Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu cred ca logan ul laureate faza 2 e peste astra classic... abs cu afu, 4 airbag uri, aer, geamuri si oglinzi electrice, la nivelul asta de pret loganul n are concurenta...

Comment

ba sambo de unde ai ajuns la concluzia ca motoarele de opel is puturoase si papa mult? fii serios fratica nu is mai "betive" decat cele de pe logan si nu uita ca motoarele twinsport is printre cele mai bune motoare pe benzina.ce le mai place unora sa creada ca si-au luat vreun bugati.nu zic ca logan e o masina rea isi face treaba la banii ei da de aici si pana la a arunca cu c***t in alte masini...

Comment

Dar este adevarat ca motoarele de pe Opel nu prea sunt fiabile?
        Intreb nu dau cu parul.

Comment

Sunt fiabile. Inclusiv cele diesel, isuzu.

Comment

Eu nu stiu ce mai incap atatea discutii... Nu s-a lamurit faptul ca Loganul este mult deasupra multor masini? Ce mai conteaza ca e 1.4 sau 1.6, sau cateva sute de kile' in plus? Logan rules! Tot o fentatzi ca daca aveam mai putin bagaj, daca aveam vantul din pupa, daca aveam chiloti verzi... ce dracu, daca o masina va depaseste (orice masina) si faceti eforturi sa o ajungeti, la un moment dat trebuie sa fiti realisti si sa constientizati ca poate mai mult ca masina voastra si gata! Da voi nu... "daca nu avea copilul scutece, sigur il faceam!"

Comment

Mai duceti-va mah cu supermasina nemteasca Opel...sunt bune de ceva,sau de nimic.
              Deja cand auzim de twinsport,e ceva de genu M3,sau AMG )))))))))))))))))...so funny .
              sigpic

Comment

Aceeasi poveste si cu 16v.....
                Sunt masini bune, si-au dovedit fiabilitatea in timp. Este o marca cu mult mai multa experienta si renume decat Dacia.

Cat despre performantele dinamice, avand acelasi tip de motorizare, sunt asemanatoare, cu alte cuvinte: 2 verze.

Comment

Da dar parca varza de Astra pute mai putin ca varza de Dacia ).
                  sigpic

Comment

twinsport?!?!??! se cheama twinport.........
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• si de fapt acelasi pseudotwinport cu clapeta auxiliara in galeria de admisie o are si 1.6mpi. dati pe google ce inseamna twinport si apoi uitati-va la o admisie de logan 1.4 sau 1.6mpi. sa vedeti ca twinportu ala nu-i vreo mare minune inginereasca, pur si simplu e mai mult o chestie de marketing.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                        Aceeasi poveste si cu 16v.....
                        Sunt masini bune, si-au dovedit fiabilitatea in timp. Este o marca cu mult mai multa experienta si renume decat Dacia.

Cat despre performantele dinamice, avand acelasi tip de motorizare, sunt asemanatoare, cu alte cuvinte: 2 verze.
                        bine ai zis frate...2 verze.)..fratilor sunt 2 masini normale.prefer loganul,este mai spatios si mai bun la raportul pret-calitate.opelul e adus din polonia si poate turcia.trebuie sa stim si sa fim constienti de limitele masinii noastre.orice masina are limitele ei.putin imi pasa mie k un opel ajunge in 190km/h si loganul meu in 175.nu stiu cati merg la vitezele astea non-stop.romanii in general nu stiu sa aprecieze ceea ce este in general important si cu toate k au trecut 20 de ani de la revolutie noi tot "nemancati" suntem.

Comment

• eu sunt de acord cu pch ...sa cumperi un astra la mana a doua nu mi se pare intelept
                          am vazut un astra 1model mai vechi decat actualul astra clasic care efectiv sa chinuit 20minute sa depaseasca o furgoneta...sa nu mai zic cand apasa pedala parca avea termocentrala pe carbuni ...si a tot incercat sa depaseasca de vreo 4 ori si nu a reusit ....am trecut cu 1.4 incarcat pe langa fara probleme si de el si de furgoneta
                          Ce vreau sa spun prin asta e
                          un motor pierde din cai putere odata cu trecerea timpului, km parcursi si modul de utilizare
                          fiabilitatea este aproape inexistenta la o masina trecuta de 10 ani / 100.000 km ...la masinile astea gen astra, a4, a80, 318 si tot asa

Comment

• eu tot nu inteleg cum puteti compara logan cu opel 1.8.
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Simplu: sunt ambele in sfera low cost
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• eu nu pot fi de acord cu moartea cailor dupa 100000km. exmple sunt nenumarate cand o masina veche merge mai bine decat una mai noua, dar mai prost ingrijita. nu uitati ca nu vorbim de motorul ala de referinta pt militia romana si anume motorul de dacia 1300.
                                iar faptul ca motorul ala are o problema majora, nu e relevant. sunt mii de opeluri de-ale din '90 si ceva care manaca pe paine loganuri cand e vorba de care e mai fasneata decat care...dar nu numai in viteza/sprint se evalueaza o masina, iar asta nu inteleg cei cu epave din hitlerland...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google