If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Eu am vazut cateva expuse la un service si din ce am vazut eu zic ca Logan-ul e superior la calitate... In afara de asta din ce am vazut pe site Geely nu e mai ieftin ca Loganu'.
Ei dau pe site preturile in EURO fara TVA, mai ieftin e modelul CK care e micut fata de Logan, eventual MK e o varianta mai buna dar deja sare de 10.000 €
Dimensiunile Geely CK sunt de 415/168/144 cm, adica avem de-a face cu o compacta putin mai mica decat Loganul. Motorul de 1.5 litri produce 93CP la 6000 rpm si un cuplu de 128Nm la 3400 rpm, comparabil cu motorul de 1.6 litri 8 valve de pe Logan. In schimb, acceleratia de la 0-100 km/h se face in ... 18 secunde... Ha?... Consumul mediu anuntat este de 6.3 litri la suta de kilometri, lucru care mai echilibreaza un pic balanta.
Limuzina MK este chiar mai interesanta decat compacta CK. Geely MK are o lungime de 434 cm, o latime de 169 cm si o inaltime de 143cm, care o plaseaza in zona de intrare a clasei medii (mai putin latimea, care pare a fi destul de mica). Conform datelor de pe site-ul importatorului, sub capota aveti ori acelasi 1.5 litri de 93CP, ori un 1.6 litri 16V de 110CP. Acesta din urma raporteaza tot un timp de accelerare abisal, de 16 secunde pentru 0-100km/h (credem totusi ca importatorul ar trebui sa verifice informatiile...), un consum mixt de 6.5 litri la suta si este cuplat cu o cutie de viteze manuala in cinci trepte.
PS: 1,4 mpi-ul meu ii racheta pe langa 1,6 16v a lor
Masina nu arata rau (cel putin in poze), dar la fel ca si andrei nu l-as cumpara in primul rand pt ca e chinezesc. Si chiar daca as putea trece peste asta, nu mi-as lua o masina cu asa performante dinamice NICIODATA. Cred ca la drum lung te simti ca intr-o caruta sa nu poti face o depasire in siguranta. Sunt curios ce reprize are. (80-120 km/h in 2 minute )
Cu privire la Geely(ma refer la modelul CK)...tare-mi seamana mie a Accent...nu stiu dece.
Nu stiu daca virgula chiar asa o fi si in realitate, dar cel putin in poze calitatea materialelor nici macar nu se apropie de masina nationala Logan.
masinile lor arata destul de bine...dar calitatea??? cred ca lasa de dorit... abea astept sa vad una pe strada... arata super ca lumea dar...UNU E LOGANU
In poze poata arata cum arata dar pe hartie performanele lasa de dorit..accelerarea de la 0 la 100KM/h era de 18 sec si asta la motorul 1.6 16v si ce ma amuza cel mai tare e ca au scos de pe site-ul lor oficial aceste date... oare de ce????
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment