Vazut urcat in el ... Cam dezamagit....Mai mic decat loganu` si ceva mai inalt...Si foarte scump..Nu`si merita pretu
Logan Vs Sandero
Collapse
X
-
Mi se pare ca Sandero arata mai bine realitate decat in poze, nu stiu de ce. Nu e o masina prea fotogenica Eu am Logan de-o luna si personal nu vad motive suficiente sa-mi para rau ca n-am asteptat sa-mi iau Sandero. Mi se pare scump pentru ceea ce ofera. Adica are cam aceeasi tehnica de pe Logan si in plus doar schimbari de forma care asa rotunjita mie oricum nu-mi place. Logan phase deux nu-mi place chiar deloc, mai bine Sandero!
Comment
-
Eu as ramane la logan mai ales daca va iesi si Ph2 si din cauza faptului ca nu imi plac modelele hatchback
Comment
-
Mie nu prea imi place. In poze arata mai bine. Si oricum nu mi-as lua Sandero pentru ca as fi cobai. Primele masini cu siguranta trebuie sa aiba ceva bug-uri ca orice alta masina proaspat scoasa pe piata. Consider ca interiorul un pic mai finisat e un pas spre calea ce buna.
@mishu_wrc Fara niste spoilere nu arata prea grozav. Am eu o poza cu un Sandero putin tunat. E posibil sa fie chiar kitul de fabrica dar arata mai bine.Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
Originally posted by razvan_rm2003 View PostNu stiu daca e adevarat, dar la sandero vit maxima pentru aceleasi motoare ca la logan este cu 1 km mai putin? In speta 161 km/h si 174 km/h ( 1.4 si 1.6 ) ? Si consumurile , am vazut ceva mai maricele decat logan, de ce?sigpic
Comment
-
@razvan_rm2003: Da, viteza maxima e mai mica cu 1 km/h si consumul mai mare din cauza Cx-ului si greutatii. Care e problema?
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostSandero e frumusica.Imi place mai mult interiorul,nu este chiar asa de simplu.Insa vreau sa o vad in realitate sa vad cat de mare e.Pentru ca din auzite e mai mica decat Logan ca lungime,dar e mai grea.Hmmm.Sunt curios si de stabilitate,si daca nu ti-e frica sa alergi cu ea,ca e prea mica.Daca e cat un Matiz,sau Opel Corsa iese din discutie aia e prea mica.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Toate Loganurile au bara de stablizare, in afara de unele Ambiance, produse in 2007.
Cum sa aiba cutia de viteze mai mult ulei?Last edited by andrei; 21 June 2008, 23:42.
Comment
-
Nu, chiar asta e realitatea.
Comment
Comment