Logan Vs Masini Low Cost

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pilifida View Post
    - mie nici nu imi plac "feature-urile" alea stai linistit.
    - cat despre pret, chiar nu am loganul din aceasta cauza. Si intr-adevar coreencele alea sunt scumpe la ce ofera, pentru ca pentru o suma nu mare in plus poti sari la octavia, opel, megane care scuza-ma e peste orice asiatica dinaia.
    - nu am zis ca loganul ar fi o revolutie in domeniul auto, dar nici asiaticele alea nu sunt mierea care sunt considerate. Ce e ieftin si mult pute din start
    Stai tu linistit si nu te mai obosi sa deschizi un thread in care sa scrii ca si plasticele de la Ceed sunt praf ca si la Chevy.
    Dar nu inteleg care e problema- ce am zis eu ca masina mea nu are probleme sau ce? O sa vezi pe my ride ca am schimbat diverse- noroc ca le-am schimbat pe garantie.

Ca o paranteza ca sa te lamuresc-Bordul zdrangane pentru simplu motiv ca m-a pus draq si am umblat la el
    Adica....m-au aburit si pe mine altii ca e bine sa il desfaci si sa il izolezi cu bureti ...am facut asta si a fost cea mai mare greseala- acu nu mai pot scapa de zdranganit orice i-as face (inainte sa il desfac nu zdranganea). Acum nu te gandi ca face ca tractoru- doar ca eu sunt foarte 'sensibil' cu greierasii si bag in seama toate prostiile- si imi sta pe creier.(la Logan aveam o centura care imi statea pe creier masina avand 10,000 km si tot nu i-am dat de cap)
    Singura solutie e sa gasesc o consola SH- dar o gasesc f greu ptr ca eu am climatronic. Am lasat problema ptr la primavara ptr ca acum nu mai pot umbla- risc sa rup ceva pe acolo fiind f frig.

Cat despre scartait pedala- e o alta pasarica a mea- adica scartaie uneori doar dc apesi juma de cm pedala de frana- atat.Dc apesi mai mult nu mai scartaie- deci tre sa vrei sa o faci sa scartaie.

Daca tu compari Ceed cu Logan inseamna ca nu te-ai urcat niciodata intr un Ceed ca e ala vechi sau asta nou. Du-te atinge-o fa un test drive si apoi mai vorbim.

Ceed ul nou e f tare dar dupa parerea mea au pus cam mult la pret- eu 1 sincer nu mi-as mai putea-o permite si chiar dc mi-as permite-o as alege Sportage care e noua mea dragoste - pur si simplu e superba si are un pret imbatabil.
    Ca si fiabilitate nu ma pronunt vs Logan- in afara de faptul ca garantia de 7 ani (atat e garantia acum) te scoate ca nu trebuie sa platesti din buzunar, cel putin la Ceed ul vechi pica bieletele si coloana directie, motorul e fiabil in schimb.

Asta s-ar putea sa fie un pic peste Logan 2 cu bot de VW -parerea mea

Noua Octavia
    Skoda a prezentat primele fotografii oficiale cu a treia generatie a berlinei compacte Octavia, construita pe noua platforma MQB a Grupului Volkswagen. Noua Octavia preia interiorul de la Volkswagen Golf…

Consola centrala e asemanatoare cu noul Ceed

Cand te uiti ce SF uri de masini scot toate marcile stai si te gandesti ca vor exista clar 2 tabere
    Tabara cu venituri mici care cumpara Logan
    Tabara cu venituri mari care cumpara restul
    Clasa de mijloc vad ca nu prea mai exista. Ma gandesc ca dc Rapid ul e 18,000- oare Octavia cat va fi?
    Last edited by eugenmanea; 11 December 2012, 19:04. Reason: Automerged Doublepost
    Saab 9-5 Aero

Comment

• - si tabara care isi ia logan pentru ca nu suporta asiaticele (dar are bani de asa ceva) si nu are bani de audi/range rover. Eu acolo sunt. Nu inteleg de ce automat credeti ca cine dispune de 1-2-3-4-5 mii de euro in plus s-ar arunca imediat pe chestiile alea. Mai e si lume care nu gandeste asa. Surprinzator de multa lume.
      sigpic

Comment

• La 2-5 mii in plus poti lua Golf, Jetta, Octavia, Focus. Care nu sunt asiatice dar sunt peste Logan. Surprinzator, nu?

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Poti, dar n-are legatura cu topicul, ca nu-s low cost.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• -ce as lua peste ar fi un astra gtc dar iara ala sare pretu' tare. Sau un megane coupe
            sigpic

Comment

• Originally posted by Niki View Post
              Poti, dar n-are legatura cu topicul, ca nu-s low cost.
              Pilida, dumneata de ce nu citesti?
              Tocmai ce v-a rugat Niki...

