Logan Vs Masini Low Cost

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clar va avea mai multe puncte fata de Logan 1 pentru ca are in plus 2 airbag uri, ESP, avertizare centuri.
    Numai ca si regulile Euroncap 2012 sunt mai drastice fata de regulile 2005 sau cand s-a testat Loganul.

Dc obtine 4 stele e chiar smecher! (Octavia are 4 stele pe vechiul sistem de notare)
    Saab 9-5 Aero

Comment

• Da, i-au trebuit vreo 7 ani sa aibe ce au avut altele din aceeasi clasa la vremea aia, chit ca poate unele erau optionale.

Si din nou ne miram de o masina mai in rand cu lumea.

Comment

• corect, din aceeasi clasa, dar totusi cu 3000 de euro mai scumpe. aici sta totul, iar amanuntul asta cred ca multi il uitati...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai nu-l uitam, pt ca pretul incet incet cu adaugarea de rahaturi se aproprie de concurenta.
          Incepe sa devina o masina banala )))

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
            Elegance e echipare de varf.
            Dar in echiparea Active, Skoda Rapid cu 1.2 TSI la 86CP e 14 mii de euro. Suficient de putin pentru a concura un Logan 0.9tce care tinde spre 13 mii de euro in asa zisa dotare full.
            Skoda Rapid arata mult mai bine decat Octavia.
            Originally posted by Cezar View Post

Ce va mai place borsul....

" extras din oferta Skoda (pt ca nu ma lasa sa o urc):

Pret total
            NH32F412 Rapid Active TSI Total: EUR 15.178,28
            Motor
            1.197cm3 Tractiune Fata Manuala - 5 viteze
            Putere: 63 kW / 86 CP
            Consum oficial: 5.1 l/100km
            Emisii CO2: 119 g/km
            Oxizi de azot (NOx): 0,022 g/km
            Eu nu inteleg o treaba, de ce comparati Loganul cu Skoda Rapid? Din ce citesc, presa din tarile cu apa calda pune noua masina a cehilor in alta categorie/clasa, unde Dacia nici nu viseaza sa tinda! (thank's reno!). Doar "romanashii" care scriu prin diferite publicatii de la noi o "arunca in arena" cu generatia 3d! ))
            Uitati exemplu aici.
            Last edited by PCH; 26 November 2012, 21:25.

Comment

• eu n-am comparat loganul cu nimic , poate cu 301 , dar cu ce sa-l compari ?

albeea si aveo ?
              o/____\o
              (i)
              .........

Comment

• In mod normal cu masini din clasa mica.
                1) Chevrolet Aveo
                2) Seat Cordoba
                3) Fiat Albea
                4) Kia Rio
                5) Hyunday Accent
                6) Renault Clio

Cam astea sunt...restul calca in picioare gama Dacia (Skoda, Ford, Opel, VW) si nu are rost comparatia.
                Last edited by PCH; 26 November 2012, 21:42.

Comment

• Clio e cu o clasa peste Sandero, nu la clase ma refer.
                  Am mers cu amandoua astea cu 0.9.

Comment

• mda am configurat si eu un Rapid 1.6 105 cai. Ori a innebunit lumea ori am ramas eu in urma rau cu salariu- 20,300 EUR o masina cu dotari 'de bun simt'nici macar nu are xenon.
                    Cu banii astia nu merci- prefer tot o koreanca Sportage sau Ix35 cel putin stiu ca nu platesc marca 5,000
                    Saab 9-5 Aero

Comment

• A ajuns si Skoda o marca de renume ?
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• corect octavian. eu nu am mers cu clio asta nou. in schimb l-am vazut pe strada si am ramas vorba reclamei - tin minte cand l-am vazut prima data - arata foarte bine, am ramas impresionat.

Comment

• Dintre cele de mai sus Cordoba, Rio si Clio sunt peste logan, nu pot fi comparate. Bine, si pretul e la fel, adica peste.....
                          Parerea mea e ca nici in clasa mica nu prea se incadreaza loganul/sandero.
                          Preturile in clasa mica deja sunt nesimtite: peste 15-16 k de coco pentru polo, fiesta, corsa, C3, etc....??? Astia se cam supraestimeaza. Nu mai zic de Audi A1.....
                          Concurenta ar fi albeea, accent, si alte sinistre din astea....
                          Pana si peugeot/citroen sunt peste logan/sandero ca pret, probabil cu un mic plus si calitativ
                          Tot vad vehiculate preturi de 11-12k pentru logan ca sa poata fi comparat cu noile low-costuri de la alte firme, care nu pot sa scada stacheta sub pretul de 12-13 k.
                          Ce te faci insa daca un om vrea o masina noua fara mofturi (navi, "piele" de scaun de autobuz, jante de aliaj, tempomat, senzori de parcare si alte brizbrizuri)?
                          Vrea o masina normala dotata decent (si e dotata decent, indiferent ce spun carcotasii) care inseamna un 0,9 TCE Laureate care ajunge ~ 10.000, sau putin sub 10k......
                          Sorry, dar loganul/sandero e cam singura varianta......
                          Si oricum, cei 2-3-4 mii de euro pe care toata lumea spune atat de usor ca-i pui in plus pentru alta masina, nu sunt chiar atat de usor de obtinut.

Comment

• Originally posted by mcornel View Post
                            corect octavian. eu nu am mers cu clio asta nou. in schimb l-am vazut pe strada si am ramas vorba reclamei - tin minte cand l-am vazut prima data - arata foarte bine, am ramas impresionat.
                            Am mers cu amandoua in drive test (Sandero si Clio) este diferenta nu numai la exterior (intr-adevar Clio arata super frumos) dar si la int, pe ce atingi e alta clasa.

Incearca sa dai cu mana/degetutzele peste plasticul deasupra torpedoului la Sandero si la Logan, imbinare materiale, e peste.
                            Nu e avion, dar o clasa peste.

Comment

• Cat costa noul clio?
                              sigpic

Comment

• ceva mai mult decat sandero. ala probabil merita mia de euro diferenta. in schimb, fabia, fiesta, polo, alea nu mai sunt cu 1000 mai mult, ci cu 3000-4000 mai mult. iar sa dai pe masina de clasa mica banii de pe compacta, mi se pare aberatie. adica, chiar asa mare sa fie nevoia de o masina de oras, incat sa nu gasesti loc sa parchezi un megane si tre' neaparat sa-ti iei fabia?
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google