Originally posted by sambo
View Post
Logan Vs Opel Astra Classic
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Daca motoarele alea sunt facute in Germania?...Mai greu...sunt motoare Isuzu. Aportul pur german este doar sigla si partea de injectie din cate imi amintesc.
PS: Te referi la distributie ca e pe lant...transmisie pe lant au motocicletele si bicicleteleIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
-
Garantat nu mai sunt facute in Germania...mai nou sunt motoare de Opel facute in "combinatie" cu Fiat....de prin '96 nu mai se fac motoare in Germania de catre Opel (o larga gama de motorizari).In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Masina veche...daca merg in piata 80% din masnile astea vechi si pompoase sunt aduse de afara. Va dati seama, ca oamenii care le aduc, le aduc pe alea mai ieftine, ca sa le vanda cat mai scump... S-ar putea sa te trezesti cu o masina ruginita, sau cu una cu probleme grave la motor,etc. (fostul proprietar nu a schimbat uleiul la timp, sau masina a fost lovita serios,etc,etc,etc).
Apropo Opel Astra lui era luata de la un doctor sau de la un avocat?
Comment
-
95% dintre rapciugile din piete sunt masini de doctori pensionari. al dracu bosorogi cum isi luau ei la batranete fiat coupe 2.0turbo de 200 de cai, honda civic de 160 de cai, bmw 325, passat 2.8 v6 quattro...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sunt masini bune, nimic de zis. Doar ca Opel Astra classic, e cam de acelasi rang cu Loganul. Fiecare isi are avantajele sale.
Ca mai vine cate unul si se bate in piept ca puiul lui e mai cu mot, te mira?
PS: este o tampenie sa comparam masini de 150 000 km + cu una noua.
Comment
-
Originally posted by JREwing View PostBine, eu nu am reusit sa ies cu Opelul decat pana la 130 km/h, ca atata am avut drum bun, dar ai dreptate, Loganul urca mai bine pana pe la 150 (16v-ul meu). In rest, ce e dupa, nu stiu, dar cred ca ai dreptate.
Originally posted by Cezar View PostSunt masini bune, nimic de zis. Doar ca Opel Astra classic, e cam de acelasi rang cu Loganul. Fiecare isi are avantajele sale.
Ca mai vine cate unul si se bate in piept ca puiul lui e mai cu mot, te mira?
PS: este o tampenie sa comparam masini de 150 000 km + cu una noua.
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postsi in plus reviziile costa f mult in comparatie cu loganul.
Originally posted by astra View Postba sambo de unde ai ajuns la concluzia ca motoarele de opel is puturoase si papa mult? fii serios fratica nu is mai "betive" decat cele de pe logan si nu uita ca motoarele twinsport is printre cele mai bune motoare pe benzina.ce le mai place unora sa creada ca si-au luat vreun bugati.nu zic ca logan e o masina rea isi face treaba la banii ei da de aici si pana la a arunca cu c***t in alte masini...
Originally posted by Loganucocalaru suprem a venit...va rog sa ii ascultati prostiile iesite din gura...elibereazate my friend ! ... macar obositu ala de motor e omologat ?
Comment
-
Originally posted by Loganupoze cu motoru ? inafara de kitu ala de fibra si suspensie de barca ... vreau pozee cu motoru...intre timp ma duc sa ma joc cu nisipu...controleaza-ti dracu limbaju !
Comment
Comment