trocarici cu mici diferente.
        sigpic

Comment

• tot neamtu a facut si folxvaginu de 30000 de oiro ccare dupa 20000km schimbi cutia. si folxvaginu e masina cu pretentii, cel putin in hitlerland a clasata peste opel. de cultura de turma, nu de vreun rezultat deosebit...din nou comparam o masina mica din clasa compacta cu cea mai mare masina din clasa mica si ne batem in declaratii. opel astra clasic se compara cu megane 1 si eventual megane2. sau cu golf, focus...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• "Logan Vs Opel Astra Clasic 1.8" asta era subiectul pe care sa plecat la inceput.... sa lasam aia mica albastra ...nu vreau sa ma main cert cu nimeni .. pe tema asta!

revin.. deci tema era "Logan Vs Opel Astra Clasic 1.8" intamplator am un asemena motor pe un astra h si am vre o 10k facuti . nu am facut nici o modificare decat admisie directa K&N care este frectie .. raspuns mai bun la acc si atat. daca exista vre un motor de logan care il face pe asta eu ma dau cu capul de toate bordurile de la constanta pana la arad .(pachet IDS+ 140hp )
            Last edited by bbbb; 23 April 2010, 19:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bbbbaa cred ca loganu de 1.6 105 cai o face. uite te pe carfolio. 10.88 suta la opel 10.55 la logan. daca mai si resoftam golanul sigur e peste.

Comment

• gata nu mai intru pe aiaci....nu ma inteleg cu tine... amice !!!! e diferenta de 40 cai .... din cauza oamenilor ca tine ne conduce un basescu

Comment

• dar si diferenta de greutate......de scris multi cai putere intr-o fisa tehnica nu e greu....marketing,etc.....

Comment

• Uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=DE2TiuOaxuQ
                    si aici:http://www.youtube.com/watch?v=GEwBh...eature=related
                    si aici:http://www.youtube.com/watch?v=-sOnSQSIu60.
                    Mi s-a luat de comentariile de pe acest tread. Fiecare isi ia ce vrea si ce poate. Nici una dintre masini nu e zmeu.
                    Al treilea e cel mai concludent. Opel stoc si logan remapat.

Comment

• eu m am uitat pur si simplu pe carfolio. opel 10.88 suta loganul 10.55. greutatea face diferenta. 100 kg in plus sunt de ajuns.

Comment

• Uita-te mai bine la astea. Sunt cele mai realiste. Lasa datele din hartii.
                        Sau mai bine baga o liniuta cu colegu si terminam tot balciul de aici. Asa ar fi cel mai corect. Fara vorbe doar fapte!

Comment

• nu stiu unde ati gasit voi 10.8 la astra H de 1.8...nu ma pricep la timpi dar astra H de 1.8 are 140 de cai. Loganul 16v stock e cam bot in bot cu 1.6 115cp de la astra (pana in 120 e in fatza loganul,dar dupa aia pierde grav)..
                          deci astra H de 140cp e lejer peste logan.....

oricum aici era vorba de Astra G, la care motorul 1.8 are 125 cp unde e mai echilibrata treaba, dar daca e in stare buna tot astra o vad in fatza;
                          bafta
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• mai baieti, eu ma minunez tare pe aici. pai eu cu 1.4 mpi n-am treaba cu astrele de 1.4 si 1.6 twinport. pana baga el a doua eu sunt departe . ma refer strict la astra classic. desi nici cu asta nou tot de 1.4 nu mi-e frica.

Comment

• Si asta ce a patit?http://www.youtube.com/watch?v=-sOnSQSIu60
                              A gresit treptele?
                              Oricum nu mai ma bag, ca nu ma intereseaza. Eu nu sunt omul liniutelor. Tin cu loganul dar nici asa. Si pentru toti zmeii de aici sa vina cu probe sa vedem si noi. Ca multi sunt Toma necredinciosu ca mine.
                              Last edited by Alin0007; 24 April 2010, 00:31.

Comment

• loganul ala nici macar n-a schimbat la turatia care trebuie putea sa mai urce putin in ture.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google