Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu sunt deloc frustrat, eu cred ca e invers
    Sau vrei sa spui ca la o liniuta ma ''faci'' ???

Mai era unu' p-aci care sustinea ca scoate un 12,5 sec 0-100/h cu dci 65 cp.
    Last edited by Octavian; 8 March 2008, 20:09.

Comment

• Tavi, vezi mai in urma ca am pus o comparatie de motoare vw, unul diesel si unu pe benzina, cu puteri aproximativ egale, si ala pe motorina are si cuplu mai mare, si timp mai bun de sprint pana la 100km / ora si la viteza de top! si multe altele! La asta te-am facut! si eu ma iau de tot ce pot la 1.4, sa stii! sigurul inconvenient e ca are pretul mai mare la achizitie!
      iar ma iei cu argumente; pai nu ti-am zis? Uita-te-n jur!
      sunt inrudite, normal, dar diferenta e de la cer la pamant!
      apropo tavi, tu citesti posturile pe sarite? Vad ca raspunzi numai la posturile mele si inca la cativa, nu prea te intereseaza ce spun altii...
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
        Nu sunt deloc frustrat, eu cred ca e invers
        Sau vrei sa spui ca la o liniuta ma ''faci'' ???

Mai era unu' p-aci care sustinea ca scoate un 12,5 sec 0-100/h cu dci 65 cp.
        Stii ceva??..nu imi mai raspunde tu folosind cuvintele mele...sau documentatie dupa net.....in primul rand ca scot sub 9 sec 0-100kmh uitate si tu pe my ride la masina mea LOGAN ROSU B 11 BFF,si citeste tot si pe urma vedem care din nou e frustrat,tu apuci pe 200m sa vezi fumu' meu... din spatele meu cu 100m...1.4 frustrat
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• HUZZY: Ia mai uita-te tu la VW si ia spre exemplu benzinar 140 CP si diesel 140 CP. Razi asa aiurea, ia vezi, care e mai tare la demaraj???? Ca tot ai dat-o cu VW. Exemplele pot continua si alte alte marci !

Felix: hai ca deja ai luat-o razna (9 sec. 0-100) .
          Last edited by Octavian; 8 March 2008, 20:22.

Comment

• Si eu am postat mai devreme exemplul cu Dacia Logan. 1.5 dci 85cp e mai lent ca 1. 4 75cp ...

Comment

• Am spus-o si ma repet atitudine tipica de 1.4 frustrat ...in afara de faze gen 'algocalmin'' si ai ''luat-o razna'',contraargumente potente nu aveti...v-ati invatat sa monopolizati un thread si sa va credeti a tot cunoscatori dar fiti mai baieti si obiectivi,si lasati copilariille...voi de un tuning la motor ati auzit?...voi de un raport kg/cp ati auzit?, nu veniti decat cu negatii si atat...fiecare cu nivelul lui de perceptie

Comment

• Huzzy: intra pe site-ul german (sa nu ma mai chinui eu pt tine) si fa o comparatie intre 140 CP diesel si 140 CP benzinar. Ai sa vezi o diferenta considerabila + ca nu mai luam in calcul cilindreea...

Da Felix, ai un tractoras deosebit - stima(103 cp, beton!), dar nu faci 9 sec 0-100/h never ever (la vale da). Un 1.6 16V te face muci.
                Eu referire faceam la un 1.5 dci 65 sau 70 cp (cu care nu mi-e frica sa ma pun).

Comment

• Ce-o fi facut saracu ala cu bertone? Oricum nu prea as crede ca a luat-o . dar daca asa zici ce stiic e s-o fi intamplat . nu i-o fi mers sa schimbe mai mult de a -1-a
                  sigpic

Comment

• Ei lasa-l sa viseze, auzi tu: s-au oprit si ala cu Bertonele l-a intrebat ce a facut la masina...ma lesi..?
                    Am depasit si eu BMW, Mercedes, dar respectivii cred ca nici nu m-au bagat in seama (mai mult ca sigur) ....

PS: ma duc sa fac ceva mai util (sa manc) ca aici vad ca se abereaza prea mult in seara asta.

