Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sperante desarte... mai ales ca noul clio are preturile destul de apropiate de capetii de gama logan...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sunt putin dezamagit dar speranta moare ultima. Se fac 10 ani de ocupatie Renault si poate in toamna Dacia ne V-a bucura cu ceva nou.
      Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

da, clar! mai scoate ceva din dotari la prestige...si mai creste pretul cu vreo 100 de euro...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by soto_adler81 View Post
          Si ce e asa mult la o tara de peste 80 mil de locuitori. Trebuie sa ne bucuram ca modelul autohton o duce bine pe timp de criza, dar sa nu ne umflam ca uite cumpara neamtu dacie.
          In mare masura Dacia e cumparata de minoritati care sunt in numar mult mai mare de alea 7000 de unitati vandute de Dacia.
          Ca aia de isi duc rablele si le dau pe 2500 nu au ultimul model de la BMW, VW sau Mercedes.
          Dacia e o masina care iti ofera strictul necesar la un nivel de calitate modest, dar la pretul corect si asta o face sa fie apreciata.
          Eu unul ma bucur pentru succesul Dacia dar sper sa nu ramana doar un model low cost al Renault.
          inseamna ca si alea 9074 astra-uri vandute in germania nu inseamna foarte mult . la 80.000.000 de locuitori hai sa fim seriosi, nu conteaza cine cat cumpara, fii sigur ca minoritatile de acolo cumpara si fauve si opel si alte marci de genul, mie mi se pare o scuza puerila ca vezi doamne cumpara minoritatile dacia. Aia nu tot nemti is?

Comment

Am vrut sa scot in evidenta ca prea se pune accent pe faptul ca unii ridica Dacia in slavi pentru ca o cumpara nemtii.
            Si nu am afirmat ca a vandut Opel mai mult decat Dacia, caci daca te uiti in topul ala o sa vezi Corsa care sta mai bine.
            Si adevarul e ca celelalte marci au vandut mai putin din cauza declinului economic si asa a intrat si Dacia in top, caci din punct de vedere al calitatii Dacia e sub majoritatea marcilor din topul ala.
            Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

pai .. lumina in domeniul auto nu vine de la nemti? nu tot ce e nemtesc e bun? uite ca nemtii cumpara la greu dacii. Probabil s-o fi prostit. Cat despre faptul ca e criza si ca vezi doamne DACIA e proasta ca celelalte marci nu vand asa de bine pe timp de criza.. Cat despre calitate, ce intelegi tu prin calitate? Te referi cumva si la fiabilitate?
              Last edited by Seba; 1 June 2009, 11:03.

Comment

Sal . Referitor la Opel astra si Logan chiar ma amuzam cu prieteni pe tema uite ce poate loganu , ne avand ce face intro seara m-am tras cu un opel astra 1.6 16valve (105 cai) iar eu cu logan facelift laureat 1.6 8v (90 cai) ..... si chiar i-am dat vreo 6 sanse si nu a reusit sa ma faca si i-am zis : "obositule cu cei 130 000 km ai lui" in fine am zis sa fortzez norocu opel astra bertone 2.0 16 valve turbo 192 cai ..... si osa radeti viteza 1 si 2 i-am stat in fatza (putem da vina si pe sofer) si iar distractia continua skoda 1.9 motorina 101 cai sau 105 iar in spatele meu si plus eu am deabia 3000 km cu masina presupun ca inca nu si-a dat drumu .....morala povesti : ( ce e nou e nou)
                Doar oamenii plicisitori se plictisesc!

Comment

Originally posted by soto_adler81 View Post
                  Am vrut sa scot in evidenta ca prea se pune accent pe faptul ca unii ridica Dacia in slavi pentru ca o cumpara nemtii.
                  ..........................
                  Discutat si rasdiscutat.
                  Dar ca o paranteaza, DA, uite eu sunt mandru ca nemtii cumpara DACIA, chiar nu conteaza procentul, nici nu mi-as imaginat acu' vreo 10-15 ani treaba asta.
                  Si se pune accent pe treaba asta pt ca nemtii (chiar si somerii) nu umpara ultimu gunoi.

Comment

Originally posted by Bone Mihai View Post
                    Sal . Referitor la Opel astra si Logan chiar ma amuzam cu prieteni pe tema uite ce poate loganu , ne avand ce face intro seara m-am tras cu un opel astra 1.6 16valve (105 cai) iar eu cu logan facelift laureat 1.6 8v (90 cai) ..... si chiar i-am dat vreo 6 sanse si nu a reusit sa ma faca si i-am zis : "obositule cu cei 130 000 km ai lui" in fine am zis sa fortzez norocu opel astra bertone 2.0 16 valve turbo 192 cai ..... si osa radeti viteza 1 si 2 i-am stat in fatza (putem da vina si pe sofer) si iar distractia continua skoda 1.9 motorina 101 cai sau 105 iar in spatele meu si plus eu am deabia 3000 km cu masina presupun ca inca nu si-a dat drumu .....morala povesti : ( ce e nou e nou)
                    Tu chiar crezi ca noi trebuie sa ascultam basmele tale infantile, am vazut si eu astra 2.0l cum pleaca de pe loc si cred ca poti sa ai si doua motoare pe loganul tau ca tot nu-l prinzi. Asa ca mai incearca! Ia-te cu un Ferrari ca vad ca poti!

Comment

asta nu e topic de liniute! abtineti-va de la comentarii aiurea.