Comment

• Exact.Si nici macar in aceeasi clasa sunt.Decat sa imi iau Focus, Octavia, mai pun 5 mii si imi iau altceva mai mare si mai bun.Si tot asa.Vorbiti de 5000 E, de parca pocniti din degete gata ies cozonacii.
                Logan-ul si Sandero se compara cu Fiesta, Clio, Polo, Corsa, etc...Astea sunt masinile cu care trebuie sa le comparam si sunt scumpe in draci pentru ce ofera.Ce mi s-a parut interesant este noul Clio, care arata demential si la 12.000 gasesti unul echipat bine.
                sigpic

Comment

• n-ati vazut trendul (in criza) ?

masini ieftine se vand mai putin , masini foarte scumpe mai multe ! asta ca sa nu vorbim de sh-uri , ca la rar mai gasesti la anu' programare ...
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

• - apropo de low costuri, m-am tot uitat pe forumul chevrolet.Ce am vazut pe acolo ... (celelalte nu mi se deschid de la lucru - e parola_.
                    - am tot incercat sa imi fac cont la ei dar forumul lor e la fel de prost ca masinile - de pe orice retea incerci sa dai register zice ca ip-ul e banat.
                    Hai sa dau niste exemple despre ce minunatii sunt pe acolo in thread-ul aveo vs logan (threadul e vechi deci e vorba de modelele vechi):
                    - Design:Aveo(mult mai stilat..si da are priza la gagici..mai ales negru)
                    - Pai cum sa fie femeile atrase de ceva atat de comun si urat cum este Loganul ??? Si mai scrie si Dacia pe el.
                    - Eu Loganul l-as compara maxim cu Albea, nu se poate compara cu Aveo la nimic,
                    - Toate motorizarile Chevrolet Aveo sunt superioare concurentilor directi de la Dacia.
                    - Nu exista termeni de comparatie intre ele! Nu prea ai ce sa compari inafara faptului ca ambele au caroserie din tabla, 4 roti, 4 geamuri, un parbriz si o luneta (dar si aici Chevy e peste Logan).
                    - Sergiule Loganul restilizat care arata mai bine este varza pe langa orice model de la Chevrolet iar calitatea materialelor din interior este de cea mai joasa speta nu am vazut masina cu tapiteria mai proasta excluzand DACIA 1310.
                    - DACIA....si am spus totul.Desi am avut pana anul trecut una din\'80...la care sarma era magica.
                    - comparatia cu AVEO este nula Loganul este mult inferior de la calitatea materialelor pana la senzatia de masina straina.
                    - in Logan ai senzatie de masina straina? Inseamna ca nu stii ce inseamna masina straina, pai si un MATIZ pus la punct iti da o senzatie mult mai diferita chiar daca este considerat inferior
                    - Loganul comparaul cu TICO nu la spatiu ci la insonorizare si troncaneli cred ca TICO are un plus
                    -Nici nu se poate face comparatie intre logan si nubira.In afara de consum mare, nubira,si mai ales nubira 2 este net superioara loganului.Cielo fabricat in Koreea este iar superior loganului,amandoua fara optiuni "troaca"cum spunem noi.Vorbim despre spatiu,confort la volan,motoare mai vechi dar foarte bine sincronizate cu cutia ...loganul este o masina care te oboseste la drum lung si interiorul este jalnic... - aici trebuie sa fac o paranteza pentru a mentiona ca esti cel putin ..... daca ajungi sa zici ca cielo/nubira sunt mai bune ca loganul. Cielo e ceva varza, depasit nici nu merita mentionat, iar nubira - hmm de buna ce e a dus daewoo in faliment. Nu intelg conceptul asta - am chevrolet (fost daewoo) atunci si tico e mai bun ca loganul.
                    - ce ma enerveaza ca nu pot sa ma inregistrez pe forumul alora pentru un schimb de idei )
                    Last edited by pilifida; 12 December 2012, 11:27.
                    sigpic

Comment

• M-am urcat intr-un cielo zilele trecute, este intradevar mai slab ca loganul, dar parca distributia aerului in habitaclu se face prin clapeta eletrica, prin apasarea unor butoane, chestia asta inseamna mult mai ales pentru vremurile in care a aparut cielo.
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Cielo este aparut prin 88 in Korea! Noi ne minunam la portocale pe vremea aia!

Comment

• - copie de opel. Era clar atunci peste 1300 nici nu se pune problema. Da la a zice ca e mai bun ca loganul (doar ca tu ai chevrolet - fost daewoo) trebuie sa fi un pic cu bila. Nu mai are legatura nici cu tehnica, nici cu subiectivismul
                          sigpic

Comment

• Cielo in 1994, cand a aparut in Romania, costa intre 8500$ si 10500$. Cam cat 2 apartamente de 2 camere, la vremea aia.
                            Numai low cost nu era.

Din 1994 pana acum au trecut 18 ani si ceva. Asteptam 2022 sa vad cum se prezinta primele Logan aparute in 2004.

Comment

• Ca tot veni vorba, Cielo este sub Logan, per ansamblu.
                              Ce imi place, mai ales ca vorbim de anii '90: pozitia in scaun (mult mai comoda) si imbinarile exterioare. Uitati-va cum se imbina bara cu aripa, la orice Cielo din 199x fata de un Logan din 200x.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Pai sub Logan 2012 cu ABS si ESP sunt si multe Mercedesuri sau alte marci de lux de prin 198x-199X, pentru ca asa ceva se punea numai pe varful de gama pe vremea aia.

Nu are rost comparatia intre 2 masini de generatii diferite, doar pentru ca au performante apropiate.
                                Cielo a trecut testul timpului. Urmeaza Logan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google