Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tezeu
    Nu neaparat eu din cate imi aduc aminte cand am invatat vitezele maxime admise pe toate categoriile de drum 130km/h era viteza maxima legala admisa nu 120+10(acei 10 km in care esti absolvit).Daca mai aveti pe acas o carte de legislatie rutiera si care sa fie de actualitate lamuriti ne si pe noi.
    Ai dreptate acum e 130 si la noi (mai demult era 120 si de asta eram nedumerit) dar ne-am aliniat si noi la standardele EU se pare.

I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Aloooo!!!... e vorba de diesel vs benzina!!!. nu legislatie!!

Comment

• dieselul e bun la mers in oras.
        si daca e orasul liber tot benzinar prefer.
        imaginativa un condus sportiv pe serpentine.cu orice benzinar e o joaca sa abordezi virajele si la urcat si la coborare.
        la diesel eu cel putin nu simt nici o placere in a conduce.

Comment

• Originally posted by Sp!ke
          Aloooo!!!... e vorba de diesel vs benzina!!!. nu legislatie!!
          ai dreptate am luat-o razna

Ontopic: pai am tras concluzia, nu ? Benzinar mai bun ca diesel ) )

Comment

• Originally posted by suru
            dieselul e bun la mers in oras.
            si daca e orasul liber tot benzinar prefer.
            imaginativa un condus sportiv pe serpentine.cu orice benzinar e o joaca sa abordezi virajele si la urcat si la coborare.
            la diesel eu cel putin nu simt nici o placere in a conduce.
            oricat de mult mi-ar place benzinarul totusi: la urcat si mai ales incarcat, as vrea sa am diesel...nu de alta dar ma doare rau cand vad consumul )

Comment

• De cate ori ai Loganul incarcat si de cate ori simti nevoia sa-l mai alergi putin?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce tot ce certam atat sunt bune toate ca sunt ale noastre si gata)
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Originally posted by D-FENS
                  De cate ori ai Loganul incarcat si de cate ori simti nevoia sa-l mai alergi putin?
                  nu foarte des merg incarcat spuneam doar ca in momentele alea ar fi bun un diesel

Comment

• ar fi misto masina cu 2motorizari unu in fata un in spate... si uite asa ar disparea topicul asta
                    eu am benzinar dar asta nu inseamna ca benzinaru e bu si diselachele sucks fiecarea are avantajele si dezavantajele lui

sigpic

Comment

• Originally posted by alpha
                      Ai dreptate cu viteza, 125KM/h e mai mult decat suficient in RO (chiar si pe autostrada, daca ai limita de 120 ... nu prea merita sa risti mai mult ca sa iei amenda) dar eu ziceam de accelerare mi se pare mai lenta ca un MPI ... dar probabil ca sunt obisnuit cu a mea si prea putin am condus un dCi sa-mi fac o parere obiectiva.
                      eu am benzinar, dar din experiente in trafic cu soferi de dci, la start de pe loc ii face benzinaru', insa la repriza 70-100 sau 90-120 un dci parca se "arunca" mai bine decat benzinarul. se schimba situatia abia la accelerari gen 140-160, dar cine face din astea cu loganu ? iar de consum, dci consuma cam 25-30% mai putin decat un benzinar. oricum, toata treaba cine pe cine "face" la acceleratii se termina dezastruos pt benzinar cand esti la munte si tre sa accelerezi in panta. acolo se gata filmul la mpi patit pe propria piele, pe valea ariesului, eu cu 1.6mpi a trebuit sa bag carbuni la 4500rpm sa ma tin dupa dci 65cp pe urcare (crede-ma ca nu vrei sa afli consumul pe serpentine in "forja" la benzinar, cu masina oarecum incarcata).in schimb odata ajuns la drum intins, ala cu dci n-a putut veni "peste" mine.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• am vazut pe threadul cu dci de 85 cp tot felul de laude.cum ar fi ca un dci de 85 cp sperie un 16 valve.
                        care ati descoperit noi metode de a conduce un dci trimiteti si voi datele la uzina ca acolo poate nu au ei piloti asa buni ca voi pe diesel.
                        eu am sa cumpar la anul un dci de 85 si am vazut in datele tehnice ca ia suta ca benzinarul meu de 1.4mpi adica in 13 sec.
                        voi vinde benzinarul dupa ce cumpar dci asa ca le voi avea pe ambele si am sa pot face comparatii,insa nu cred ca cei de la uzina au pus cifre din burta.

Comment

• Normal, iti dai seama ca ei vor sa puna date cat mai corecte, sa fie cat mai mic timpul 0-100 km/h. Deci asta e realitatea, timpii de pe site sunt foarte corecti.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• io cu 1.4 m-am tinut dupa un VW golf de 101 cp . si soferu ara mult mai bun ca mine ;) . Nu m-a putut lasa in urma ) eram in spatele lui la 3 metri cu 150 km/h ;)
                            sigpic

Comment

• Originally posted by dorutz View Post
                              io cu 1.4 m-am tinut dupa un VW golf de 101 cp . si soferu ara mult mai bun ca mine ;) . Nu m-a putut lasa in urma ) eram in spatele lui la 3 metri cu 150 km/h ;)
                              pai te cam "tragea" dupa el, ca te foloseai de aerodinamica lui ia sa fi incercat tu sa iesi in depasire, sa simti cum isi da motoru'n nas si in 1-2 secunde aia 3 metri deveneau 30...
                              plus ca ala de 101 CP poate obtine viteza te top peste logan 1.4 (motor mai tare si aerodinamica mai bune). sigur daca accelera la 180 te uitati dupa el...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• da stiu asta dar am avut noroc ca s-a terminat linia dreapta si venea o curba in care nu puteai sa intri cu 150 ;) )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google