Originally posted by Kronos
Diesel vs Benzina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
interesant ca se dezbate aprins care cui da cu fumu' in nas dar nu face nimeni referire la datele tehnice comunicate de producator pentru 1.4 mpi si 1.5 dci ... la testele pentru reprize, etc
rog sa va abtineti sa postati ca dati fum cu 1.4 la 1.5 si invers. posturile vor fi sterseDacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
-
tinand cont de ce scrie acolo si eliminand soferul din ecuatie mai are rost discutia cine cui ii da fum la nas????
in conditiile in care sunt realizate datele prezentate de dacia e clar ca 1.4 e o idee mai rapid decat 1.5 dci.
insa in anumite situatii particulare cuplul lui 1.5 dci face diferenta.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
La aceasi viteza si in aceasi treapta de viteza TOT TIMPUL dCi va trage mai tare ca 1.4 benzina si in unele cazuri chiar si decat 1.6. Eu vorbeam de performantele MAXIME pt fiecare masina in parte. De exemplu, chiar si la un deal sau intr-o depasire la o viteza de 70 km/h cu dCi poti sa te infigi cu a cincea si cu 1.4 nu. Dar la 1.4 poti sa schimbi a treia si te duci pana la 100km/h destul de repede pe cand la diesel nu prea. Deci pentru un condus agresiv, 1.4 este ok pt ca un diesel nu rezista prea mult timp la asa "tratament".sigpic
Comment
-
Vorbim de "performante MAXIME"? Dar chiar vorbind de performantele maxime ale celor doua motoare, pentru 2 sec in minus pentru 100 de Km la ora si pentru 4 km la ora in minus la viteza vaxima din CT, eu unul tot pentru diesalache optez. Si ti-am mai zis de ce, pentru cuplu, consum, etc. Si daca esti cu 1.4 "out of city" si vezi flashuri in spate, trage pe dreapta, vine un DCI din spate.
Comment
-
Dieselarele in panta sunt pericol,nu le sta in cale nimic.Alt cuplu alta mancare de peste.Vorbesc la general nu m-am referit strict la Logan DCI.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@Christnacht: tu vrei sa spui ca in panta Prestige-ul tau nu poate sta in calea unui dCi? Sau tu vorbeai si de dieseluri mai puternice? De exemplu nici eu nu pot sta in calea unui TDI de 130 CP sau peste, dar orice motor pana in 110-115 CP nu imi pune problemesigpic
Comment
-
La panta benzinarul cam face un Dci, treaba vazuta de mine.
Comment
-
face pe dreq..ia incearca sa urci tu o panta cu DCI in a 3a..si incearca sa urci cu benzinarul in a3a...sa vezi cine cere sa ii dai inferioara?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sal Mareom.Vorbeam de dieseluri mai puternice.Nu stiu ce sa zic cu DCI-ul Loganului,nu am nimerit niciunu in panta ca sa ma joc cu elFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpface pe dreq..ia incearca sa urci tu o panta cu DCI in a 3a..si incearca sa urci cu benzinarul in a3a...sa vezi cine cere sa ii dai inferioara?
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpface pe dreq..ia incearca sa urci tu o panta cu DCI in a 3a..si incearca sa urci cu benzinarul in a3a...sa vezi cine cere sa ii dai inferioara?sigpic
Comment
Comment