corect, numai ca multe au fost la firme.
Logan Vs Masini Low Cost
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu "chele" si toate optionalele nu depaseste 12000 de iepuroiAttached FilesInvingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Dacia Logan 1.2 75 cai cu tot ce iti trebuie pe ea (Ambiance+ AC) 8,380 EUR
Dotari de serie:
DOTARI DE SERIE
DETALIILE VEHICULULUI TAU
Echipamente Standard
Tapiterie Ambiance din material textil
Airbag frontal sofer
ABS, repartitor electronic de franare si AFU
Scrumiera mobila si bricheta
Bancheta spate rabatabila si fractionabila 1/3, 2/3 cu sistem isofix
Centuri de siguranta fata fixe
3 Centuri de siguranta spate cu prindere in 3 puncte
Luneta incalzita
Geamuri electrice fata
Retrovizoare exterioare negre
Iluminare portbagaj
Manere deschidere usi din interior negre
Jante de otel 15" cu capace complete Aracajou
Tetiere fata reglabile pe inaltime (pline)
Alerta sonora si vizuala prindere centura de siguranta
Radio 2DIN : CD, MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming
Airbag frontal pasager (cu deconectare manuala)
Airbaguri frontale laterale
ASR ESP
Directie asistata
AFU (asistenta la franarea de urgenta)
Bare de protectie in culoarea caroseriei
Faruri de zi
Optiunile mele :
780,00 € 3.544,71 LEI Aer conditionat
Acelasi pret ca si vechiul Logan doar ca e mult mai dotat.
A...ca il vrei cu piele navigatie si cu motor turbo etc ...asta e partea a 2 a si depinde de fiecare- doar retineti un aspect- masina cu piele in 12,000 EUR nu exista chiar dc se numeste Fabia Corsa etc.
Deci ce ne tot lovim de 'preturi incredibil de mari pentru Logan 2?'
Originally posted by mr.K View PostAsa low cost cum e ligheanul ala, o sa vedem ce vanzari va avea.
Nu cumva si Lodgy era anuntata ca un mare triumf Renault? Comenzile pentru ea tind spre zero.
Lodgy a fost lansat in iunie in Ro
Din iunie pn la sf lui octombrie s-au vandut in Ro 576 Lodgy asta insemnand 115 masini pe luna media.
Daca inmultim cu 10 luni cat avem date pe www.apia.ro despre vanzari, rezulta ca Lodgy ar fi pe locul 11 la vanzari modele masini imediat dupa Sandero si Fabia. Asta in conditiile in care Lodgy a prins exact criza politica incepand cu iunie care a provocat 30% scadere la Dacia (pana in mai inclusiv Dacia era pe un mic plus comparativ cu 2011)Saab 9-5 Aero
Comment
-
- auuu. acum am vazut: scut de plastic pe noul logan. ce idiotenie. Daca aveam scut de plastic pe a mea masina cred ca aveam baia de ulei sparta de zeci de ori. Ce tiganie. Parca era masina buna pentru drumurile noastre proaste si pentru mers la tzara cu ea. De ce i-ai pune scut de plastic atunci??? astia is nebuni?sigpic
Comment
-
Nu stiu, poate e doar un cost cutting avand in vedere ca au pus foarte multe chestii in plus si au pastrat pretul aprox la fel... dar din ce am mai citit si eu nu prea se mai poarta scutul de fier din simplu motiv ca in momentul impactului frontal, daca ai scut metalic motorul in loc sa se duca sub masina intra in habitaclu tinut de scutul metalic.
Va spun doar ce am citit nu stiu daca este si adevarat.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Pe macadam loganul ph1 se descurca excelent, si iti spun asta in cunostinta de cauza, mai mult de 25-30% am folosit masina inafara soselei si se misca excelent, nu dai cu "burta" aproape niciodata de pamant. Pai daca e pt siguranta scutul de plastic, pai ia sa faca toata masina din plastic, asa nu o sa mai fie probleme de siguranta. Inca nu am vazut live noul logan, dar pare putin mai joasa garda decat cel vechi, iar daca scutul e de plastic, deja e o problema (vezi celebrele golf-uri 4 cu scutul lor celebru). Mai bine ne intoarcem la vechea 1310 decat la masini din plastic.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Probabil ca vor aparea scuturi fier after mkt daca nu cumva se potrivesc de la Logan 1- doar ca il pui pe barba ta (la fel ca si la celelalte marci- skoda kia vw etc).
Nu poate sa fie si frumoasa si desteapta si devreme acasa )) chiar sunt curios daca va obtine 4 stele la Euroncap.
Garda mi s-a parut la felSaab 9-5 Aero
Comment
-
eu cred ca le va obtine, pt ca are mai multe airbaguri si totusi e de generatie mai noua decat loganul din 2004, totusi sunt 8 ani, ar trebui sa fie o diferenta. deci cred ca va obtine lejer 4 stele.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment