Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu , deocamdata dar abia astept . Oricum nu am comparat 1.4 cu 85 ci cu 65 de cai cu 85 faci 1.4 la orice ora vrei. jos palaria pt 85 ;)
    sigpic

Comment

• si eu despre ce crezi ca vorbeam - doar de 85

Comment

• ) am luat-o pe aratura amandoi . io vorbeam de 65 tu de 85 )
        sigpic

Comment

• De abia mi-am luat loganul 1.6 16v si am facut schimb cu o ruda cu un 1.5 dci si sincer are demarajul putin mai puternic 1.5 dar pierde la turatie!pe serpentine bran-curtea de arges m-am descurcat mai bine cu vechea mea masina(o dacie 1410 break)decat cu un logan 1.4!
          Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• corect scuze

Comment

• @Petroman. Desi nu vroiam sa intru in disputa dintre tine si dorutz, o s-o fac totusi. In perioada 22dec07 - 06ian08 am alergat ceva prin tara si am ajuns la urmatoarea concluzie: pe munte... benzinarele stateau la coada, eu zburdam (fara sa fortez!!!), in linie dreapta si plan orizontal eu stateam cuminte la 120km/h, iar benzinarele zburdau pe langa mine (as fi putut si eu, dar eu sunt mai cuminte)... in final ajungeam in acelasi punct si aprox in acelasi timp... ideea e ca eu am consumat de la Turda (unde am alimentat) la Braila 1/2 de rezervor de motorina, iar un benzinar (tot logan si tot MCV) a consuma un aproape un rezervor (mai avea o liniuta), distanta... ~600km. Cam asta e diferenta intre diesel si benzina.

Comment

• asa sa fie dacia 1410 cu motor de vw poate
                sigpic

Comment

• pai asta as vrea si eu sa explic tuturor benzinarilor loganisti este o mica mare diferenta in favoarea dci-ului satateam in dubii sa imi eau si eu be benzina 100si ceva de cai dar in ziua de azi se pune mare accent pe consum si drept dovada am facut o alegere fff buna -viteza care am prinso la un sprint spre bucurestia fost de 158 aproximativ a inceput sa ma doara ca era masina mea daca ara a altuia mai insistam cit de sprint e beton nici nu se aude ca e dizel se aude doar un sssssit de la turbina e o placere - la consum Iasi - Husi(vaslui) 4,5l/100km fara abureala nu am nici un interes sa mint(cred ca consumul inchide acest thread in favoarea dciului si chiar din toate punctele de vedere

Comment

• dorutz uitate aici de curiozitate http://www.loganclub.ro/forum/consum..._cp-t1195.html

Comment

• da man are consum foarte bun in afara si mie imi ia 5 mixt cam 6,5 -7 si in oras nu i-am facut consumu
                      sigpic

Comment

• zii in oras doar ai CB nu sau ani curaj (dar sa zici real fara abureala)

Comment

• nu am CB . Io am preference :d
                          sigpic

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                            tu chiar nu ai condus un dci 85 de cai sa vezi diferenta la ce ai si ce vorbesc eu
                            tu ai mers cu 1.6 90CP ? :-) e clar ca la urcat dCI de 85 (si cel de 70) trage mult mai bine, adica la un consum mai bun, dar si 1.6 daca-l tii in 3500-4000-4500 trage bine, consumul net este mai mare. Dar nu tot timpul esti pe munte :-))

De asta ziceam depinde foarte mult ce vrei de la motor :-)
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                              zii in oras doar ai CB nu sau ani curaj (dar sa zici real fara abureala)
                              pe CB in oras am 9.7-10.5 (in conditii de trafic intens in TM si nu prea menajat - dar nici forjat sa fac raliu) in schimb am scos si 9.2 si 8.8 in conditiile in care mergeam lent (vara)...

Eu as vrea si cei cu dCI sa spuna consumul real prin oras in plin trafic :-) dar sa fie real nu ca povestile pescaresti.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• consumul permanent va fi mai mare la benzina iar eu am urmarit sa iau si putere si consum minim si la banii astia asta am gasit. putere mai mare nu am vrut ca e masina de familie am la servici destule 130 caii WV si altele(In IASI azi 7,4 trafic aproximativ ca in bucuresti din cauza zapezii in rest 6.1 cind era uscat - noiembrie iar inafara 4.5 http://www.loganclub.ro/forum/consum..._cp-t1195.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google