Logan Prestige Sau Hyundai Accent 1.4 Premium

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deja am luat-o razna bogdanele )))) ma gandeam sa stau cuminte sa raman cu batranica
    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Octavian___30 nu te supara?cat a costat loganul tau de nou???cat apreciezi ca o sa iei pe ea dupa 4ani??

iti spune je:1/2 din pretul de achizitie nu neaparat cat o bicicleta
      Last edited by bogdaneleuro; 7 March 2009, 12:44. Reason: completare

Comment

la exterior e treaba de gusturile fiecaruia iar la interior.......
        Attached Files

Comment

bogdanele e al tau accentul??? daca da esti multumit de el??? imi place treaba cu priza suplimentara in consola

Comment

este al meu.probleme:daca o pot numi problema doar cu scartaitu de amortizor stanga fata pe sezon rece ,remediat cu inlocuirea amortizoarelor fata(asa a vrut service-ul,pe mine nu ma costat nimic,sa fie sanatosi).consum in oras in jur de 8-8.5 iarna si 7-8 vara,drum intins 6-6.5 viteza max 140km/h.motor 1.4 16v 98cp!si eu optam pt logan insa mam sucit dupa ce am fost la hyundai.nu am mai vrut masina facuta de romani!!!e masina mea,sunt f multumit de ea,a costa 10.390e(culoarea metalizata si interiorul nu costa nimic in plus) din care am dat avans jumatate.casco am dat 16mil/tot anul fara franciza,prima revizie la 7500km(obligatorie) am dat 500lei(ulei castrol,filtru de ulei,filtru de aer,filtru de polen si manopera 90lei),iar cea de 15.000km ma va ajunge tot 500ron pt ca imi schimba aceleasi lucruri.500lei pe o revizie nu stiu daca e asa de mult! vezi fiat,opel,kia,logan,renault preturi la revizie(sa nu imi spuna mie unu ca la 15.000km cu fiat opel renault logan a dat 300lei si i-au schimbat aceleasi lucruri ca si la mine,nu uleiul si flitru de ulei si atat!)stai stramb si gandeste drept!!pt ce iti trebe masina?cat mergi pe an?diesel/benzina?si ce iti ofera o masina in plus fata de alta si pe ce bani diferenta.o masina mai scumpa cu 1500e nu e numai atat,inseamna rate mai mari casco mai mare si analizezi tu daca merita!!!
            Attached Files
            Last edited by bogdaneleuro; 7 March 2009, 13:37. Reason: completare

Comment

din ce am citit pe forum la hyundai oamenii din service se poarta execrabil si sunt mai mult neavizati cae lucreaza acolo. in galati e ok cu serviceul??? in caz de imi iau dau o tura pana la galati sa fac reviziile

Comment

sunt care vin din iasi pana la galati tot din prisma angajatilor din service!!cand am fost cu amaratu de scartait am explicat ce si cum in 10min a urcat seful de service in masina sa ii fac o proba, a condus si el , a constatat scartaitul, a dat comanda de amortizoare si in 1saptamana m-am prezentat la service am stat 1ora cu o cafea data de ei si gata!!

Comment

era azi in parcare la cora un tip cu un new accent crdi. l-am intrebat despre masina cum merge si cum sta treaba cu serviceul. a zis ca de doi ani de cand o are nu a schimbat niciodata amortizoarele. asta inseamna ca : ori a tinuto in garaj de cand a luato de la dealer si azi la cora a fost primul lui drum ori chiar a spus adevarul tipul de la reprezentanta hyundai si au remediat problemele aparute la primul lot. astept sa ma sune de maine si tipul de la dacia si cel de la hyundai ptr programari la drive-test.

Comment

Cu o floare nu faci primavara

Comment

Nu stiu de ce aveti asa parere proasta de accent!! eu am logan dar daca as mai avea o data de ales as alege accentu!! probleme au toate masinile!! uitati-va la sectiunea cu probleme si o sa vedeti ca e vorba numa de noroc!!

Comment

Originally posted by maistoru View Post
                        ...a zis ca de doi ani de cand o are nu a schimbat niciodata amortizoarele. asta inseamna ca : ori a tinuto in garaj de cand a luato de la dealer si azi la cora a fost primul lui drum ...
                        Nu l-ai intrebat cati km avea?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

nu am intrebat. oricum cred ca facuse cateva mii. s-a intamplat sa se strice amortizoarele si din prima mie la accent.

Comment

daca as fi pus sa aleg intre cele doua eu as alege clar accentul.nu se compara.iar ca defecte loganul cred ca are mai multe .
                            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Daaa....nu se compara ...Accentul e in aceeasi clasa cu Aston Martin
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

nici asa e vorba de finisare .la logan comenzile si ceasurile parca sunt aruncate in masina.motorul ceva mai nou.am mers si eu cu unul si eu credeam ca loganul meu e maserati dar nu e asa.cand am luat loganul atat mi-am putut permite.
                                Last edited by margelatu; 12 March 2009, 09:38.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google