Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deci face 1.5 dci de 70cp un 1.4 mpi?
    VOTATI ACUM!

SURU....daca nu te fac cu loganul te fac cu ....da un clik pe semnatura mea...http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
    Last edited by andrei; 9 October 2007, 21:24.
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
    VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

Accordul face orice Logan, stai linistit. E a ta?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

dar intre 1.6 16v 105cp si 1.5 85cp ?

Comment

Originally posted by crististreulea
          se ofera aici un 1.5dci 65 cai care sa te faca :d
          numa sa mai pup masina )
          bine cris ala al tau da nu e stock
          daca se da hulio cu al tau sunt mancat)

Comment

Originally posted by boris
            lasa tinere ca iti mai dau eu 5 caluti de la mine sa ai si tu 70 sal bati
            multam, tine-i pentru tine ca eu am golanul chipuit :p

Originally posted by sorin_pss
            dar intre 1.6 16v 105cp si 1.5 85cp ?
            clar 16v, am 1.5dci si mi-a dat autobuz un 16v. pun filmul curind

@suru: si ce daca nu e stock? nu te tine? daca vrei si insisti, pun calculatorul stock si te fac si cu ala )

@hulio: da, un dci 65 cai face un 1.4mpi. este si film pe forum
            Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 22:20.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

daca ar fi dci-ul de 85cp chipuit nu ar mai fi asa distanta de un autobuz intre el si 1.6 16v...poate doar o caruta...oricum si atunci 16v-ul va sta in fata,benzina comparativ cu dieselul la aceeasi putere va trage mai bine(pentru ca motorul diesel e mai greu fata de cel pe benzina...exclus si cazul Logan unde au cam acceasi greutate).

Comment

mai cris am pretentii.
                bine cand ne intalnim daca vrei facem dar eu cum stiu ca vi cu el stock?
                eu cred ca tu ai facut turbina sa bage de jos de pe la o mie sau?
                vezi ca vin cu omv 100 +aditiv)

Comment

eu as fi interesat de un diesel pentru consum.ma intereseaza daca vreunul din voi a facut peste 150miikm si ce probleme apar.
                  mecanicii de la dacia mi au spus sa nu cumpar diesel.inca sunt in dilema.
                  azi am dus un mecanic si mia zis la fel ca injectoarele de benzinar duc 3-400.000km insa la diesel dupa 70000km se mai intampla sa apara probleme.
                  eu am un prieten care a luat megane nou dci si acum are 157.000km.trebuie sa skimbe un injector si e tipul de om care nu trage de masina.
                  totusi daca skimba doar unul e rentabil dar daca am ghinionul sa cada pompa e grav.de asta imi e cam frica.
                  am observat si la colegii care au avut straine diesel si au cumparat logan benzinare si unii care nu au avut diesel niciodata sunt atrasi de el.
                  sper sa am noroc daca cumpar diesel si de motorina buna

Comment

@Crististreulea: daca iti pui inapoi calculatorul vechi eu zic ca te face suru. Tu ai facut atunci liniutza cu pretenu meu cu loganu de 1.4 da el nu stie sa schimbe bine la liniute (nu ca eu as sti mai bine dar ma ajuta masina). Daca esti de acord sa pui pentru o zi inapoi calc-ul vechi sa te dai cu suru punem de-o intalnire sambata sau duminica si mergem undeva sa ne dam pe 400 m. Astept raspuns
                    sigpic

Comment

• clar bigman, orice pentru suru .
                      @suru: il schimb cu tine de fata. si te fac cu ambele calculatoare
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Un dci de 65 cp nu face un 1.4 de 75 cp. Exploatati motoru de 1.4 asa cum trebuie (asta inseamna sa nu va fie mila de el) si va garantez afirmatia.

Comment

• Pana la urma sunt multi factori care influenteaza care pe care ia, eu tind sa cred in datele furnizate de fabrica, dar depinde si daca soferul stie sa foloseasca toti calutii, sau doar o parte, si cum sa ii foloseasca .

Mie imi place cum trage 1.4 mpi intre 4000 si 5500, nu zic ca nu mi-ar placea 16v-ul
                          Dieselul imi pare genul de motor care prefera sa nu stea prea turat, mai "comod" sa zic asa ;).
                          Parerile sunt si vor ramane impartite... dar vorba unui amic: "Cand o sa puna Ferrari dieseluri pe masinile lor, atunci am sa-mi iau si eu :P"
                          Don't touch! Never ever steal
                          Unless you're in for the kill

Comment

• Da, acolo trage bine benzinaru', dupa 4000...dar vezi tu, sunt putini care fac treaba asta, majoritatea exploateaza motoru benzinar pana la 3000, 3500 (asta chiar si la drum lung). Pai cum naiba sa nu te ia un diesel, daca duci benzinaru' numa-n 3500-4000 n-ai nici cea mai mica sansa. Sparge-l, du-l in 5000-5500 si mai discutam care pe care. )

Comment

• cris vezi ca eu daca nu mai alerg la curse nu inseamna ca am uitat

Comment

• Originally posted by Octavian___28
                                Da, acolo trage bine benzinaru', dupa 4000...dar vezi tu, sunt putini care fac treaba asta, majoritatea exploateaza motoru benzinar pana la 3000, 3500 (asta chiar si la drum lung). Pai cum naiba sa nu te ia un diesel, daca duci benzinaru' numa-n 3500-4000 n-ai nici cea mai mica sansa. Sparge-l, du-l in 5000-5500 si mai discutam care pe care. )

), pai dupa 4000 incepe si el saracu sa sune a motor, pana atunci nu se aude nimic, poate doar putin marait intre 3000-4000, pe urma toarce ca o pisicuta, si intr-adevar benzinele sunt motoare de turatie mare, ma gandesc la motociclete cum e, ca alea trag cel mai bine dupa 6000, oare cum ar fi o motoreta diesel ;;)?
                                Don't touch! Never ever steal
                                Unless you're in for the kill

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google