Originally posted by tezeu
Diesel vs Benzina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dieselul e bun la mers in oras.
si daca e orasul liber tot benzinar prefer.
imaginativa un condus sportiv pe serpentine.cu orice benzinar e o joaca sa abordezi virajele si la urcat si la coborare.
la diesel eu cel putin nu simt nici o placere in a conduce.
Comment
-
Originally posted by Sp!keAloooo!!!... e vorba de diesel vs benzina!!!. nu legislatie!!
Ontopic: pai am tras concluzia, nu ? Benzinar mai bun ca diesel ) )I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by surudieselul e bun la mers in oras.
si daca e orasul liber tot benzinar prefer.
imaginativa un condus sportiv pe serpentine.cu orice benzinar e o joaca sa abordezi virajele si la urcat si la coborare.
la diesel eu cel putin nu simt nici o placere in a conduce.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by D-FENSDe cate ori ai Loganul incarcat si de cate ori simti nevoia sa-l mai alergi putin?I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by alphaAi dreptate cu viteza, 125KM/h e mai mult decat suficient in RO (chiar si pe autostrada, daca ai limita de 120 ... nu prea merita sa risti mai mult ca sa iei amenda) dar eu ziceam de accelerare mi se pare mai lenta ca un MPI ... dar probabil ca sunt obisnuit cu a mea si prea putin am condus un dCi sa-mi fac o parere obiectiva.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
am vazut pe threadul cu dci de 85 cp tot felul de laude.cum ar fi ca un dci de 85 cp sperie un 16 valve.
care ati descoperit noi metode de a conduce un dci trimiteti si voi datele la uzina ca acolo poate nu au ei piloti asa buni ca voi pe diesel.
eu am sa cumpar la anul un dci de 85 si am vazut in datele tehnice ca ia suta ca benzinarul meu de 1.4mpi adica in 13 sec.
voi vinde benzinarul dupa ce cumpar dci asa ca le voi avea pe ambele si am sa pot face comparatii,insa nu cred ca cei de la uzina au pus cifre din burta.
Comment
-
Normal, iti dai seama ca ei vor sa puna date cat mai corecte, sa fie cat mai mic timpul 0-100 km/h. Deci asta e realitatea, timpii de pe site sunt foarte corecti.
Comment
-
Originally posted by dorutz View Postio cu 1.4 m-am tinut dupa un VW golf de 101 cp . si soferu ara mult mai bun ca mine ;) . Nu m-a putut lasa in urma ) eram in spatele lui la 3 metri cu 150 km/h ;)
plus ca ala de 101 CP poate obtine viteza te top peste logan 1.4 (motor mai tare si aerodinamica mai bune). sigur daca accelera la 180 te uitati dupa el...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment