Logan Vs Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am testat cu loganul. Cu asta ultimul, pe primul, 1.6mpi n-am apucat sa-l testez. Gtech-ul nu e al meu, ci al unei cunostinte. Si mi-a cam confirmat gtechul datele spuse de constrctor in ce priveste sprintul 0-100km/h, timpul de parcurgere al unui km cu start de pe loc, putere si cuplu motor...Au "batut" toate pe unde zicea si dacia. Nu poti scoate mai bine ca ei, la asta ma refeream cadn am spus ca "m-a adus cu picioarele pe pamant", in ideea in care sunt convins ca un 1.4mpi nu scade cu 2 secunde timpul de demaraj doar schimband benzina.
    ca idee, rezultatele mele la logan 1.6_16v stock: 0-100km/k in 10.28secunde, 0-400m in 17.3secunde, kilometrul undeva la 30 si ceva de secunde (asta nu mai retin exact), puterea la roata 92CP, cuplul undeva la 120 si un pic Nm, turatiile le-a "ghicit", in sensul ca puterea a fost data la 5700rpm si cuplul la 4100rpm (in loc de 3800 cum zice dacia), timpii de reprize au fost 40-100km/h in 8 secunde, 80-120km/h in 9.8 secunde. acceleratia maxima, la plecarea de pe loc, a fost 0.55G
    Last edited by Seba; 13 November 2008, 01:56.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am testat si eu Sandero ca tori ceilalti.
      Nu am vazut mari diferente in ceea ce priveste tinuta de drum.
      Par perfect identice: pozitia la volan aceasi de inalta ( ma omoara chestia asta).
      Ca dezavantaje, majore de altfel:
      - spatiu portbagaj super mic
      - spatiu picioare bancheta spate inexistent in cazul in care iti place sa conduci usor lasat pe scaunul sofer ...in schimb arata mai bine la exterior decat Loganul.
      Last edited by florin75david; 1 January 2009, 15:37.
      LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
      CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Totusi pentru clasa ei Sandero e buna.Sa vedeti voi alte masini de parca zici ca sunt cutii de chibrite(ma refer aici la Hyundai i30 sau chiar i10 si mai sunt multe.)
        Ca o concluzie Sandeo este destinata in special tinerilor,pe cand Logan-ul este o masina de familie.

Comment

• Mie sincer imi place dacia sandero daca a-si mai avea bani a-si lua una da cu motor de 1.6 cai mai sprintena ca si caroseria i mai usoara fata de logan.

Comment

• io zic sa va uitati pe site la dacia la date tehnice, inainte de a cumpara un sandero, ca multi o "musca" la faza cu "e mai usoara". e pe dracu...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• La fel si sprinteneala. E pe dracu...
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Senzatia ca e mai strintena poate vine de la faptu ca sta mai bine pe curbe (desi nu prea are legatura).
                Asta am remarcat de curand (ca la orice hatchback) ca sta mai bine pe curbe ca berlina si parca ceva mai silentioasa.

Comment

• Mie imi place mult mai mult loganul la exterior decat sandero

Comment

• Totusi, stie cineva de ce le-a "cocotat" pe amandoua asa?
                    Parca prea exagerat.
                    Sa se fi gandit ca romanu' o sa care ca nebunu' de toate.
                    Si scaunul sofer este exagerat de sus la ambele. Ar putea rectifica asta. Saniile scaunelor ar putea fi mai joase sau mai finute.
                    LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                    CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• depinde de gusturi. eu am reglaj in inaltime, dar tot sus tin scaunul. imi place pozitia "frantuzeasca" la volan, e mai activa, ai vizibilitate buna, te tine "in priza" la volan. intradevar, la drumuri lungi poate fi obositor, iti poti da scaunul mai jos, dar am condus pana acum masini nemtesti, cu pozitia la volan aferenta si pe autostrazi parca te ia somnul . prea stai ca in fotoliu, parca nu conduci.
                      deci depinde de stil. faca-ti place pozitia nemteasca, scaun jos, iti iei o dotare in plus la scaun. daca nu, atunci loganul are pozitie buna la volan.

Comment

• Originally posted by florin75david View Post
                        Totusi, stie cineva de ce le-a "cocotat" pe amandoua asa?
                        Parca prea exagerat.
                        Sa se fi gandit ca romanu' o sa care ca nebunu' de toate.
                        Si scaunul sofer este exagerat de sus la ambele. Ar putea rectifica asta. Saniile scaunelor ar putea fi mai joase sau mai finute.
                        le-a cocotat din cauza drumurilor din romania, mie chiar imi place ce i-a facut. nu mai zic, la o denivelare mai mare, "auu, scutul" sau puntea sau altele. asta in comparatie cu alte masini cu garda la sol mai mica. am auzit proprietari de alte masini (straine) care le place loganul din punctul asta de vedere.
                        sigpic

Comment

• am vrut sa imi iau si eu un sandero dar cand am vaz usile din spate am ramas dezamagit. de fapt tot spatele e cam si in plus spatiul pe care ti-l confera logan-ul... ce sa mai.sandero egal skoda favorit

Comment

• Ce rautaciosi sunteti cu bietu sandero)...cum ganditi voi acuma gandeau si cei cu solenzele cand o aparut loganu (vezi doamne ca ii mai puturo consuma mai mult, ii mai scump, bla bla bla)

Sandero ii mai scump decat loganu pentru ca are niste dotari care loganu nu le are si astea costa:

-stergator luneta spate (+maneta cu doua poziti pentru stergator fata si spate)
                            -bancheta spate fractionabila (2/3)
                            -prelungire spoiler fata (si aia costa ceva)
                            -mai multe geamuri (vezi usile din spate)
                            -si centura spate este diferita de cea de pe logan (ma refer la cea de pe mijloc care are doua cuple) fiind tot o data mai scumpa
                            -mai sunt multe care nu se vad la prima vedere si care costa in plus
                            ...de doi lei :p

Comment

• are mai putina tabla si rezulta mai putina vopsea, portbagaj mai mic.
                              sigpic

Comment

• Si cu toate astea e la fel de greu ca un Logan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google