If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Care motor e mai tare?1.5DCI 85CP,sau 1.6 MPI 70CP?
1.6 MPI are 88-89 cai , in nici un caz 70. Poate vorbesti despre ala de 1.4 MPI.
Oricum degeaba faceti voi 10 mii de calcule privind performantele pe 0-100 km/h pt ca multi din voi nu o sa faca din asta o meserie . Cel pe motorina este mult mult mai convenabil din orice punct de vedere , chiar daca ajunge motorina sa coste cat benzina si tot mai bine e cu un diesel , ca are consumul mult mai redus.
gege scoalaaaaaaaaaaaa...
mai comic e ca si rocri ia raspuns si nu sia dat seama de greseala
gege de la inceput a gresit dar nu-i nimic suntem oameni se mai intampla...
deci eu zic ca 1.5dci de 85cp face 1.6mpi dar depinde de soferi.
si totusi ne-am luat masini sa ne facem sa ne dam? ca mama lor aia de la dacia dece nu fac masini de curse ca la urma urmei este o masina de familie
) bravo cris... un fan diesel adevarat m-as baga 100% si eu....dar e prea departe Timisoara...dar incerc sa provoc pe cineva din imprejurimi si o sa povestesc.....
andrei.....normal ca e a mea....doar nu puneam poze aiurea....am stat mult sa aleg intre un a4 tdi, pasat tdi si honda......dar sunt sigur ca am facut ceea mai buna alegere.....ii bate japonezu' la c..r pe neamtz....am facut test drive cu toate...
) bravo cris... un fan diesel adevarat m-as baga 100% si eu....dar e prea departe Timisoara...dar incerc sa provoc pe cineva din imprejurimi si o sa povestesc.....
andrei.....normal ca e a mea....doar nu puneam poze aiurea....am stat mult sa aleg intre un a4 tdi, pasat tdi si honda......dar sunt sigur ca am facut ceea mai buna alegere.....ii bate japonezu' la c..r pe neamtz....am facut test drive cu toate...
pai eu nu mai zic nimic daca am ajuns unii din noi sa contrazicem datele furnizate de constructor.
normal acum fiecare poate avem incredere in noi si ne place sa ne laudam bolidul sau caruta,chifla,ligheanul
cris pe mine nu ma tenteaza liniutzele asa mult si nici viteza accept provocarea si ne dam la prima intalnire.mai intaratat ) de abia astept
ne dam si eu las totul in masina woofer,statie,etc si vreun client poate
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment