Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trocarici ii zic eu asa ca nu ma deranjeaza(de fapt toate masinile sunt trocariciuri inafara de ferari,lotus,lamborghini,wrc - urile..................etc) si apoi in in curind o sa fac 39 de ani asa ca pot sa vorbesc si politicos si foarte nepoliticos)))))))))))

wrong, a II - a 105 - 110, a III -a 140 - 150 ,iV - a 175 ,etc
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• tu la cat ai limitarea ?

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
        PS: Huzzy: sa-ti spun de ce mai mult astia cu 1.4 mpi vor sa se ''afirme'', pt ca vor sa spulbere mitul cum ca dci-ul de 65 resp 70 cp ''face'' un 1.4 mpi. Si de cate ori am (avem) ocazia o facem publica.
        eu vad acu` ca nu ai inteles deloc "demonstratia" mea de ieri... eu am facut un calcul dpdv financiar, nicidecum nu m-am legat de faptul ca "dci-ul de 65 resp 70 cp ''face'' un 1.4 mpi", deci te rog fii mai atent cand faci astfel de comentarii, macar sa fie la obiect. chiar am zis la un moment dat ca "facutul" asta pe mine nici nu ma intereseaza; cum zic si ceilalti, loganurile nu sunt masini sportive deloc. ma poti depasi si tu cu 1.4, si unu` cu dacia 1300, nu ma intereseaza, nu ma iau la intrecere cu nimeni! chiar ma dau la o parte din fata "teribilistilor". am incercat sa "spulber mitul" conform caruia dieselul nu isi merita banii, si cred ca am reusit asta.... mai citeste odata postul meu si ai sa vezi ca asa e.
        mai spunea cineva ca dieselul ia in oras 7-8, iar 1.4 lui 9-11; imi pare rau, poate masina ta ia in oras 10 litri, dar eu nu am vazut diesel care sa ia 7, nici macar 8. poate daca il "omori" bine, nu stiu, insa la mine de 6.4 in oras pe gerurile cele mai mari nu a trecut.
        iar chestia asta cu "plaja de turatii" ma lasa rece de asemenea. tot spuneti ca dieselul "urla" de va dor urechile, ca nu va place; ok. eu merg cu dieselul meu la 2500 de turatii. voi mergeti la 3500-4000. oare la turatiile astea chiar nu vi se aude motorul deloc? ma cam indoiesc de asta...
        in fine, chestia este ca loganul e o masina de mers din punctul A in punctul B, iar criteriile de cumparare depinde de fiecare.
        bafta!
        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Originally posted by huzzy1981 View Post
          in fine, chestia este ca loganul e o masina de mers din punctul A in punctul B, iar criteriile de cumparare depinde de fiecare.
          bafta!
          aici ai cea mai mare dreptate asa ca propun sa incheiem aceasta discutie
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• vorbeam de motorul 1.4 benzinar dar banuiesc ca faci referire la motorizarea ta de 1.6 care are limitarea poate la 6500rpm
            un 1.6 stock normal ajunge cu treapta II tot pana la 80km/h( ca si dci-ul),120 cu a 3a si 160 a 4a maxim pentru un 1.6 8v de 90CP stock

Comment

• depinde de treapta de viteza dar de la 7000 la 7200 are limitarea

Comment

• nu de alta da ma miram putin cum ai scos 100km/h in treapta II ca motorul de 1.6 8v stock nu ajunge la viteza aia si nu cred ca nici ala de 105CP 16v

Comment

• Huzzi: d.p.d.v. financiar nu am ce calcule sa-mi fac la 7-8000 de Euro o masina noua. Cum a spus si Sorin, treaba de gusturi pana la urma si totusi...
                  Uite, mie la 7-8000 de Euro imi place sa-ti arat dorsalu' pe drum tu cu dieselu tau super ''cuplos'' si economic, dar cand imi pun mintea si nu ma deranjeaza sa vad turometru la +5000 rot/min...te-am ''mancat''.

Comment

• fara sfortare dupa cum ai vazut si pe filmare(nu sunt trucaje) prietenii stiu ce poate trocariciul meu

Comment

• @Virtualmansorin: Cam 11 sec cu aproximatie ai luat suta...si a tras cam greu cu a patra...ma insel?
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
                        Huzzi: d.p.d.v. financiar nu am ce calcule sa-mi fac la 7-8000 de Euro o masina noua. Cum a spus si Sorin, treaba de gusturi pana la urma si totusi...
                        Uite, mie la 7-8000 de Euro imi place sa-ti arat dorsalu' pe drum tu cu dieselu tau super ''cuplos'' si economic, dar cand imi pun mintea si nu ma deranjeaza sa vad turometru la +5000 rot/min...te-am ''mancat''.
                        cum sa nu ai ce calcule sa iti faci? adica pentru tine, 2000 de euro (adica diferenta de carburant dintre 1.4 si 1.5 la 100k sau 1000 de euro daca scadem diferenta de pret la achizitie, cu toate ca pretul de revanzare la diesel e mai mare, etc, etc), e nimic? atunci foarte tare, felicitarile mele, inseamna ca stai bine la partea financiara si unu` ca mine nu are ce discuta cu tine. insa nu uita ca suntem in "epoca" in care se cere un consum cat mai redus al automobilelor, in speta, un cost cat mai redus al deplasarii...
                        si iar n-ai inteles ca nu ma intereseaza ce "mananci" tu.... turatii, viteze, intreceri, etc, astea-s pt teribilisti.... mie mi-a trecut vremea, chiar daca suntem cred ca pe la aceeasi varsta, nu ma mai intereseaza... du-te frate, iti fac loc daca vrei....
                        insa daca tot eram la discutii de genul asta, cand e vb de carat, de 5 persoane in masina, poate si bagaje, sa mai zicem si un deal, "cuplosul" meu te "face" de nu ai aer....
                        reply?
                        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• cu o mina filmam si cu celalta conduceam si schimbam vitezele
                          eram de la sinnicolaul mare la timisoara si e putin inclinat(adica urcam,nu e mare dar de ajuns ca sa traga altcumva decit la drum drept),da dupa 150 trage mai greu dar asta este doar 93 de cai ce vrei si aspirat,daca o sai pun alt ax cu came ma duc in 10000 de ture fara probleme
                          si folosesc doar benzina de 95 petrom sau omv sau lukoil sau ce o fii ,daca era de 99 sau de 100 merge mai bine

Comment

• @Virtualmansorin: Superman esti tu...auzi cu o mana conduce,cu o mana filmeaza,cu o mana schimba viteza,cu una fumeaza...de unde sa stiu eu..acum inteleg de ce...asteptam axa cu came Sorine...bafta!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• serios bre,eram singur in masina

Comment

• Sorin, clipul e bun ca ex. de limitare
                                Ca ex. de 0-100 normal ca nu e asta, poate ne arati cum se duce la 100 real ...daca nu, arat eu in 13 sec cum merge un 1.4 si am facut asta culmea, ca sa vad unde ''taie'' in tr 2 (ca era cam noua masina)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google