Logan Vs Masini Low Cost

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai baieti eu vreau sa iau 3-4 masini.
    Din ce am vazut, Dacia momentan le cam da bataita directa.
    M-am uitat in toate povestile si nu exista nicio varianta asemanatoare, toate fiind niste conserve urate.

Sa ma scuzati, dar vad ca multi vorbesc despre icre negre, dar n-au bani decat de-o ciorba.

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
      .Cine are bani de altceva, nu se uita la Logan...parerea mea.
      Ba se uita Pacco. Exemplul meu. Aveam de ales intre Logan GPL si un Opel astra dieasel cu vreo 3000 de euro mai scump(pretul de lista era mai mare dar am primit un discount frumos ca era sfarsit de program rabla). Am ales Loganul in ideea ca de aia 3000 euro am carburant vreo cativa ani (sunt un zgarcit fara margini, sunt de acord) sa merg la mare, munte etc. Drept sa-ti zic cateodata as da Loganul pe Astra, cateodata nu.

Insa data viitoare cred ca aleg ceva mai bun si nu mai iau Logan. Insa pana oi schimba eu masina mai dureaza vreo cativa ani ca merge bine. Si la cat sunt eu de chitros ma razgandesc pana atunci

Comment

• Pacco eu am logan si duster deci.. nu stiu daca se pune problema de bani
        sigpic

Comment

• Daca ai tu logan si duster inseamna ca trebuie sa uitam de zecile de mii care au luat masina cu credit pe 5-7-10 ani? Colegul a pus problema la modul general!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• - nu e vorba de cei care nu au si nu am zis asta vezi doamne sa ies in evidenta (ca nici nu se pune problema ca vezi doamne de ce sume dispun)
            - dar 99% din oameni sunt de parere ca iti iei logan (si nu fabia sau hyundai de exemplu) pentru ca iti lipsesc aia 2-3000 de euro diferenta. Ceea ce nu e adevarat IN TOATE cazurile. Mai sunt si unii ("mai fraieri") carora le place masina (asta pentru masinile noi pana in 15-16 de euro, ca dupa sunt o droaie de masini dornice sa fie placute si luate acasa ))
            sigpic

Comment

• Eu nu stiu de ce va agitati. Aveti de gand sa cumparati Logan 2 ?
              Atunci cumparati-l fratilor, dati comanda, ce tot stati si-l laudati pe aici fara sa stiti cum e decat din poze!

Pana acum l-am auzit doar pe Cezar ca ar cumpara.

Comment

• - si eu as lua unul dar momentan cam nema fonduri
                sigpic

Comment

• Eu n-as mai lua. Si nu din lipsa de fonduri.
                  E ca si cum ai lua de nevasta sora geamana a fostei sotii, dar altfel imbracata si fardata. Pe dedesubt e la fel, are aceleasi naravuri.
                  Last edited by mr.K; 14 November 2012, 11:50.

Comment

• Sincer sa fiu dupa ce m-am uitat pe descriere, poze si impresii, parca si eu as cumpara unul la primavara, sa vedem ce spun fondurile monetare si ar mai ramane doar sa-l conduc si sa-l vad live ...
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• O sa il cumpar si eu probabil peste 4 ani , SH.

Nu inteleg de ce va agitati atat fratilor, topicul este pentru logan vs masini low cost , si s-a vorbit doar despre cat de bun,mirific,extraordinar,imbatabil este loganul.
                      V-ati cumparat logan si stiti ce ati luat, sau NU.
                      Ceilalti care ati trecut la alte masini este si normal sa nu va mai placa loganul, dar cand ai posibilitati doar de logan, iti place si ala.
                      sigpic

Comment

• - daca prin alte masini intelegi Audi A4, Golf 6-7. Megane coupe, Skoda Octavia da, e normal sa nu imi mai placa loganul. Pana atunci pas la alte acareturi.
                        sigpic

Comment

• de 301 ce poti zice ? asa de amorul artei...
                          oricum nu-mi iau nici pejo nici logan. din diferite motive. m-am saturat de amandoua.
                          PS: vezi ca tu compari loganul cu masini deja si esti off-topic...
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

Comment

• Am configurat un Laureate 0.9tce.
                            CONFIGURAREA MEA

Versiunea mea:
                            9.800,00 € 44.536,10 LEI
                            LAUREATE 0.9 90CP
                            Preferintele mele :
                            Motorizări : Benzina
                            Exterior
                            300,00 € 1.363,35 LEI
                            NOIR NACRE
                            Interior
                            0,00 € 0,00 LEI
                            Tapiterie Laureate / Ambianta interioara "Carbon Foncé"
                            Optiunile mele :
                            350,00 € 1.590,58 LEI
                            Pack Look
                            300,00 € 1.363,35 LEI
                            Media Nav
                            100,00 € 454,45 LEI
                            Harta Europei
                            100,00 € 454,45 LEI

10.950,00 € cu TVA

Daca puneam si tapiteria din piele inca 600 euro si Regulator limitator de viteza+ Volan imbracat in piele inca 400, pretul ar fi fost 11.950 euro.

Ceva ce m-a intrigat :
                            Consum urban (l/100km) 4.3
                            ?!!!?
                            Sa mai taie din ele frate, ca macane.

Pretul de baza la Laureate e 9.800,00 €, cu vopsea nemetalizata.
                            In 2005 am platit 7900 € pe un Laureate 1.4 cu tot cu vopsea metalizata, scazand 250 de euro rezulta ca pretul de baza era 7650..

Cam mare diferenta de 2150 de euro pentru un 15CP in plus, un ESP+ASR si un ABS care in 2005 nu aparea decat pe Ambition.
                            Last edited by mr.K; 14 November 2012, 15:39.

Comment

• sincer sa fiu pack look e o mare porcarie, la fel ca si harta europei. De ce sa dau 100 de iepuroi pe harta europei cand pe net e moca? De ce sa dau 350 de euro pe niste jante de aliaj, cand mai pun inca 50 si imi iau jante oz?
                              Legat de consum, nici extra-urban nu e atat, poate pe autostrada

Comment

• @costi.bc: iar nu intelegi: nu am comparat loganul cu A4/golf - am zis ca alea sunt masini. Ce e mai ieftin de 15000 euro sunt compromisuri, sau spartanisme (vezi loganul). ...pana sa vezi calitate/confort/pret/fiabilitate mai e de impins - tai cate ceva din caracteristicile astea la orice model pana in 15000 euro. Dar tu esti cu critica as usual.
                                - am prieteni cu peugeot si stiu cat costa piesele la ei. Sa te fereasca dumnezeu sa ia de a face cu service-urile lor ca te incarca de numa'. Si si la peugeot la masinile ieftine fiabilitatea e cam varza. 206 - le a fost modelul lor grandios. De masini poti vorbi de la 307 in sus.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google