Comment

Originally posted by Alin0007 View Post
                        Tu chiar crezi ca noi trebuie sa ascultam basmele tale infantile, am vazut si eu astra 2.0l cum pleaca de pe loc si cred ca poti sa ai si doua motoare pe loganul tau ca tot nu-l prinzi. Asa ca mai incearca! Ia-te cu un Ferrari ca vad ca poti!
                        Prietene ...... Ai auzit de cauciucuri tocite ?(ala patina in gol) ai auzit de tarani cu super masini ? faci cu dacia si un ferrari cu conditia sa fie femeie la volan ;) merci iar postu meu a fost in spirit de gluma (si daca tot pupati nemti atata in f... bag mana in foc ca toti vati luat logan din lipsa de buget cu gandu la un BMW cocosat si va consolati pe aici)......iar motorina va fii mereu puturoasa data viitoare va filmez si va pun aici(si credema ca nu stau sa imi pierd timpu pe aici doar ca sa va mint pe voi ca nu am nimic de castigat de pe urma asta) si sper ca data viitoare inainte sa comentezi un post de al meu il citesti si tu de minim 2 ori ca sa intelegi......Si apropo bine ca le stiiti voi pe toate.
                        Last edited by Bone Mihai; 1 June 2009, 17:54.
                        Doar oamenii plicisitori se plictisesc!

Comment

Astra rocks!

Eu am fost fan Opel dar cum aveam nevoie de diesel (credeam ca am nevoie de diesel ca la 12000 km/an nu prea am nevoie ) mi-am luat tractorasul de la Dacia.
                          Am fost la o firma unde lumea era super fan opel Astra .. era 2 Astra G -uri un Astra H si un Astra F toate pe benzina. Majoritatea oamenilor nu prea accepta ca doar o Dacia au putut sa isi ia .. inclusiv unde lucrez acum toti au SH-uri sau chestii gen Opel Astra Classic , Renault Megane care tot prin clasa aia se invart doar cu 2-3000 de euro mai scump. Evident Logan este ultima masina pe lista la cei care vor sa isi ia masini (SH sau noi).
                          Totusi motoarele diesel de la Opel Astra nu imi inspira incredere (made by FIAT i.e. Fix It Again Tony) fabricatia in Polonia nici atat. Motoarele pe benzina mi se par in schimb ok (Twinport-ul adica).
                          Alta faza la Opel Astra cu motor 1.4 la 120km/h pe autostrada am vazut ca ajungi pe la 3800 rpm .. o turatie cam mare mai ales ca eu merg regulat pe autostrada.
                          Totusi studiind putin masina si costurile de dupa cumparare mi-am dat seama ca nu imi permit pretul reviziilor si banii nu sunt numai pentru masina (bugetul alocat este cam de 5% din venit daca nu chiar mai putin).

Mai mult la Dacia mi s-a permis un drive-test cu un Prestige 1.6 16V la Opel mi s-a spus ca doar daca am intentii de cumparare ... bullshit .. eu nu cumpar daca harbul nu imi place cum merge si nu cumpar doar daca scrie Opel pe masina.
                          Nu zic ca nu mi-ar place un Opel Astra H de 200CP dar adevarul e ca nu imi permit sa ingrijesc asa o masina intr-o tara in care daca ai parcat masina 1h undeva risti sa te alegi cu o zgarietura pe toata lungimea masinii (vazut personal si patit si eu).

Comment

Originally posted by Bone Mihai View Post
                            Prietene ...... Ai auzit de cauciucuri tocite ?(ala patina in gol) ai auzit de tarani cu super masini ? faci cu dacia si un ferrari cu conditia sa fie femeie la volan ;) merci iar postu meu a fost in spirit de gluma (si daca tot pupati nemti atata in f... bag mana in foc ca toti vati luat logan din lipsa de buget cu gandu la un BMW cocosat si va consolati pe aici)......iar motorina va fii mereu puturoasa data viitoare va filmez si va pun aici(si credema ca nu stau sa imi pierd timpu pe aici doar ca sa va mint pe voi ca nu am nimic de castigat de pe urma asta) si sper ca data viitoare inainte sa comentezi un post de al meu il citesti si tu de minim 2 ori ca sa intelegi......Si apropo bine ca le stiiti voi pe toate.

Serios vorbind, posturile tale chiar trebuie citite de doua ori pentru a fi intelese!

Comment

pai daca e unul dintre aia care au visat un bemveu cocosat si nu si-a permis "decat" dacie, desi o "pisicuta" valoreaza cat o roata fata de logan nou, e de inteles cum scrie...

Comment

Am fost cu un posesor de astra clasic, 1,4 twinport si mi-a dat o tura volanul. La o prima strigare, din cauza reglajului coloanei de directie, stau mai comod in Logan. Eu am o caramida si jumatate inaltime si trebuie sa trag scaunul mai in fata si sa pun o carte de telefoane sub mine ca sa ma vad de volan si sa ajung la pedale. La capitolul confort interior, nu mi se pare ca e cu mult peste Logan. Ce este avantajos la modelul cu care am fost eu e distributia pe lant (nu am inteles de ce motoarele mai mari au curea, iar asta nu). In rest, rotile sunt pe 14 toli. De tras, trage binisor, consumul e comparativ cu Loganul (Opelul e un pic mai greu), iar pretul (cand a fost luat Opelul) e mai mare. Service-ul e scump, iar garantia de 2 ani.
                                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google