Logan Vs Masini Low Cost

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• - cum adica suv in carje?
    Adica 4x2.

Doar 4x4 merita un SUV.

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
      @pilifida - ai logan de 7 ani ? deci din 2005. exact de atunci e si al meu. daca tu nu ai rugina ori ai antifonat-o tu de noua , ca pe vechile dacii ori vorbesti aiurea. toti cunoscutii mei au probleme cu rugina dupa 5 ani la logan.

Daca nu are probleme cu rugina atunci sigur a avut sau o sa aiba cu injectoarele, mai ales ca un DCi-urile din prima generatie (65CP) au fost niste motoare nefiabile la fel ca pe clio (devenise scandal national chestia asta la un momendat). Deci nu are omu rugina dar are alte probleme care il macina sau care il vor macina.

Comment

• am avut logan din 2005 pana in 2011 si am avut probleme cu rugina: pe usa, la baza ei, pe stalpul de la parbriz si pe plafon vopsea exfoliata si cine mai stie pe unde...

Comment

• da , dar poate era fabricata in lunile ploioase sau cu ger ... cum explica un coleg. pai asteptati fratilor si acum si va luati logan in vara , dar nu cumva sa-l luati de pe stoc.

si la motoarele alea au recunoscut ca sunt probleme ? au schimbat pompa si injectoarele cu altele mai bune ? fassss ... a iesit din garantie , pa ! la revedere ! ia-ti alt logan nou ! nu comparam cu alte marci cunoscute care au facut asa ceva doar ca sa-si fidelizeze clientii. si multe erau sh-uri la a 3a mana iesite din garantie.

dar cu domnul pilifida n-o scoti la capat. loganu e cel mai bun ! si daca nu loganul , atunci dusterul !
          oricum noul logan se va vinde. si vreau sa spun ca ma bucur ca se va vinde. si recunosc ca e imbunatatit fata de cel vechi. are un pas inainte la aspect , pret (aproape acelasi) , antifonare (sper) si dotari optionale. ca mai are defecte ... haideti sa bagam sub pres ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• @lord.wader inca.nu au fost probleme cu injectoarele dar am auzit ca generatia respectiva va avea probleme. Sper sa nu am
            @costi.bc: eu.vorbesc din punctul meu de vedere. Nu am avut probleme cu ea. Nu vorbesv din auauzite. Ar trebui sa ma plang de ea ca voi face rugina ca in povestea cu drobul de sare ca sa iti fiu pe plac? Intelegi greu ca vorbesc de masina mea? Si oricum pe langa concurenta e bun - asta ca sa ai de ce zice ca nu o scoti la cap cu mine.
            sigpic

Comment

• Daca pentru tine concurenta este reprezentata de lada, fiat albea si poate clio symbol...ca in rest e durere mare!

Comment

• da , dar poate era fabricata in lunile ploioase sau cu ger ... cum explica un coleg. pai asteptati fratilor si acum si va luati logan in vara , dar nu cumva sa-l luati de pe stoc.
                Eu l-am luat in iulie, si tot are rugina.
                Nu era nici din stoc, am asteptat 2 luni sa vina dupa ce am dat comanda.

Cred ca tabla a fost depozitata sub cerul liber, in stoc pe la Sidex vreo 2 ani asa, si dupa aia a fost livrata catre Dacia sa-mi faca mie masina low cost.

Intelegi greu ca vorbesc de masina mea? Si oricum pe langa concurenta e bun - asta ca sa ai de ce zice ca nu o scoti la cap cu mine.
                Nu pot sa nu iti amintesc ca stiai nspe mii de Loganuri fara rugina. Acum te rezumi la masina ta.
                Last edited by mr.K; 13 November 2012, 21:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai nu vezi domle' ce zice lumea ? ca de cand se face duster e alta tabla. si loganu asta nou are (probabil?) aceeasi tabla care n-a mai stat pe stoc la sidex. asa sa fie ! poate sa contrazica cineva ?
                  si de vopsea nu se zice nimic.
                  la duster am un client care se plange ca i s-a matuit vopseaua de pe aripile spfata
                  @ pilifida - stii loganurile alea rosii nemetalizate (sa nu vorbesc de alb, galben , etc) ? dupa un an daca revopseai un element (desigur in reprezentante) arata la fel ... din avion ...
                  Si oricum pe langa concurenta e bun
                  - atunci zi-ne si noua care-i concurenta directa. poate asa nu mai vorbim de cat de extraordinar e loganu si ajungem la un numitor comun
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

• Sigur ca da. Dacia va aduce tabla direct din Suedia pentru Logan. Ce va costa sa sperati ?
                    Bine, daca veti cumpara Logan2 o sa va coste, de aia stati linistiti 2-3 ani pana vedeti ce poate si ce hram poarta trashcarabeta asta noua.

Comment

• Eu zic sa mai avem rabdare 2-3 zile pana avem efectiv ocazia sa testam noile modele sandero/logan. Vorba aia: mult a fost putin mai este.
                      Apoi poate deschidem un thread nou in care sa postam impresiile personale ale fiecaruia de la drive-test, poate cateva poze, ce ne-a placut, ce nu ne-a placut si eventual poate noul thread reusim sa-l tinem deschis mai mult de o saptamana.
                      Sunt sigur ca multi vom merge sa vedem/testam noul model, daca nu de altceva, macar de curiozitate.
                      Eu unul cu siguranta voi merge.