Comment

• Lasa tavi, nu fi suparat, si masina ta e buna...
                      ai 4 roti, volan, motor si te duce? Fii mandru de ea! Cum te duce, nu mai conteaza...
                      pofta buna!
                      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Felixb tu intelegi ca nu poti sa faci masinile precizate de tine cu un 1.5dci 65cp modificat?.. Poate sa'i schimbi motorul.. .

Arata'ne si noua filmuletze ceva ... dar cand te tragi cu start de pe loc .

Si 1.6 16v iti da de nu ai aer .... !

Comment

• F aprinsa situatia aici. Si nu veniti cu argumente clare. @felix: ce raport kg/ hp ai tu?103 cai si vreo tona(posibil peste o tona dar cu putin).Spuneai intr-un post precedent k te-ai "luat" si cu un BMW 325i. Sa inteleg ca si pe acela l-ai facut?(bmw 325i 0-100km/h 6.7 sec). Pt mai multa credibilitate pune un clip in care tu cu masinuta ta scoti suta in sub 9. Asa ca hai sa nu mai facem comparatii intre Logan Astra bertone, ca e rusinos. Am mai spus-o si o mai spun:ai reusit sa scoti din masinuta aia destui caluti, insa hai sa nu exageram. E buna, pt un LOGAN . Dar departe de a fi sportiva....
                          Eu credeam ca esti un tip pasionat, care si-a facut masinuta mai buna pt ca asa i-a placut lui. Insa vad din ce postezi aici, ca esti oarecum suparat pt ca a inghitit f multi bani masina, ar fi trebuit sa fie vreo masina de rally, dar nu e chiar asa. Iar acum incerci sa ne convingi pe noi ca masina ta "face si drege" tot. Sa fim realisti, iar daca tu cu 103 cai pe 1 tona reusesti sa scoti sub 9 sec, inseamna ca s-au schimbat legile fizicii.
                          Last edited by Cezar; 8 March 2008, 21:31.

Comment

• @ iancucezar ; 1,4 frustrat...ai talent la poezie, stiu(nici macar atat)...si mai stiu ca imi atribui vorbe inventate de tine, cu scop fatis de ati acoperi frustrarea...era vorba de BMW-320i, nu de 325i...diferenta de 2,3s...si nu este prima data ,nu mai meriti o explicatie de bun simt din partea mea...ai mai inventat o poezie "face si drege"...si iti dau un copy....astept sfatul cu ATV-ul ca a fost bun

Octavian ti-am lasat impresia ca am uitat? Ce zici de 6.0 litri??I

Razvan afla ca m-am dat cu MERCEDES SLK benzina 190 cai,bmw 320i,525i,peugeot 207 sport,Subaru Legacy 3.0 etc..etc..

@Razzvan: Cu subaru sau cu tractoru de 1.4 16v

P.S citeste si tu posturile alea cu atentie, ca ai ce invata din continutul lor, si iti recomand a deschide un thread, cu o tema imaginativa, asociata cu frustrarea
                            Last edited by felixb; 8 March 2008, 22:31.

Comment

• Ok, sunt un 1.4 frustrat. Nu accepti dialog, esti mult prea inganfat. Si da, te-ai tras cu toate masinile enumerate mai sus, insa ti-ai luat-o clar. Dupa cum vezi tu ai ceva personal impotriva motorizarii pe benzina. Deja nu mai vii cu argumente, sau daca vii , aduci date false:"te-ai luat cu Subaru legacy 3.0-245 cai". Si sigur imi vei zice de raport kg/hp....fa un mic calcul si vezi care iese in avantaj.. Subaru 140 de cai in plus fata de a ta, si inca 500 de kg...asa ca, hai sa fim la obiect si sa nu mai emitem axiome.
                              eu sunt 1.4 frustrat iar tu esti 1.5 emitator de axiome....ai cel mai tare diesel si punct.
                              Last edited by Cezar; 8 March 2008, 22:48.

Comment

• Nu zice nimeni ca nu te'ai dat ... dar ce ai facut cand te'ai dat? ...

ps : incearca sa gasesti un mod de exprimare mai coerent ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google