Tocmai ... eu sunt adeptul "ce a trecut de 100.000 km se vinde". Pentru ca de'atunci incep sa cada piese, troncane tot in ea , incep problemele.
Diesel vs Benzina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Razzvan View PostGasisi ce sa aduci in discutie ... motoare de tir .
- in primul rand motorina de la noi "cam sux" . Ar trebuii sa schimbi filtrele destul de des ca sa nu ai alte probleme. Un injector tot pica in astia 200.000 km.
Razvan , daca tot vorbiram de tiruri hai sa deviez si eu putin : am un Transit la munca cu peste 200000 km la bord fabricat in 2001 . A mers doar pe motorina de la noi , a avut vreo 8 soferi de-a lungul timpului si intr-un timp chiar se adunasera vreo 12 litri de apa in rezervor ( dupa cum mi-au spus in service ) dar la injectoare nu are absolut nimic . Eu cred ca se strica pt ca are piesa un viciu ascuns(la Ducato , model din aceeasi perioada cu 100000 aprox deja am schimbat injectoarele) , nu datorita motorinei . Datorita motorinei se mai infunda dar de stricat nu .Last edited by Sp!ke; 16 February 2008, 22:09.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Bun, dci 85 e super motorul.
Dar cum se face ca nici asta - dupa carte - nu ia suta mai repede de 13 sec (ca 1.4 mpi) si 0-1000 m cu start de pe loc e mai incet cu 1,1 sec decat 1.4 mpi?
Pai clar ca la 1.6 mpi, exclusiv din pc. astea de vedere, nu-i face fata...nici dci 85 cp. Nu?
Comment
-
Pentru ca benzinarul are nevoie doar de treptele 1 si 2 , si putin din a 3'a sa atinga 100km/h. Plus ca dieselul trebuie sa fie mai greu ( nu m'am uitat la datele tehnice dar e logic sa fie mai greu). Eu in platfonare in a 2'a , am acul putin sub 100.
Dar oricum tot aspirata ar trebuii sa fie mai rapida si pe o distanta mai lunga ( 1km de exemplu ). Cand ii dai blana masina sta numai in cuplu maxim si in ture "inalte" ( sub 4000 rpm nu scazi ) ...
later edit : Date de pe site'ul Dacia :
0-1000m cu start de pe loc : 34"90 1.4 8v , 36" 1.5 dci 85 cp . Cum ziceam :P
uff .. acum vazui ca si Octavian a scris despre o cursa pe 1km care e mai rapida ...
Comment
-
Originally posted by suru View Postmai nou sunt posesorul unui fiat multijet de 90 cp si in afara de consum nu-mi place motorul asta diesel.acum e in rodaj si nu merg peste 2000rot/min dar oricum parca nu ar fi 90cp.
Peste 130 km/h de asemenea este foooarte lesinat.
S-o stapanesti sanatos!numar secundele
Comment
Comment