Comment

• M-am uitat si eu pe posturile voastre...Parca-i chat aici N-am intrat de 2 zile, si cand am intrat o incoerenta totala. Mai nimic legat de subiect.

Originally posted by PCH View Post
                        @pilifida Vad ca esti inscris recent pe forum. Cumva esti angajat Dacia sa faci reclama? Stim si noi cine e Dacia cu tot ce inseamna produsele lor si serviciile post-vanzare (au asa ceva?!)! Iar masinile coreene, daca ai un fix cu ele e problema ta, aici nu a adus nimeni in discutie masinile alora. Din ultimul tau post nu inteleg nimic, mai ai putin si o dai in spam.

Eu nu cred ca un posesor de Audi are timp de LoganClub, sincer Pentru aia nici nu exista "masinile" astea.
                        Ba are bre...Uite, eu mai frec duda pe forum, asa ca nu generaliza.
                        Daca ma uit bine si imi face Dacia o oferta buna, as lua vreo 3-4 trascalete dintr-astea in leasing.
                        Last edited by Cezar; 13 November 2012, 23:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• - pentru mr.k: am zis ca stiu nspe mii de oameni cu logane care nu s-au vaitat de rugina si asa si e.
                          - apoi costi.bc musai nu mai poate el ca ruginesc toate si numa al meu nu'. i-am reconfirmat ca al meu chiar nu e ruginit poate poate intelege. Nu inteleg ce e asa dificil de crezut.
                          - apoi am luat-o cu injectoarele: )) ce bine ca nu a ruginit ca oricum mi-au picat injectoarele sau IMI VOR pica (asta era lord_wader): uite nu mi-au picat inca si si daca pica dupa 7 ani/110 mii km nu ma supar pe ele, le schimb ))
                          - si e normal sa vb de bine de logan sau de duster deoarece intamplator (pe langa faptul ca le am) imi si plac si culmea (!) sunt pe forumul loganului. Daca vroiam sa le injur ma ducem pe un forum de hyundai, chevrolet etc si improscam cu rahat in dacia la unison cu proprietarii avioanelor mentionate mai sus.
                          - acum pentru ca sunt multumit de ea faceti toti premonitii ca defapt are ceva sau va avea ). Sa dau si un citat ca mi se pare fenomenal:

"Daca nu are probleme cu rugina atunci sigur A AVUT SAU O SA AIBA cu injectoarele, ...... Deci nu are omu rugina dar ARE alte PROBLEME care il macina sau care IL VOR macina."
                          - nu am alte probleme, nu am avut alte probleme
                          - sper ca NU MA VOR macina alte probleme
                          - si asa iti urez si tie sa nu fi macinat de probleme
                          Last edited by pilifida; 13 November 2012, 23:49.
                          sigpic

Comment

• Ati dat 6-8000E pe un Logan si vreti: esp, sa prinda 300 km/h, sa nu aiba niciun fel de probleme cu rugina indiferent ca e vorba de piatra sarita sau orice altceva, sa nu pice injectoarele, sa nu consume benzina multa, preferabil deloc, sa nu se aude niciun zumzet din exterior, sa am un motor de 2.5 turbo pe masina dar sa coste cat un matiz, sa am preturi mici la consumabile si la piese, asigurare si impozit mici, adica sa fie o masina perfecta.
                            E cea mai ieftina masina noua low-cost pe piata asta si voi vreti dotari de mercedes si aveti niste pretentii.
                            Nu mai pot dormi la noaptea ca mi-e sa nu se trezeasca vreunu sa desfaca chederele sa vada daca am rugina acolo...Ce ma fac?
                            sigpic

Comment

• le desfaci singur, nu lasi pe altu' sa-ti faca inspectia la masina
                              lasand gluma la o parte, loganul a ajuns sa nu mai merite ca masina noua. pt 2-3000 de euro (ceva mai putin decat era la inceputurile loganului) iti iei megane, focus, 301...alea macar sunt masini in comparatie cu cascarabeta de la dacia. in alta ordine de idei, sunt de acord ca multi so vor sa dea 8000-9000 de euro si au pretentii de 18-19000 de euro. si cu slana-n pod si cu sufletu' mantuit, nu merge...totusi, daca nu ai aia 3000 diferenta la megane sau 301 sau focus...ce faci? ai varianta unui sh in stare calumea (la 9000 gasesti chiar masini bune) pt care vorba unui coleg, mai pui 1000 intr-o carte si stai linistit. dar...un set de lescoape, cu buce, la un mondeo e vreo 1500ron. un termostat piesa de origine, 530ron. versus 30 roni un termostat de dacie, cum vi se pare? versus 220ron brat fata echipat complet, bucse, pivot, cum vi se pare? parca incepe sa mearga si masina in care ocazional mai scartaie cate un plastic, mai ales daca o iei in rate si te gandesti de doua ori cat costa un far de mondeo si ca nu-ti permiti un casco la masina aia. hm, parca iar nu iese de mondeo, ci doar de logan. din pacate, lucrurile astea le stiu si cei de la dacia/renault. si au mai scos o masina la limita de pret cat s-o cumperi daca n-ai cashu' gros si daca dupa aia n-ai nici bani de-o pompa de injectie sau un termostat de 5 milioane...simplu.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Corect...dar cred ca sunt destul de sigur ca predomina cei care au vrut masina noua si nu au avut banii jos, drept urmare au luat masina in rate.Deci, probabil, d-asta a iesit din discutie SH-ul....Cine are bani de altceva, nu se uita la Logan...parerea mea.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google