Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chiar ca rad in hohote! cum frate sa te ti dupa vw de 101 cp? la 150 km/h? cu 1.4 mpi? erai tracat de el? las-o moale ... zic ca tehnic, logic, matematic, fizic nu se poate! dar poate va indeplinit visele zana maseluta!
    am ambition 1.5 dci 70cp si sunt foarte multumit de el ... am iesit cu brio din toate situatiile intalnite, incarcat, in panta, pe zapada, ploaie, noroi s.a. SERIOS! am condus si altele, nu zic ca e perfecta sau cea mai buna dar sigur e mai buna decat 1.4 sau 1.6 mpi. Parerea mea!
    Oricum depinde de gusturile si felul fiecaruia!
    Logan - siguranta si incredere!

Comment

• treaba ta daca nu crezi . deci ti-am zis am stat in spatele lui la 3-4 metri cam de la 60 km/h pana la 150....dupa aceea s-a terminat "tarlaua"

PS: cu 1.5 stock de 65 nu am ce face ....pt ala nici nu imi mai trebe treapta a 5-a )
      sigpic

Comment

• Originally posted by dorutz View Post
        treaba ta daca nu crezi . deci ti-am zis am stat in spatele lui la 3-4 metri cam de la 60 km/h pana la 150....dupa aceea s-a terminat "tarlaua"

PS: cu 1.5 stock de 65 nu am ce face ....pt ala nici nu imi mai trebe treapta a 5-a )
        si daca nu venea curba, tie ti se "termina tarlaua" la 160, ala mai mergea pana pe la 180-185...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ce am observat la masinile diesel astea mai noi Euro 4 e ca au emisiile de CO2 mai mici ca benzinarele,practic noi astia cu diesel poluam mai putin (desi cu ceva timp in urma credeam ca e total invers).

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
            ce am observat la masinile diesel astea mai noi Euro 4 e ca au emisiile de CO2 mai mici ca benzinarele,practic noi astia cu diesel poluam mai putin (desi cu ceva timp in urma credeam ca e total invers).
            man, voi aveti si egr si catalizatoare mai performante...noi, nu oricum la diesel nu cred ca emisiile de CO2 sunt problematice, ci alea de NO...acolo "va facem" noi
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Off topic: Normele de poluare sunt identice la benzinare si la diesel adica se refera la aceleeasi emisii de noxe?
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Da, se refera la emisiile de CO2, care la diesel sunt mai mici decat la benzinare.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                  Da, se refera la emisiile de CO2, care la diesel sunt mai mici decat la benzinare.
                  Si mai important se refera si la emisiile de NO (care sunt ceva mai importante decat cele de CO2, alea sunt mai periculoase) :-)
                  numai ca emisiile de NO nu sunt trecute de producatori, iar la diesel sunt cu mult mai mari ca la benzinar.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                    si daca nu venea curba, tie ti se "termina tarlaua" la 160, ala mai mergea pana pe la 180-185...
                    numa 160? am preteni care au mers cu 1.4 cu 175-180. Si golfu merge pana la 210 :d
                    sigpic

Comment

• Originally posted by suru View Post
                      dieselul e bun la mers in oras.
                      si daca e orasul liber tot benzinar prefer.
                      imaginativa un condus sportiv pe serpentine.cu orice benzinar e o joaca sa abordezi virajele si la urcat si la coborare.
                      la diesel eu cel putin nu simt nici o placere in a conduce.
                      gresesti ... iti dau masina mea (dci70 hp + cip agresiv) si joaca-te pe serpentine.. o sa ramai uimit.
                      sau amandoi pe serpentine .. tu cu 1.6 mpi sau 1.6 16v.
                      1.5dci
                      B-04-RZZ

Comment

• este un articol in auto motor si sport unde scrie ca suprematia dieselului este pe sfarsit.
                        VW a scos un nou TSI de 1.4 care a fost testat si in capitala super aglomerata Bucuresti.consumul este identic cu un logan diesel doar ca e benzina.
                        am spus de multe ori caturbina face totul la diesel.
                        din datele tehnice reiese un cuplu mult mai mare ca la diesel la noile tsi.
                        din pacate tot logan diesel am sa cumpar pentru ca e ieftin,altfel as alege un TSI
                        cei care aveti logan diesel sunte-ti multumiti de consum pentru ca masina are un motor mic si slab.
                        am prieteni cu astra nou cdti de 1,9 care consuma 10l/100km iar passatul de 140cp mananca 13l/100km in timisoara.

Comment

• Originally posted by dorutz View Post
                          numa 160? am preteni care au mers cu 1.4 cu 175-180. Si golfu merge pana la 210 :d
                          si ciocolata inmarmotea staniolul. de-abia am ajuns eu cu 1.6 la 185 pe bord, nu mai zic de viteza reala ca-i mai mica cu 12km/h...

Originally posted by suru View Post
                          este un articol in auto motor si sport unde scrie ca suprematia dieselului este pe sfarsit.
                          VW a scos un nou TSI de 1.4 care a fost testat si in capitala super aglomerata Bucuresti.consumul este identic cu un logan diesel doar ca e benzina.
                          am spus de multe ori caturbina face totul la diesel.
                          din datele tehnice reiese un cuplu mult mai mare ca la diesel la noile tsi.
                          din pacate tot logan diesel am sa cumpar pentru ca e ieftin,altfel as alege un TSI
                          cei care aveti logan diesel sunte-ti multumiti de consum pentru ca masina are un motor mic si slab.
                          am prieteni cu astra nou cdti de 1,9 care consuma 10l/100km iar passatul de 140cp mananca 13l/100km in timisoara.
                          corectie, tsi are turbo si compresor mecanic. e normal sa aiba randament mai bun ca diesel-ul. inca nu s-a facut diesel cu turbina si compresor,de-abia atunci putem spune clar cine e castigator. oricum, e un pas mare in fata pt benzinare...
                          Last edited by andrei; 5 January 2008, 11:24.

Comment

• da al meu 1.4mpi merge doar 160 in a4a.
                            in a5a nu pot prinde 160 deoarece nu are putere.
                            o singura data am atins 180 cu a5a dupa ce am mers cu a4a 160 si benzina era omv 100 +aditiv de crestere a cifrei octanice.
                            oricum e nevoie de mult drum in linie dreapta si sa fie liber.
                            la viteza sunt slabutze in afara de cel cu motor 1.6 16v sau ma rog 1.6 resoftat
                            avand in vedere eroarea de kilometraj pot spune ca am atins doar viteza maxima declarata de constructor.

Comment

• 1.4 tsi, cam tras de par la consum, daca refaci calculul pe care il dau ei in articolul de prezentare, viteza medie este de 72.3 km/h si nu 81 km/h (http://www.e-transport.ro/VOLKSWAGEN...s9108-p82.html), iar ala 8,2l/100km urban este luat la conditile standard (distanta 4 km, 2 plecari de pe loc, viteza maxima 50km/h si viteza medie 19 km/h) la traficul din Bucuresti inmultiti cu 1.2 in zile "normale" si 1.4 la orele de varf si mai venim de acasa. (http://www.vcacarfueldata.org.uk/inf...ing-scheme.asp)
                              sigpic
                              Ambition 1.5 dc

Comment

• am scos 0-100 in 12 sec ;) azinoapte
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google