Diesel vs Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• L-ar face poate daca am fi mai usor cu cateva sute de kg, dar la aceeasi greutate...
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

• mai discutam sambata seara dupa ce ma intorc cu timisorenii de pe pista de la sinnicolau.vom fi acolo eu cu 1.4mpi stock si cris cu dci

Comment

• daca o sa fiu
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Pai la ce sa faca un dci 85 cp un mpi de 90? Ca la ''liniuta'' n-are nici o sansa dieselu', fara suparare. Daca ma contraziceti, eu pun la bataie o lada de bere.

Comment

• Originally posted by Octavian___28
            Pai la ce sa faca un dci 85 cp un mpi de 90? Ca la ''liniuta'' n-are nici o sansa dieselu', fara suparare. Daca ma contraziceti, eu pun la bataie o lada de bere.
            esti dispus sa pierzi acea lada de bere daca dci-ul de 85CP este remapat(chiptuning) si castiga in fata mpi-ul 1.6 8v?

Comment

• Aaa...pai nu-i cinstit...Stock, fara remapare. Daca faci remapare la diesel, normal, cu orice remapare la 1.6 mpi, pierde benzinaru...la limita totusi

Comment

• normal ca asa stock nu are nici un farmec...se stie deja cine e mai tare dci-ul de 85CP stock scoate 0-100 in 13 sec si mpi-ul 1.6 8v in 11.5 sec...deci...ce rost are?
                Eu ma gandeam daca tot esti dispus sa pierzi berea aceea sa se faca intre un new dci de 85CP remapat la 100CP si benzinarul 1.6...abia atunci ca si performante 0-100km/h vor fi asemanatoare.

Comment

• Aha...am inteles ideea. Pai sa ne hotaram la un aspect: remapat are 100 sau 105 CP?? (dar sincer...)
                  Daca are 100, ma risc si tin pariu' in continuare.

Comment

• sincer nu am vazut nici un dci de 85CP remapat,ca doar ce sa lansat,dar cei care fac astea zic ca se scot cam 20CP din el maxim...deci sa zicem ca ar fi un 105 CP
                    oricum cu + sau - 5CP in plus la cei 100CP scoate garantat un 11.5 sec 0-100km/h la fel ca si benzinarul 1.6 8v

Comment

• Fratilor, dar cu o remapare nu iti scurtezi viata motorului? Intreb pentru ca eu chiar nu stiu.

Comment

• Originally posted by iulian_vis
                        Fratilor, dar cu o remapare nu iti scurtezi viata motorului? Intreb pentru ca eu chiar nu stiu.
                        discutiile de genu asta le discutam in topic-ul asta http://www.loganclub.ro/forum/obdtun...ale-t60p4.html
                        sper sa ramanem on topic

Comment

• Mai...sunt sucit, nu-i cinstit si gata! FARA remapare, stock. Daca faci remapare si o aduci la 105 cp atunci vreau un 1.6 mpi remapat, cu filtru si exhaust sport (sa mai fie si de acolo vreo 2 cp), care oricum nu ajunge nici la 100 cp, dar numai asa mentin pariu'.

Comment

• tu iti mentii ideea in sensul ca si cum as face eu un sprint 0-100km/h cu un logan 1.4 care face 0-100 in 13 sec si eu in 15 sec cu dci-ul meu...adica e ceva ce nu isi are rostul...e clar cine castiga

Comment

• Nu! Un dci de 85 cp remapat (care ajunge la 105 cp) si un mpi 1.6 remapat (care ajunge la max 96-97 cp). Asta spun. Asa imi mentin pariul.
                              Daca pierd lada de bere (fara Becks ca nu-i asa buna).

Comment

• Cum spunea mai sus..vrei economie ia-ti un DCI, vrei sa simti putere si sa te duci iti iei 1.6 16v,..ca sa poti faci depasiri si dupa 140 km,sa ai putere,nu sa te rogi la 140 de ea sa treaca cu bine depasirea..am incercat si un 1.4 in carcat,si la depasiri peste 120 e cam riscant ca nu prea trage,.. eu am ales 1.6 16v ,si in treapata a 5-a la 150 cere mai mult si trage...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google