Logan Vs Opel Astra Classic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai cu comentariile. Sau ati amutit la 8% in oras pentru opel.

Comment

• tu parca ai opel astra h ..in fine ...
      aline nu ti se pare ca tu esti cam gica-contra peste toate topicurile de VS ?

Comment

• Pai nu vi se pare ca loganul nu prea e ce spuneti voi?

Comment

• s-a zis de zeci de mii de ori ! ..ambele masini au ca target piata "low cost " nu prea ai ce sa le ceri...si crezi ca doar o,5 l la suta face diferenta intre ele ? Daca ai gandirea ca varul meu .. si-a luat in 2008 astra classic cu vreo 9000 de euro fara radio-cd , geamuri electrice ( care optional l-au ajuns vreo 120 de euro ) .. doar abs si 2 airbag si servo

Chiar imi place gandirea lu the-game...e realist baiatu ..

Comment

• Nu s-a zis nimic. Pana sa apara pozele cu consumul, toti spuneati ca astra consuma mai mult. Acum e liniste.
            Pacat ca nu vine cineva cu probe concrete in toate aspectele pentru ca astfel toate spusele voastre ar cadea rand pe rand.

Comment

• traficu din braila se compara cu infernu din bucuresti ?

Comment

• Ti s-ar parea ca tu in Braila scoti mai putin de 7,9l pe 250 km parcursi?
                Ce treaba am eu cu bucurestiul?

Dar de la astia de vad doar logan se gaseste mereu cate o scuza.

Comment

• vad ca baiatu cu pozele e din braila , e normal sa fie 7.9.
                  sa faca test si cu loganul , tot in braila , tot acelasi mers...
                  ia adu si baga un test in bucale...sa vad eu cum mai ia 7.9.
                  toate chestiile astea sunt irelevante....nu prea avem cum sa facem test ,in aceasi zi si opel si logan , mers in afara , mers in oras , mixt ...si pe urma vedem care si cum consuma.

Comment

• nu e chiar asa lejer in braila e un oras cu o populatie de 250 de mii de locuitori, probabil in bucuresti as scoate mai mult. mentionez ca acest consum a fost reusit datorita pilotului automat si rabdarii mele.acum am un consum de 8.2.

Comment

• iti zic eu ca in bucuresti scoti foarte usor 9...acum depide si de stilul de mers!daca esti intr-a 5 a la 60,ma scuzi!nu se compara traficul din braila cu cel din bucuresti!mie imi consuma in jur de 9% in bucuresti si nu o menajez deloc!

Comment

• nu se compara dar oricum consuma destul de bine 1.6 twinport, tinand cont ca e o masina destul de grea(astra h) 1280 kg are a mea.

Comment

• bre vezi ca te-ai cam dat de gol cu pilotul ala automat. In bucuresti punem pariu ca ziua nu apuci sa bagi pilotul automat oricat te-ai chinui la ce trafic e.

ne-ai cam lamurit cu traficul ala din braila

oricum imi mentin afirmatiile, comparati astra H cu ceed, golf5, focus de 1.6 si o sa vedeti ca opelul sta clar mai bine la consum,
                          Last edited by bossake; 27 May 2010, 18:26. Reason: edit
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• dar chilotu automat functioneaza la 50 la ora ?

Comment

• deci am zis ca 7,9 am scos cu multa rabdare , acum am 8.2 consum fara pilot automat si condus destul de sportiv, cel mai mult am scos 10.6 iarna , in rest nu prea sar de aceste valori. pe logan 1.5 dci 65 cp are un consum de 6,

Comment

• mers sportiv ..schimbat cumva la 3500 ? ca mai erau unii dinastia pe forum care ziceau ca ei merg sportiv

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google