Logan Vs Masini Low Cost

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• corect, numai ca multe au fost la firme.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
      ...
      Nu cumva si Lodgy era anuntata ca un mare triumf Renault? Comenzile pentru ea tind spre zero.
      Nu conteaza. Oricum nu e produs in Romania.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cu "chele" si toate optionalele nu depaseste 12000 de iepuroi
        Attached Files
        Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

• Dacia Logan 1.2 75 cai cu tot ce iti trebuie pe ea (Ambiance+ AC) 8,380 EUR

Dotari de serie:
          DOTARI DE SERIE
          DETALIILE VEHICULULUI TAU
          Echipamente Standard

Tapiterie Ambiance din material textil
          Airbag frontal sofer
          ABS, repartitor electronic de franare si AFU
          Scrumiera mobila si bricheta
          Bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3, 2/3 cu sistem isofix
          Centuri de siguranta fata fixe
          3 Centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte
          Luneta incalzita
          Geamuri electrice fata
          Retrovizoare exterioare negre
          Iluminare portbagaj
          Manere deschidere usi din interior negre
          Jante de otel 15" cu capace complete Aracajou
          Tetiere fata reglabile pe inaltime (pline)
          Alerta sonora si vizuala prindere centura de siguranta
          Radio 2DIN : CD, MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming
          Airbag frontal pasager (cu deconectare manuala)
          Airbaguri frontale laterale
          ASR ESP
          Directie asistata
          AFU (asistenta la franarea de urgenta)
          Bare de protectie in culoarea caroseriei
          Faruri de zi

Optiunile mele :
          780,00 € 3.544,71 LEI Aer conditionat

Acelasi pret ca si vechiul Logan doar ca e mult mai dotat.

A...ca il vrei cu piele navigatie si cu motor turbo etc ...asta e partea a 2 a si depinde de fiecare- doar retineti un aspect- masina cu piele in 12,000 EUR nu exista chiar dc se numeste Fabia Corsa etc.

Deci ce ne tot lovim de 'preturi incredibil de mari pentru Logan 2?'

Originally posted by mr.K View Post
          Asa low cost cum e ligheanul ala, o sa vedem ce vanzari va avea.
          Nu cumva si Lodgy era anuntata ca un mare triumf Renault? Comenzile pentru ea tind spre zero.
          herr K iar te chinuie nestiinta si vorbesti fara sa te informezi.
          Lodgy a fost lansat in iunie in Ro
          Din iunie pn la sf lui octombrie s-au vandut in Ro 576 Lodgy asta insemnand 115 masini pe luna media.
          Daca inmultim cu 10 luni cat avem date pe www.apia.ro despre vanzari, rezulta ca Lodgy ar fi pe locul 11 la vanzari modele masini imediat dupa Sandero si Fabia. Asta in conditiile in care Lodgy a prins exact criza politica incepand cu iunie care a provocat 30% scadere la Dacia (pana in mai inclusiv Dacia era pe un mic plus comparativ cu 2011)
          Last edited by eugenmanea; 26 November 2012, 13:54. Reason: Automerged Doublepost
          Saab 9-5 Aero

Comment

• - auuu. acum am vazut: scut de plastic pe noul logan. ce idiotenie. Daca aveam scut de plastic pe a mea masina cred ca aveam baia de ulei sparta de zeci de ori. Ce tiganie. Parca era masina buna pentru drumurile noastre proaste si pentru mers la tzara cu ea. De ce i-ai pune scut de plastic atunci??? astia is nebuni?
            sigpic

Comment

• asta se practica cam peste tot.Lasa ca poti remedia asta contra sumei de 300 ron,aprox
              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• da, dar acest mic detaliu duce la pierderea scopului initial al loganului => masina pentru romania
                sigpic

Comment

• Scopul e Low Cost, nu "masina pentru Romania", din moment ce se vinde in mai multe tari...
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu stiu, poate e doar un cost cutting avand in vedere ca au pus foarte multe chestii in plus si au pastrat pretul aprox la fel... dar din ce am mai citit si eu nu prea se mai poarta scutul de fier din simplu motiv ca in momentul impactului frontal, daca ai scut metalic motorul in loc sa se duca sub masina intra in habitaclu tinut de scutul metalic.
                    Va spun doar ce am citit nu stiu daca este si adevarat.
                    Saab 9-5 Aero

Comment

• Da asa ceva am citit si eu..Nici la skoda nu mai baga scut de metal la OPTIUNEA PACHET DRUMURI GRELE.
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• - nu stiu cum e la siguranta, dar pentru macadam mie mi se pare un accesoriu vital, nu un moft!
                        sigpic

Comment

• Pentru macadam iti trebuie 4x4 si anume Duster.
                          Saab 9-5 Aero

Comment

• Pe macadam loganul ph1 se descurca excelent, si iti spun asta in cunostinta de cauza, mai mult de 25-30% am folosit masina inafara soselei si se misca excelent, nu dai cu "burta" aproape niciodata de pamant. Pai daca e pt siguranta scutul de plastic, pai ia sa faca toata masina din plastic, asa nu o sa mai fie probleme de siguranta. Inca nu am vazut live noul logan, dar pare putin mai joasa garda decat cel vechi, iar daca scutul e de plastic, deja e o problema (vezi celebrele golf-uri 4 cu scutul lor celebru). Mai bine ne intoarcem la vechea 1310 decat la masini din plastic.
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Probabil ca vor aparea scuturi fier after mkt daca nu cumva se potrivesc de la Logan 1- doar ca il pui pe barba ta (la fel ca si la celelalte marci- skoda kia vw etc).
                              Nu poate sa fie si frumoasa si desteapta si devreme acasa )) chiar sunt curios daca va obtine 4 stele la Euroncap.
                              Garda mi s-a parut la fel
                              Saab 9-5 Aero

Comment

• eu cred ca le va obtine, pt ca are mai multe airbaguri si totusi e de generatie mai noua decat loganul din 2004, totusi sunt 8 ani, ar trebui sa fie o diferenta. deci cred ca va obtine lejer 4 stele.
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google