If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@alex: Loganul PH2, este mult mai frumos fata de SANDERO
Pune un spate de sandero, si pune spatele LOGANULUI PH2 VISINIU din poza ta, si vei vedea diferenta
Sandero ul simplu nu ma impresioneaza la design. Spatele e mai urat decat la Logan Ph 2. Singurul lucru dupa care tanjesc de la Sandero e bancheta rabatabila si fractionabila.
Sandero Stepway imi place foarte mult. Imi place foarte mult cum arata si mi se pare foarte practic ca este usor inaltata si are protectiile acelea pentru aripi si praguri. Din pacate e sensibil mai scumpa decat un Logan si am vazut ca are acceleratii mult mai slabe decat Logan 1.6 8v (probabil ptr ca este mai grea).
P.S: Articolul acela cu Stepway ul care a mers de la Lisabona la Vladivostok parca, mi-a mers la inima. Pentru RO mi se pare masina ideala (destul de compacta pentru oras, dar si robusta pentru gropile de toate zilele sau de ce nu, chiar si pentru macadam)
S-a lansat de fff putin timp motorul 1.6 16v pe sandero. nu cred sa aiba cineva . Totusi e acelasi motor ca si pe logan euro5, si datele tehnice sunt la fel.
o parere vreau si eu...face un logan 1.4 chel si cipuit un sandero 1.6 16v stock si full? Am vazut intr-un video ca sandero accelereaza de la 0-100 in 10 sec!!!
Daca soferul de pe Sandero nu e beat sau paralel cu sofatul, nu ai nici cea mai mica umbra de sansa sa faci 1.6 16V cu 1.4, oricat de cipuit sau chel este.
Totul se rezuma la design-ul exterior, motorizarile & interiorul fiind aceleasi! Mie niciodata nu mi-a placut Sandero mai mult (nu ca Loganul ar fi vreo frumusete, dar il prefer in locul lui Sandero). Tine de gusturile fiecaruia!
Intre Sandero 1 si Logan 1 Ph 2 - aleg Logan 1 Ph2.
Intre Sandero 1 Stepway si Logan 1 Ph2 - aleg Logan Ph2.
Intre Logan 2 si Logan 1 Ph2 - aleg Logan 1 Ph2, aici nici nu incape discutie.
Intre Sandero 2 si Logan 1 Ph2 - aleg Logan 1 Ph2.
Intre Sandero 2 si Logan 2 - aleg Sandero 2.
Intre Sandero 2 Stepway si Logan 2 - aleg Sandero 2 Stepway, chiar ma umfla rasul comparatia.
Intre Sandero 2 Stepway si Logan 1 Ph2 - aleg Sandero 2 Stepway, nici nu incape discutie.
Cea mai reusita, aspectoasa, moderna masina, fabricata vreodata de Dacia, Sandero 2 Stepway. Cand vad un Logan 2 alb, parca vad o Lada ruseasca, iar cand vad un Logan 2 negru, parca vad un Aveo modelul vechi. Urata masina.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment