If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si totusi ma crede careva ca dci-ul meu dupa ce va fi remapat voi avea exact acelasi demaraj 0-100km/h ca si un 1.4...adica voi la egalitate cu el.
dupa calculele lui crististreulea dciul remapat al lui scoate pe 0-100 km/s 10.4s , si 1.6 8v MPI scoate 11.5s ... chiar sunt curios de rezultat...
Si daca am avea toti bonuri infinite de carburant sunt 100% sigur ca s-ar fi vandut doar 1.6 16v. (in afara de VAN-uri la carat unde chiar forta conteaza mai mult ca puterea).
da-mi voie sa te contrazic,dar 1.6 16v are consum identic,sau chiar putin mai mic decat 1.6 8v ...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
da-mi voie sa te contrazic,dar 1.6 16v are consum identic,sau chiar putin mai mic decat 1.6 8v ...
Corect, daca il folosesti in acelasi regim in care ai folosi un 8v. Dar avand in vedere ca 16v-ul poate mai multe decat 8v-ul sunt convins ca poate sa manance si mai mult.
putin probabil,capacitatea cilindrica este aceeasi,doar ca la 16v amestecul este mai bine omogenizat,in orice conditii cred ca se pastreaza consumul...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cum drac un dci remapat sa nu faca un 1.4 mpi stock?? Nu vorbim numai de 0-100/h.
Referior la 1.6 16V, la mers sportiv consuma mai mult decat un 1.6 8V, in aceleasi conditii, categoric! Uitati-va un pic si la consumul mediu de la 1.6 16V. E mai mare...
La aceeasi capacitate putere mai multa cu acelasi consum de benzina..uf..mai greu, cu toata distributia moderna si totul lui tot, n-ai cum.
Ca la mers normal au acelasi consum sau poate chiar un pic mai mic e altceva, dar la forja te mananca rau la consum un 16V.
Pai stiu bine ce am scris...ia-le la ''calarit'' pe amandoua si vezi cum suge 16V.
pai suge dar si performantele sunt ceva mai mari ca la 1.6 8v...si in aceleasi conditii de exemplu daca mergi la 140 cu 1.6 16v ai consum mai mic ca 1.6.8v (testat!) cu vreo 0.7-0.8l/100 ... :-)
I have no special talent. I am only passionately curious.
am gresit exprimarea in postul anterior. Nu la consum instant ci mers constant cu 140KM/h pe bord (defapt ar fi 133 reali).
luand consumul mediu, pe autostrada. ~200KM mers in regim de viteza medie ~131KM/h, 1.6 16v avea 6.9l/100 (consum mediu), 1.6 8v aveam 7.6l/100.
Nu eram driverul, eram doar pasager. Vitezele se schimbau la 3800 16v, 3200 la 8v deci mers normal. Fara accelerari bruste. Bine rezultatul nu e tocmai elocvent dar 16v are un consum mai mic ca 8v in aceleasi conditii, e si normal.
I have no special talent. I am only passionately curious.
am gresit exprimarea in postul anterior. Nu la consum instant ci mers constant cu 140KM/h pe bord (defapt ar fi 133 reali).
luand consumul mediu, pe autostrada. ~200KM mers in regim de viteza medie ~131KM/h, 1.6 16v avea 6.9l/100 (consum mediu), 1.6 8v aveam 7.6l/100.
Nu eram driverul, eram doar pasager. Vitezele se schimbau la 3800 16v, 3200 la 8v deci mers normal. Fara accelerari bruste. Bine rezultatul nu e tocmai elocvent dar 16v are un consum mai mic ca 8v in aceleasi conditii, e si normal.
iar tu savantule cu calculele tale nu conteaza consum sa fie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment