)))))))))))))))))))))))))))))))))0))))))))) si hyundai`u seamna cu un model de televizor de`a lu bunica-mea
Logan Prestige Sau Hyundai Accent 1.4 Premium
Collapse
X
-
Originally posted by danvera View PostE superba, da un pic cu noul E classe!'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
danvera pana la urma nu am intrat eu la tine pe forum la hyundai sa zic ca loganul e un mercedes pe langa accentul tau,asta daca ai cont pe clubul celor de la hyundai sau poate ai doar aici pt ati lauda puiul........ macar recunoaste minusurile masinii tale cum si logan le are pe ale lui nu exista masina perfecta........... si da mie mi se pare un fel ce mercedes clasa E la exterior(loganul) fata de accent care este urat mie unul nu imi place deloc vechea generatie era mai frumoasa ala da imi placea..........stima
Comment
-
mie mi se pare hilara faza cu intretinerea mai ieftina la hyundai: pai sa te vad daca faci si tu o revizie cu 95 de lei la hyundai asa cum fac eu la logan.
plus ca nu ti-as dori sa ai un accident si sa astepti piesele intre 15 si 25 de zile lucratoare(timp in care noi circulam linistiti cu loganul)
oricum as fi curios cat ai dat pe masina, pe langa cei 6400 de euro cat am dat eu in 2004
aaaa sa nu uit: pune si tu o poza cu climatronicul de la tine(apropo climatronic e doar la masinile VAG)
Comment
-
Originally posted by danvera View PostSlab dotata?
Tu, cu varianta ta de Logan , probabil cea fara servodirectie (ca numai la Dacia se mai vinde asa ceva) si fara ABS, vii sa-mi tii morala, cu o masina de 112 cai, climatronic, airbag lateral si cortina . Si pun pariu cu tine ca, asa cum stai tu in masina aia de invarti volanul cu 2 maini si mai chemi si ajutoare, tot am platit mai putin ca tine la intretinere.
Comment
-
Originally posted by danvera View PostE superba, da un pic cu noul E classe!
Ce dracu tot comparati toate tigaile cu Mercedes. O tigaie e mai buna ca alta, are plasticele mai bune, etc. E de ras, zau!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostWow, esti ceva mai ca taranu' ala din Spania care se lauda cu al lui Audi A seis ! In al 2-lea rand vrem poze cu climatronicu' de pe Accent. In al 3-lea rand ti-as face morala si daca as avea Dacia 1100 la ce aere de vedeta cu masina castigata la pufuleti cu surprize ai. Iti fac morala dintr-un Logan care are si servodirectie, cu caseta din aia de directie care nu se strica, cu amortizoare care nu le-am schimbat inca pentru ca nu dau semne de oboseala(spre deosebire de chinezaria ta), cu roti pe 205 nu de bicicleta cum ai tu, fara airbag lateral si cortina pentru ca nu intentionez sa le testez, la fel am si eu "climatronic"(care e Aer Conditionat toata ziua) pe Logan cum ai si tu pe Hyundai + o alta masina din grupul VAG cu ceva mai multi cai decat ai tai pe care deasemenea am servodirectie(ca asta banuiesc ca e dotarea premium la accent, de tot pui "accentul" pe ea) . Si da, Accentu' tot urat ca porcu' e si tot slab dotat , doar ca te poti "lauda" la prieteni ca ti-ai luat un tv marca Hyundai cu servodirectie si climatronic nu o Dacie !
Citeste clasamentul pe 2009 poate asa te mai luminezi si tu:
"In clasamentul turismelor si utilitarelor usoare, doar trei constructori au depasit cota de 6 milioane de unitati produse in 2009. Podiumul este urmatorul: 1. Toyota (7,07 milioane unitati), 2. General Motors (6,44 milioane), 3. Volkswagen Group (6,05 milioane). Ford este al patrulea constructor auto mondial, cu 4,6 milioane de unitati, in vreme ce Hyundai a urcat pe locul 5, cu 4,5 milioane, gratie cresterii cu 11% fata de 2008, dar si prin integrarea totala a marcii Kia. Cu 5 milioane de unitati, Alianta Renault Nissan s-ar fi clasat pe locul 5 in lume, daca productia celor doi constructori ar fi fost insumata in clasamentul ....."
PS Cu aceasta remarca am incheiat polemicile pe tema logan vs accent.
Daca vroiati sa-i dati omului un sfat l-ati fi trimis la un drive test si ati fi fost echidistanti in pareri. Sunt 2 masini low cost si atat!!
Am sa revin si cu o poza pentru baietii de cartier. Sa fac una si cu comenzile pe volan?Last edited by danvera; 4 July 2011, 11:42.
Comment
-
danvera, tu ai o problema, stii vorba aia : teoria ca teoria, practica te omoara ...
problema e ca traim in realitate, pe baza cifrelor masinilor cazute inainte de vreme, nu pe baza statisticilor si a automobilelor vandute
prea mare discrepanta intre puterea ce o are, 110 ponei diesel pe 175 latimea anvelopei, multe piese pe care nu le gasesti, pretul lor prea mare ... nu prea cred ca accentul este peste logan, poate doar pentru cei cu balarii in creieri ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Parca ati fi niste copii de gradinita care se cearta la nisipar "masina mea este mai frumoasa! A mea este mai albastra! A mea este mai scumpa!".
@danvera: Nu vreau sa par nesimtit sau sa crezi ca as avea ceva cu tine, dar la ce te astepti atunci cand intri intr-un grup de oameni care au aceiasi marca de masina (sa zicem X), care sunt multumiti de masinile lor, si le zici "bwei, masinile voastre sunt najpa, eu am masina Y, care e mai frumoasa si mai despteapta ca a voastra". Eu sunt convins ca nu te asteptai ca toata lumea sa spuna in cor "da bha, cata dreptate are asta!".sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Te-am abordat asa pentru ca asta a fost stilul tau, facand presupuneri cum invart eu volanul ajutat de inca 5 persoane si cum de-mi permit eu sa-ti fac morala tu vorbind din Hyundai-ul tau Brabus de 112 cp care este cu 12 clase peste Logan din orice punct de vedere.
Sincer, nu ma intereseaza cate masini vinde Hyundai-ul si cate vinde Dacia respectiv Renault, pe mine ma intereseaza feeling-ul care mi-l da o masina cand o conduc, dotarile, calitatea materialelor etc. Am condus Hyundai-ul 1.5 crdi full options si am condus si Prestige(echiparea full options) 1.6 16v. In afara de motorul de 110 cp al Accentului nu m-a impresionat in mod special nimic altceva astfel incat sa zic "da frate, e altceva, alta mancare de peste" cum ti se intampla cand te dai jos din Logan si te urci intr-o Octavie sau intr-un Golf sau alta masina despre care poti spune tare "da, e cateva clase bune peste Logan din orice punct de vedere, e mult mai buna". Iar aici nu uita, vorbim de motorul de 1.4 de pe Hyundai care comparat cu 1.6 16v de pe Dacie eu zic ca iese destul de prost. Si Accentul si Loganul sunt 2 low-costuri, fiecare avand plusurile si minusurile specifice, nu se poate afirma "nu-mi iau Logan imi iau Accent e mult mai buna, e super" sau viceversa. E simplu: faci un testdrive cu ambele masini iar apoi alegi ce-ti place.
Vitriol: nu e vorba ca aici e loganclub, chestia e ca trebuie sa fim obiectivi. Daca Accentul imi dadea senzatia ca e mult mai buna decat Loganu' o spuneam cu toata gura, dar nu pot sa fac asta pentru ca nu-i asa, pe mine nu m-a impresionat la fel cum nu ma impresioneaza nici Loganu'.Last edited by Nepotu123; 4 July 2011, 12:25.
Comment
-
Si poate ar fii bine de luat in seama si ce costuri de intretinere au cele 2 masini , reviziile la Accent sunt peste dublu pret fata de Logan , garantia e praf in ochi la Hyundai , cu restrictii la km la tot ce insemna directie si tren de rulare nu cu 100.000 km ca la logan , disponibilitatea pieselor de schimb e un alt factor interesant , de la Pitesti vin putin mai repede decat cele din centrele zonale Hyunday de prin te miri ce tari europene de stai 3-4 saptamani dupa un banal esapament sa nu mai zic de un pinion de cutie sau de o axa cu came . Exemplele pot continuaPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Logan vs Accent
Nu stiu cum e la Hyundai la revizii..dar banuiesc ca e cam aceeasi mancare de peste ca si la Kia (fiind din acelasi grup).
La Ceed costurile la revizii sunt ca si la Logan. Cand aveam Loganu dadeam cam 4 mil...la Kia dau 5 mil cu tot cu filtru de polen.
La kia avantajul e ca distributia e pe lant si nu trebuie schimbata.
Deci in materie de costuri intretinere eu zic ca Hyundai- Kia stau muult mai bine decat alte marci cu pretentii gen Renault Symbol unde prima revizie costa 600 ron, a 2 a se duce cam in 900 si la a 3 a deja trece de 12 mil ca trebuie sa schimbi si placutele (eu am 52,000 km si inca nu am schimbat placutele).Saab 9-5 Aero
Comment
-
fiecare are avantajele si dezavantajele ei.... parerea mea strict este ca loganul in comparatie cu accentul desi la logan i se spune frigider nu stiu cum mai poti numi accentul....... macar dacia nu face televizoare,accentul este si mai barca decat loganul,nu cred ca am vazut mai multe accenturi decat loganuri si intre ele nu este o mare diferenta la pret,multi care au accent sunt genul de persoane care de ce sa am sigla la dacia pe capota,lasa ca da mai bine hyundai desi stiu ca pica dar asta e sa ma vada lumea mai bine...... asa cred eu ca gandesc anumite persoane nu vreau sa fiu criticat,este doar parerea mea,oricand mi-as lua loganul in loc de accent si nu zic asta pt ca am logan si vreau sa imi apar puiul in niciun caz,stima
Comment
-
Originally posted by danvera View PostSlab dotata?
Tu, cu varianta ta de Logan , probabil cea fara servodirectie (ca numai la Dacia se mai vinde asa ceva) si fara ABS, vii sa-mi tii morala, cu o masina de 112 cai, climatronic, airbag lateral si cortina .......................
Si chiar si asa sa ai un E Class (dar n-ai!) nu ai absolut nici un drept sa arunci cu pietre (nici macar nu e cazul aici!) in altu cu o masina mai slab dotata.
Esti caz tipic de cocalar de Romania.
Comment
Comment