Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu zic de masini stock.daca le modificam tot benzinarul castiga detasat.
    punem pariu?

Comment

Originally posted by suru
      eu zic de masini stock.daca le modificam tot benzinarul castiga detasat.
      punem pariu?
      trage bine benzinarul asta 1.4

Comment

pai trage de la 0 la 100/h mai bine decat un diesel de 65-70 cp.

Comment

Originally posted by Octavian___28
          pai trage de la 0 la 100/h mai bine decat un diesel de 65-70 cp.
          normal daca face 0-100km/h in 13 secunde benzinarul 1.4...practic e la egalitate cu noul dci de 85CP

Comment

Acum sunt eu off topic dar nu ma pot abtine. Daca aveti diesel nu va bateti joc de el cu motorina luata moca ca o sa regretati amarnic.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Clar ! Exclus motorina moca. La subiect: dci-ul de 85 cp ''face'' mpi-ul de 1.4. Nu intru in detalii, dar datele din carte sunt in conditii ideale...Eu am facut liniuta cu un prieten cu dci de 65 cp si va spun ca mi-a dat emotii, eh...Dar cel de 85 cred ca nici o sansa.

Comment

ar mai fi o chestie ca dieselul de logan e turbo si benzinarul de 1,4 nu.din pacate nu avem un logan pe benzina turbo.
                dar putem compara motorul de vw 1.8turbo FSI(118kw si 250nm la 1500-4200rot/min) si 1.9TDI(77kw si 250nm la 1900rot/min)
                benzinarul ajunge cu 3,5 sec mai repede in cazul in care sunt montate ambele pe octavia.
                am auzit ca se poate monta turbo pe logan de 1.4 si ar costa cam 2000euro.

Comment

eu merg zilnic cu DCI-ul de 70 cai ,pe DN 7 - Dalul Negru si nu-mi rezista nici un 1.4 mpi iar la consum nu sar de 5.4 super turat
                  acum cateva zile am probat un 1.4 mpi al unui prieten si parca mergeam cu Tico....pe bune
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
                  VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

da intradevar si al meu 1.4 mpi e cam slab nu am putut merge mai mult de 170km/h.)

Comment

Mr Hulio...Banuiesc ca ai mers cu Tico...ma rog, Tico in oras e rapid(pana la 60/h , am mers cu Tico, neesential).
                      Eu cred ca ai condus (ca si un prieten bun de-al meu cu dci) 1.4 mpi ca si un diesel...l-ai turat pana-n 3000-3500...
                      Daca vorbim de consum si cuplu, ai castigat, daca vorbim de performante, te bat oricand, valabil pt orice mpi de 1.4 pus cu un diesel(ce ai tu). Mai verifica datele date de constructor (nu sunt chiar ''povesti''). Sunt un om care merge cu un benzinar la parametrii lui.
                      Last edited by Octavian; 7 October 2007, 23:54.

Comment

diesel-isti mai au un atu in favoarea lor in campionatul mondial de turisme seat leon TDI are trei victorii din care doua consecutive.

Comment

suru....ai uitat sa ne spui ce inclinatie avea panta pe care ai prins 170 ...data viitoare sa faci o poza la vitezometru ca sa te cred

octavian...pai ce vad in trafic ,asta e concluzia mea...pt 1.6 16v jos palaria ...e alta masina fatza de 1.4
                          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
                          VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

Originally posted by Hulio_32
                            suru....ai uitat sa ne spui ce inclinatie avea panta pe care ai prins 170 ...data viitoare sa faci o poza la vitezometru ca sa te cred

octavian...pai ce vad in trafic ,asta e concluzia mea...pt 1.6 16v jos palaria ...e alta masina fatza de 1.4
                            da pentru 170 am nevoie sa se intinda,de drum liber dar la 160 cat sa te fac imi ajunge a4a
                            dar lasa ca eu te las sa ma faci.si poate iti iei un dci de 85ps si tot ma afumi pana la urma)

Comment

se ofera aici un 1.5dci 65 cai care sa te faca :d
                              numa sa mai pup masina )
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

din dragoste pt dci

Originally posted by crististreulea
                                se ofera aici un 1.5dci 65 cai care sa te faca :d
                                numa sa mai pup masina )
                                lasa tinere ca iti mai dau eu 5 caluti de la mine sa ai si tu 70 sal bati
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google