Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@Razzvan:sigur ca sunt si pe Astra Classic motoare de 2.0.Vezi Astra Caravan adica break,are un tovaras de al meu.Chiar iarna asta am fost cu el la munte,si am derapat de 2 ori din cauza abs-ului prost si a esp-ului cred.Plus ca motorul nu trage deloc,este foarte puturos.
      sigpic

Comment

Nu e Astra Classic ... alea sunt Astra G. Asta cu abs'ul/esp'ul proaste sunt povesti ...

Comment

ABS ul de pe Astra G e foarte prost asculta de mine am vazut una life cum franeaza si am si fost cu ea vreo 5000 km si stiu cum merge masina repet Opel Astra G 2.0 DTI .

Comment

Poate erau cauciucurile varza.
            Nu ma intlege gresit nu am mers cu Astra G si poate ai dreptate dar parca prea si-ar da cu firma-n cap Opelul .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ABS'ul e un sistem simplu ... nu are nevoie de un algoritm complex. ( e chiar un sistem banal dar f eficient ). Daca ii intra abs'ul foarte repede probabil era din cauza cauciucurilor.....

@Renault ... live nu life . Btw .. nu suport Opel'ul .

Comment

cristi da' opelu' asta e cea mai tare din parcare?are si ea defectele ei ;)
                ps: e cea mai tare din parcarea, cand parcarea-i goala )
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nici eu nu sunt fan Opel .
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

si in plus reviziile costa f mult in comparatie cu loganul.
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

De acord cu tine.Si apar multe probleme mai ales la Classic dupa vreo 150.000 de km.
                      sigpic

Comment

@Razzvan ce sa fac mai gresesc si eu cand scriu :P . Da ma scuzati am uitat sa specific cauciucurile erau bune ca nemtii nu is permit sa mearga cu caucicuri varza si cu masina aceea am mers prin germania nu in romania. Daca va uitati si pe forum la opel spun ca ABS ul de pe astra g lasa de dorit si eu le dau dreptate ca am vazut cu ochii mei. Nici eu nu sunt fan opel si nu am sa imi niciodata.

Comment

Nu trebuie sa fii fan al vreunei marci sa-i recunosti superioritatea sau sa il critici, dar cred ca la ce comparatii se fac Opelul ar trebui sa nu mai fabrice masini, ca nu are abs-ul bun, ca nu are esp-ul bun sau ca nu are moatoare bune ca sunt puturoase.
                          Astra Classic e o masina care nu impresioneaza, personal nu as cumpara unul, dar nici nu pot spune ca e sub Logan.
                          Cred ca parerea fiecaruia conteaza la alegerea unuia dintre cele doua.
                          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Ce am vazut si am ramas surprins a fost motorul de 1,2 Twinport pe Opel Astra Classic,oare ce putere o avea?

Comment

Se pare ca opel are o oferta destul de buna, pt batranul classic.
                              Si anume, 8000 euro cu programul rabla pt astra classic 1.4 90 cai ( ac, geamuri electrice, 2 airbag-uri, alarma). Fara program, 8900.
                              La acest pret il face un concurent destul de bun pt logan 1.6 90 cai, in versiunea laureate, pretul fiind de 8400 euro.
                              Voi ce ati alege in astfel e conditii?

Comment

Tu ce crezi ?.... Astra

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google