If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca ar fi dci-ul de 85cp chipuit nu ar mai fi asa distanta de un autobuz intre el si 1.6 16v...poate doar o caruta...oricum si atunci 16v-ul va sta in fata,benzina comparativ cu dieselul la aceeasi putere va trage mai bine(pentru ca motorul diesel e mai greu fata de cel pe benzina...exclus si cazul Logan unde au cam acceasi greutate).
mai cris am pretentii.
bine cand ne intalnim daca vrei facem dar eu cum stiu ca vi cu el stock?
eu cred ca tu ai facut turbina sa bage de jos de pe la o mie sau?
vezi ca vin cu omv 100 +aditiv)
eu as fi interesat de un diesel pentru consum.ma intereseaza daca vreunul din voi a facut peste 150miikm si ce probleme apar.
mecanicii de la dacia mi au spus sa nu cumpar diesel.inca sunt in dilema.
azi am dus un mecanic si mia zis la fel ca injectoarele de benzinar duc 3-400.000km insa la diesel dupa 70000km se mai intampla sa apara probleme.
eu am un prieten care a luat megane nou dci si acum are 157.000km.trebuie sa skimbe un injector si e tipul de om care nu trage de masina.
totusi daca skimba doar unul e rentabil dar daca am ghinionul sa cada pompa e grav.de asta imi e cam frica.
am observat si la colegii care au avut straine diesel si au cumparat logan benzinare si unii care nu au avut diesel niciodata sunt atrasi de el.
sper sa am noroc daca cumpar diesel si de motorina buna
@Crististreulea: daca iti pui inapoi calculatorul vechi eu zic ca te face suru. Tu ai facut atunci liniutza cu pretenu meu cu loganu de 1.4 da el nu stie sa schimbe bine la liniute (nu ca eu as sti mai bine dar ma ajuta masina). Daca esti de acord sa pui pentru o zi inapoi calc-ul vechi sa te dai cu suru punem de-o intalnire sambata sau duminica si mergem undeva sa ne dam pe 400 m. Astept raspuns
Pana la urma sunt multi factori care influenteaza care pe care ia, eu tind sa cred in datele furnizate de fabrica, dar depinde si daca soferul stie sa foloseasca toti calutii, sau doar o parte, si cum sa ii foloseasca .
Mie imi place cum trage 1.4 mpi intre 4000 si 5500, nu zic ca nu mi-ar placea 16v-ul
Dieselul imi pare genul de motor care prefera sa nu stea prea turat, mai "comod" sa zic asa ;).
Parerile sunt si vor ramane impartite... dar vorba unui amic: "Cand o sa puna Ferrari dieseluri pe masinile lor, atunci am sa-mi iau si eu :P"
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Da, acolo trage bine benzinaru', dupa 4000...dar vezi tu, sunt putini care fac treaba asta, majoritatea exploateaza motoru benzinar pana la 3000, 3500 (asta chiar si la drum lung). Pai cum naiba sa nu te ia un diesel, daca duci benzinaru' numa-n 3500-4000 n-ai nici cea mai mica sansa. Sparge-l, du-l in 5000-5500 si mai discutam care pe care. )
Da, acolo trage bine benzinaru', dupa 4000...dar vezi tu, sunt putini care fac treaba asta, majoritatea exploateaza motoru benzinar pana la 3000, 3500 (asta chiar si la drum lung). Pai cum naiba sa nu te ia un diesel, daca duci benzinaru' numa-n 3500-4000 n-ai nici cea mai mica sansa. Sparge-l, du-l in 5000-5500 si mai discutam care pe care. )
), pai dupa 4000 incepe si el saracu sa sune a motor, pana atunci nu se aude nimic, poate doar putin marait intre 3000-4000, pe urma toarce ca o pisicuta, si intr-adevar benzinele sunt motoare de turatie mare, ma gandesc la motociclete cum e, ca alea trag cel mai bine dupa 6000, oare cum ar fi o motoreta diesel ;;)?
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment