Originally posted by pilifida
View Post
Dar nu inteleg care e problema- ce am zis eu ca masina mea nu are probleme sau ce? O sa vezi pe my ride ca am schimbat diverse- noroc ca le-am schimbat pe garantie.
Ca o paranteza ca sa te lamuresc-Bordul zdrangane pentru simplu motiv ca m-a pus draq si am umblat la el

Adica....m-au aburit si pe mine altii ca e bine sa il desfaci si sa il izolezi cu bureti ...am facut asta si a fost cea mai mare greseala- acu nu mai pot scapa de zdranganit orice i-as face (inainte sa il desfac nu zdranganea). Acum nu te gandi ca face ca tractoru- doar ca eu sunt foarte 'sensibil' cu greierasii si bag in seama toate prostiile- si imi sta pe creier.(la Logan aveam o centura care imi statea pe creier masina avand 10,000 km si tot nu i-am dat de cap)
Singura solutie e sa gasesc o consola SH- dar o gasesc f greu ptr ca eu am climatronic. Am lasat problema ptr la primavara ptr ca acum nu mai pot umbla- risc sa rup ceva pe acolo fiind f frig.
Cat despre scartait pedala- e o alta pasarica a mea- adica scartaie uneori doar dc apesi juma de cm pedala de frana- atat.Dc apesi mai mult nu mai scartaie- deci tre sa vrei sa o faci sa scartaie.

Daca tu compari Ceed cu Logan inseamna ca nu te-ai urcat niciodata intr un Ceed ca e ala vechi sau asta nou. Du-te atinge-o fa un test drive si apoi mai vorbim.
Ceed ul nou e f tare dar dupa parerea mea au pus cam mult la pret- eu 1 sincer nu mi-as mai putea-o permite si chiar dc mi-as permite-o as alege Sportage care e noua mea dragoste - pur si simplu e superba si are un pret imbatabil.
Ca si fiabilitate nu ma pronunt vs Logan- in afara de faptul ca garantia de 7 ani (atat e garantia acum) te scoate ca nu trebuie sa platesti din buzunar, cel putin la Ceed ul vechi pica bieletele si coloana directie, motorul e fiabil in schimb.
Asta s-ar putea sa fie un pic peste Logan 2 cu bot de VW

Noua Octavia
Consola centrala e asemanatoare cu noul Ceed
Cand te uiti ce SF uri de masini scot toate marcile stai si te gandesti ca vor exista clar 2 tabere
Tabara cu venituri mici care cumpara Logan
Tabara cu venituri mari care cumpara restul
Clasa de mijloc vad ca nu prea mai exista. Ma gandesc ca dc Rapid ul e 18,000- oare Octavia cat va fi?
Comment