Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ loganu. degeaba a lucrat 3 ani la masina aia. putea sa lucreze si zece ca tot nu stie sa vorbeasca si sa se comporte civilizat. masina arata ok dar pare facuta cu piese de prin turcia. nu ti se pare ?

Comment

• Alo, terminati cu tampeniile ca va ard. Pai se poate sa vb ca in codru?

@bbb: exista masini cu 200 000+ care merg tare bine. Chiar si cu gpl pe ele de peste 100 000+. Asa ca mitul conform caruia, loganul pica la km multi, e cam fumat.
      In rest da, plasticaraie multa si de proasta calitate. Insa nu pica nimic. E tanc.

Cat despre astra 1.6 105 si 90...lasa-le ca sunt lenese. Cel putin cel de 90 de cai este asemanator unui amarat de 1.4 ( din pacate).

Comment

• eu nu vreau poze pe privat.....poate vrea sa vada si ochiul lu cezar , marx si multi altii.....De parca opel-u' nu e o gramada de plastic

Comment

• o fi o carutza de plastic , dar numai cand vad manerele alea la logan si butoanele alea de aer conditionat.si ..lista continua))

Comment

• Pai masina are un scop anume. Pentru mofturosi exista Seria 7, S Classe, Jaguar, etc. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Daca si Astra classic are butoane frumoase....

Comment

• butoanele de la climatizare...parca's butoanele de la cuptoru cu microunde ...

Comment

• @bbbb daca tu ai muncit cu manuta ta la masina aia si in talon e trecut numele tau eu ii dau foc masinii mele.
                  Daca gasiti voi un opel care la motorizare identica face un logan...... hai sa ne vedem lungul nasului .... fiecare cu trotinete lui...
                  Last edited by yrman; 20 March 2010, 12:47.
                  sigpic

Comment

• eu cu 1.4 MPI n-am putut sa ma tin dupa unu cu 1.7 DTi OPEL ASTRA CLASSIC

Comment

• unde? in oras? ..... nici unu cu M3 nu se tine dupa loganul meu in aglomeratie daca eu sunt mai sonat si fac depasiri tampite.....
                      da-l in spanac de tractoras... poate avea NOS la el si de aia fugea tare
                      sigpic

Comment

• Originally posted by The STIG View Post
                        eu cu 1.4 MPI n-am putut sa ma tin dupa unu cu 1.7 DTi OPEL ASTRA CLASSIC
                        o tineai cu a 5 a la 40km/h?

Comment

• Sau la munte in urcare.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by yrman View Post
                            @bbbb daca tu ai muncit cu manuta ta la masina aia si in talon e trecut numele tau eu ii dau foc masinii mele.
                            Daca gasiti voi un opel care la motorizare identica face un logan...... hai sa ne vedem lungul nasului .... fiecare cu trotinete lui...
                            ne vedem la liniute la tulcea. cu plasticul meu de turcia ))

Comment

• bbbb nu te mai agita atat.
                              Am vazut si eu pozele cu masina ta, si stii ce?
                              Culoarea aia ai luat-o dupa Logan,fara comentarii;de iluminare nici nu mai vorbesc.Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place
                              Nu te mai lauda in sus si in jos ca ai facut nu stiu ce la masina si ca e peste logan.Sunt multi baieti* de aici care sunt peste Astra-ul tau...
                              De MCD nici nu mai vorbesc ca te lasa in urma cu 500 de m pe o distanta de 300
                              * Ma refeream la 90% din forum.
                              Toate cele bune.

Comment

• nu am spus niciodata ca nu sunt loganuri la care nu sa muncit ;) si sunt cateva chiar reusite ;)

cat despre culoare culoarea exista pe la opel inainte le aparitia loganului
                                Last edited by bbbb; 13 April 2010, 21:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google