Da-mi voie sa te contrazic.Logan-ul daca aveai tichete il luai cu incredibila suma de 4300E.Aproximativ.Si cand au zis ei ca scot masina de 5000E.Asta e, nu au fost in stare.Au scos masina de...6000E.Sau cat era?
Sa scoata si VW masina, nu de 5000 E, nici de 6000 E, macar de 7-8000E.
Repet: cea mai ieftina masina de la ora actuala la concurenta mi se pare Clio.Si nu are preturi atat de nesimtite cum are grupul VAG.
Si cu toate astea depaseste cu 3000 E cel mai ieftin Logan.
Eu nu laud Logan-ul.Nu prea am ce lauda.E o masina corecta, din punctul meu de vedere.Pentru asta a fost gandita.Pentru muritorii de rand, care nu au nevoie decat de un transport din A in B in conditii decente.Din pacate la multi conditiile decente inseamna de fapt dotari de masini premium.Mi se pare ca unii cer prea mult de la biata masina.
Sa scoata si VW masina, nu de 5000 E, nici de 6000 E, macar de 7-8000E.
Repet: cea mai ieftina masina de la ora actuala la concurenta mi se pare Clio.Si nu are preturi atat de nesimtite cum are grupul VAG.
Si cu toate astea depaseste cu 3000 E cel mai ieftin Logan.
Eu nu laud Logan-ul.Nu prea am ce lauda.E o masina corecta, din punctul meu de vedere.Pentru asta a fost gandita.Pentru muritorii de rand, care nu au nevoie decat de un transport din A in B in conditii decente.Din pacate la multi conditiile decente inseamna de fapt dotari de masini premium.Mi se pare ca unii cer prea mult de la biata masina.
Comment