Cezar : pentru ca gandesti obiectiv luand in calcul modul de trai, valoarea banului, economia curului in care respiram si nu in ultimul rand faptul ca e cea mai ieftina masina indiferent de ce rahat de dotari are.
Logan Vs Masini Low Cost
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
unii, printre care si eu nu am vazut,pipait,mers etc nici unul din modelele noi de la Dacia.asa ca ne dam cu parerea in mod gresit.eu zic sa facem o pauza pana vede lumea masina si o pipaie ca sa-si poata da cu parerea.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Eu am vazut si pipait foarte atent masina! Pentru ca au schimbat infatisarea si adaugat un ecran tactil in care nu vezi nimic daca bate soarele :d asta nu inseamna PROGRES! Oi fi eu mai pretentios, dar nu as da 9-10 mii de euro pe asa ceva nici picat cu ceara. Diferenta de 2-3 mii pe care trebuie sa o platesc pentru a cumpara o alta marca, care imi ofera normalitatea mi se pare infima. Cezar, scuza-ma, dar pe firma as cumpara si eu 300 de loganuri...pentru ca le folosesc angajatii.
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Comment
-
da la 12 mii nu primesti la alte marci ecranul ala pe care nu vezi nimic.pai pana acum nu aveai media nav pe dacia.e un progres.are esp in dotare standard.e un progres.aia 2000, 3000 de euro eu zic ca sunt o gasca de bani.infim erau 200-300 euro.si eu daca aveam inca 2-3 mii de euro nu-mi luam logan.cumparam megane sau alt drac mai rasarit.Last edited by margelatu; 16 November 2012, 09:41.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Poate nu am nevoie de prostia aia....la alte marci primesc alt confort, alte scaune, alta pozitie de condus, alta tabla, alta stabilitate, alta siguranta, alt statut, etc, etc...lucruri care CONTEAZA. Daca pentru tine conteaza ecranul ala...e bine! ))
Eu mi.am spus punctul de vedere, eu personal nu vreau sa dau 10.000 pe asa ceva, consider ca diferenta pana la golf, jetta, focus, astra merita cu prisosinta. Daca ai doar 8000 de euro si vrei masina noua, esti "condamnat" sa alegi asta. E singura optiune...daca nu vrei spark )
Sent from my GT-I9100 using Forum RunnerLast edited by PCH; 16 November 2012, 09:45.
Comment
-
a nu ca nu m-a facut mama cu ps3 in tetiere la masina.nu conteaza.la stabilitate cred ca e mai bun decat vechiul lighean.scaunele imposibil sa nu fie un pic mai bune ca la celelalte ligheane.designul e unul mai frumos.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostCu alte cuvinte, pt mine, cel care vrea sa-si ia 3-4, max 5 masini pe care sa le foloseasca 3 ani, m-au impresionat.
Rezumand: pe mine Dacia m-a impresionat si acum este o marca prezentabila cand trimiti oameni pe teren, nu doar o masina buna si fiabila.
P.S Am discutat cu şeful de parc auto de la Danone şi ei tot 3 ani le ţin !
Comment
-
- bai ce de nemultumiti pe aici. acu 2-3 ani era intreebarea: ce sa-mi iau fabia/aveo sau logan? I-ati aveeeo/accent/fabia/206 ca ai dotari, ai alta pozitie la volan (sa fim seriosi ca stai ca in carucior in toate troncanelele astea), uite tabla ce buna e(care daca ploua face ca la opera la aveo), ai esp, tcs,jhw (care acu puse pe logan nu mai sunt bune, nu mai iti imbunatatesc siguranta).
- in loc amcar din poze sa apreciati schimbarea, sa mergeti cu ea sa vedeti cum e si cum se comporta, daca intr-adevar merita, criticati de la primu pas.
- stii cum e vorba aia: prostul daca nu e fudul nu e prost destul. S-au ajuns si la romani figurile si pretentile si nu i imai multumeste nimic.
- vad aici comentarii zici ca toti aveti range-rovere in curte si v-ati obisnuiti toti cu ultima moda in masini (ma refer al masinile scumpe, nu ultimele imbinari de plastice din low-costuri menite sa ia ochii - vezi bordul de enterprise de la noul aveo - arata ca o masinuta din Sega )sigpic
Comment
-
- in loc amcar din poze sa apreciati schimbarea, sa mergeti cu ea sa vedeti cum e si cum se comporta, daca intr-adevar merita, criticati de la primu pas.
- stii cum e vorba aia: prostul daca nu e fudul nu e prost destul. S-au ajuns si la romani figurile si pretentile si nu i imai multumeste nimic.Last edited by mr.K; 16 November 2012, 10:40.
Comment
-
- il laud din poze si din ce specificatii are. Din poze designe-ul interior si exterior e o mare imbuantatire. Ca are scapari, vechiul model avea si el scapari asa ca ce mai conteaza
- motorul diesel e la fel deci nu ma intereseaza ca nu s-a schimbat nimic
- ramane de vazut fiabilitatea
- deci nu am de ce sa nu fiu nemultumit
- cat despre discutia asta sunt convins ca sigla conteaza: daca era VW si pretul era mai saltat sareati in sus cu lauda, tot asa daca pe cotetzul ala de polo era sigla dacia nici nu v-ati fi uitat la elsigpic
Comment
-
Daca era VW nu avea gaura aia in aripa, pentru sobolani probabil, nu avea plasticul ala de autoutilitara in loc de bord, nu avea trenul ala de rulare si stabilitate zero si mai vrei, ca mai am?! ..compar VW cu dacia acum....hahahhahaaha! Compara cu vechiul logan, ca doar cu ala poate fi comparat. Asta dupa ce o vezi live. Asa, din carti e simplu de povestit
Comment
-
Originally posted by PCH View PostPoate nu am nevoie de prostia aia....la alte marci primesc alt confort, alte scaune, alta pozitie de condus, alta tabla, alta stabilitate, alta siguranta, alt statut, etc, etc...lucruri care CONTEAZA. Daca pentru tine conteaza ecranul ala...e bine! ))
Eu mi.am spus punctul de vedere, eu personal nu vreau sa dau 10.000 pe asa ceva, consider ca diferenta pana la golf, jetta, focus, astra merita cu prisosinta. Daca ai doar 8000 de euro si vrei masina noua, esti "condamnat" sa alegi asta. E singura optiune...daca nu vrei spark )
Sau o...waw Chevy Aveo?
Nu ai da 9- 10 k pe o masina noua care sa aiba cam tot ce ii trebuie, dar in schimb ai dat acum cativa ani 8,500 pe Logan 1 carea avea 4 roti si AC...
Intrebare: rotile sunt in 4 sau in 5 prezoane la noul logan?Saab 9-5 Aero
Comment
Comment