Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
    Care motor e mai tare?1.5DCI 85CP,sau 1.6 MPI 70CP?
    1.6 MPI are 88-89 cai , in nici un caz 70. Poate vorbesti despre ala de 1.4 MPI.
    Oricum degeaba faceti voi 10 mii de calcule privind performantele pe 0-100 km/h pt ca multi din voi nu o sa faca din asta o meserie . Cel pe motorina este mult mult mai convenabil din orice punct de vedere , chiar daca ajunge motorina sa coste cat benzina si tot mai bine e cu un diesel , ca are consumul mult mai redus.
    http://mitzah.labrute.fr/
    http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

• v-am mai spus, G3G3 are citiva anisori :d.
      asa ca citez un om mare: "P.S:Se mai intampla,doar de acea suntem oameni:P"
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Mai convenabil la consum, cuplu si pret de revanzare.
        Mai putin convenabil la intretinere (care e din 10-n 10 mii...si nu mi se pare corect)

Comment

• gege scoalaaaaaaaaaaaa...
          mai comic e ca si rocri ia raspuns si nu sia dat seama de greseala
          gege de la inceput a gresit dar nu-i nimic suntem oameni se mai intampla...
          deci eu zic ca 1.5dci de 85cp face 1.6mpi dar depinde de soferi.
          si totusi ne-am luat masini sa ne facem sa ne dam? ca mama lor aia de la dacia dece nu fac masini de curse ca la urma urmei este o masina de familie

sigpic

Comment

• Din ciclul "tu scrii tu iti raspunzi" si "ala care zice, ala e"...
            Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
            Care motor e mai tare?1.5DCI 85CP,sau 1.6 MPI 70CP?
            Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
            85-70=15;)
            P.S:Se mai intampla,doar de acea suntem oameni:P
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ba eu nu am gresit de loc 90-85=5. Am vazut ca a scris 70 de CP dar ma gandeam ca rectifica. Se pare ca nu.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• ) bravo cris... un fan diesel adevarat m-as baga 100% si eu....dar e prea departe Timisoara...dar incerc sa provoc pe cineva din imprejurimi si o sa povestesc.....

andrei.....normal ca e a mea....doar nu puneam poze aiurea....am stat mult sa aleg intre un a4 tdi, pasat tdi si honda......dar sunt sigur ca am facut ceea mai buna alegere.....ii bate japonezu' la c..r pe neamtz....am facut test drive cu toate...
                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
                VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

• Originally posted by Hulio_32
                  ) bravo cris... un fan diesel adevarat m-as baga 100% si eu....dar e prea departe Timisoara...dar incerc sa provoc pe cineva din imprejurimi si o sa povestesc.....

andrei.....normal ca e a mea....doar nu puneam poze aiurea....am stat mult sa aleg intre un a4 tdi, pasat tdi si honda......dar sunt sigur ca am facut ceea mai buna alegere.....ii bate japonezu' la c..r pe neamtz....am facut test drive cu toate...
                  ce ziceai???

sigpic

Comment

• Originally posted by crististreulea
                    multam, tine-i pentru tine ca eu am golanul chipuit :p

clar 16v, am 1.5dci si mi-a dat autobuz un 16v. pun filmul curind

@suru: si ce daca nu e stock? nu te tine? daca vrei si insisti, pun calculatorul stock si te fac si cu ala )

@hulio: da, un dci 65 cai face un 1.4mpi. este si film pe forum

despre asta ziceam.....
                    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
                    VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

• pai eu nu mai zic nimic daca am ajuns unii din noi sa contrazicem datele furnizate de constructor.
                      normal acum fiecare poate avem incredere in noi si ne place sa ne laudam bolidul sau caruta,chifla,ligheanul
                      cris pe mine nu ma tenteaza liniutzele asa mult si nici viteza accept provocarea si ne dam la prima intalnire.mai intaratat ) de abia astept
                      ne dam si eu las totul in masina woofer,statie,etc si vreun client poate

Comment

• Daca-i amator de senzatii tari clientul poate-ti plateste si benzina
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eu sper ca un dCi de 85CP face un 1,6 normal....

Comment

• face domne face... va spun eu...

sigpic

Comment

• Originally posted by iulian_vis
                              Eu sper ca un dCi de 85CP face un 1,6 normal....
                              Eu pana nu vad,nu cred )
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by sonykel
                                deci eu zic ca 1.5dci de 85cp face 1.6mpi dar depinde de soferi.
                                nu il face,[doar daca dci-ul este remapat la 105...abia atunci il face,in rest asa stock la 85CP nu il face

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google