Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca o turezi cum trebuie (adica 5500 cel putin..) poti face si un Mondeo diesel asa pe portiune mai scurta, doar nu crezi ca o fi vreo racheta de masina...

Dar un dci de 85 cp il iei...?

Comment

• ea si dci-ul de 85CP sunt sigur daca a facut un mondeo diesel de 100CP.

Comment

• Pai a spus ''destul de nou'', deci poate ca avea ceva cai morti prin grajd...si un injector infundat (adica indigestie)

Comment

• Octavian , cai morti si injector infundat la Mondeo cam vechiut ? Mie mi se pare putin probabil daca este vorba de penultimul model . Mai vechi de atat probabil ca da .Oricum , pana la a 3a la cat a scris ca a ajuns nu stiu in ce masura au benficiat fiecare de nr de cp ai masinii daca nu au ajuns la turatia maxima . Oricum ar fi sunt doar 2 variante : sau Mondeo intradevar avea probleme( putin probabil) sau nu i-a dat el (mai probabil; ). Totusi are cp mai mare si automat sa nu mai vorbim de cuplu .Scuzati-ma dar eu am dubii . Totusi m-ar bucura sa fie o realitate .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by doru View Post
            pe motorina in general l;e au cei care fac multi km pe an si nu neaparat mie unu sunt inebunit dupa cum toarce dciul )
            tu glumesti nu ?( frumos toarce un v6, se aude ok un motor turbo ...daca are si niste bov'uri pentru senzatii si mai bine.)

Eu vad cam asa situatia :
            - faci ~120.000km/an = benzinara
            - faci peste = tot benzinara.

Sau un motor diesel de renume ( dar stam cam prost cu banii majoritatea) - un 2.5 de la bmw de exemplu.

Sau daca esti genu' ala care merge subturat, n'are nici'o atractie sa vada linia turometrului peste 3500rpm ... un diesel mic.

Comment

• Fiecare vede cum vrea treaba cu dieselu'. Cum o vezi tu, e asa pt ca-ti place tie benzina si nu te intereseaza consumu'. Fa numai un calcul la 100000 de km sa vezi cu cati bani ramai in buzunar cu un diesel. Si da, pt unii zgomotul produs de diesel, e ceva frumos. Cand te-ai obisnuit cu dieselu' nu mai vrei sa auzi de benzinar.

Florin77: hai bre, tu nu sti de gluma si misto...? Normal ca nu-i face fata la un Mondeo, tocmai asta era si remarca mea...

Comment

• Mondeo nu avea mai mult de 3-4 ani vechime...penultimul model...omu a dat in ea...era pustan cu gagica in dreapta...si io la fel

Comment

• Hai bre Gheo...si eu am depasit Mertzane si BMW-uri in forta...dar asa de sanchi. Sunt convins ca multi nici nu m-au bagat in seama, sau altii or fi zis ''ia uite si la disperatu asta...''. Nu s-a chinuit ala sa te ia (oricum trebuia sa dea bine in ea, pe portiuni scurte te tii oarecum de el...). Astea sunt ''treburi'' de oras, neesentiale.
                  Si eu aseara m-am pus cu un Astra, il simteam ca-i mai tare ca mine dar nu s-a putut tine, pt. ca am fost mai tembel ca el...

Comment

• Mondeo diesel are demarajul greoi...un var are mondeo si e disperat in oras ca pleaca greu de pe loc... Insa dupa 70-80 km/h nu mai ai nici o sansa... Am incercat odata, eu cu prestige 16v el cu mondeo de 110 cai sau 120 nu mai stiu, diesel, pe A2, de la intrare de la Cernavoda, cu plecare de pe loc...am avut spatiu garla intre mine si el, dar undeva dupa ce am trecut de pod, eu eram pe la 130-140, iar el a trecut pe langa mine de parca stateam pe loc... In momentul ala el avea 200...Binenteles ca ne-am potolit si am depanat impresii la km 99 la pisoar ...

Povestioara asta am zis-o ptr. a evidentia ca mondeo e puturos la plecare, dar pe un parcurs mai lung, sa zicem 1km, nu ai sanse... cuplul la un 120 de cai e imens fata de o benzinara de 105 cai...

Comment

• Motorul de 2.0 diesel de pe Mondeo modelul anterior are 130cp si numai greoi nu poti sa spui ca demareaza. Chiar si versiunea break pleaca glont.. bine cat de glont poti sa pleci cu o tractiune fata fara lsd. Stiu ce vorbesc.
                      numar secundele

Comment

• Eu am diesel si sunt foarte multumita. Am condus zilele trecute un logan pe benzina si nu mi-a placut....Cred ca sunt subiectiva..

Comment

• Da de cel de 2l era vorba... Nu stiu de ce, poate si din considerente de probleme tehnice am putut sa iau avans mare, poate nici el nu a dat blana, nu stiu...
                          Oricum...sa revenim la miez...in final depinde de gusturi/dorinte...

Comment

• 1. O urare in primul rand pt Bluee : bine ai postat . Cam rar .Nu te supara .
                            2. Daca avea motor de 2000 vorbim de o inegalitate .
                            3. Daca am vorbi despre motoare egale sau aproximativ egale nu am mai vorbi vorbe .
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Nu-mi sariti in cap. Mondeo avea motor de 2.0 l turbodiesel sau diesel simplu.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Turbo, desigur.
                                numar secundele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google