Logan vs Geely

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by CAnnabYS View Post
    Aia e alta masina din postul lui andrei ...
    E chiar Geely CK.

Originally posted by CAnnabYS View Post
    datele tehnice s-a mai discutat si cred ca sunt la vrajeala puse, sau sunt gen 0-100mph
    Datele tehnice nici nu sunt pe site-ul din Romania, tocmai ca sa nu se faca de ras. Sunt pe site-ul din China si site-ul global. Si pe pliante, bineinteles.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Rocri tu deti si un aveo de tot plingi dupa topicu ala ?

faina masina deci viteza ucide daca mergi la 50km/h ai sanse sa scapi
      sigpic

Comment

• Nu plang dupa topicul acela (desi eram tatal lui). Plang ca asta mai "traieste".
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Hahaha ce trist
          sigpic

Comment

• Threadul asta o sa mai traiasca ceva, pentru a le arata in continuare celor ce si-au luat Gelly in detrimentul Loganului ce masina buna si sigura au...

Comment

• Lol,miam facut cont doar ca sa mentionez faptul ca geely au motoare de toyota.stiu asta de la un dealer geely din galati.

Comment

• Motoare de Toyota, da, dar de prin anii '50-'60 poate...
                Si oricum, si motorul e MADE IN CHINA.

Comment

• Mi-am adus aminte de un banc care se potriveste perfect aici (sursa este Boris i-mi pare)
                  Stiti care este antonimul cuvantului "original"?
                  Raspuns: Made in China.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Crash testu ala e ptr geely otaka care din cate stiu eu nu e acelasi cu CK ... oricum cert e ca eu am vazut un crash test in care masina se comporta comparabil cu loganul ... ideea e sa-l gasesc din nou

in alta ordine am gasit ceva HILAR:

http://utile.geelyautomobile.ro/utile.htm (cu ajutorul lui google)

undeva la diverse sunt "normal malfunctions" si solutii ... e misto de citit sa vezi ce poti pati

Comment

• uitati crash-testu la euroncap...mi se pare dezastruos fata de:

Comment

• Aoleu,masina aia geely seamana cu dacia1310. Cred ca e la fel de sigura.Pai au de lucru cei de la descarcerare ca sa-ti scoata cadavrul de acolo la greu. Loganul mi se pare mult mai bun la capitolul asta.Si personal prefer sa conduc o masina sigura decat orice altceva, nu conteaza dotari sau performante.
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• @cannabys: otaka si ck sunt acelas lucru, difera indicativul in functie de piata de desfacere.
                          @aliyen: mint frumos dealerii din galati, asa, in general vorbind ? lasand gluma la o parte, ori datele despre performantele motorului sunt "umflate". ori cele ale masinii sunt "varza", ori cutia de viteze strica tot la masina aia. apropo, nu-s motoare mitsubishi? asa umbla zvonistica prin tm. n-am avut cum sa verific, intreb si eu ce mi-au spus altii
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In legatura cu cele 18 secunde 0-100 acceleratie ... sper ca nu s-a mai zis, daca s-a zis imi pare rau, insa explicatia reda si consumul redus. Tineti-va bine ca e hilar
                            Vitezele sunt 1-2-7-8. Sper ca nu ma insel, insa cam asta e explicatia )
                            Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                            Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Ca la camion normal atunci timpul de 18 secunde pana la 100...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by andrushk_mib View Post
                                Aoleu,masina aia geely seamana cu dacia1310. Cred ca e la fel de sigura.Pai au de lucru cei de la descarcerare ca sa-ti scoata cadavrul de acolo la greu. Loganul mi se pare mult mai bun la capitolul asta.Si personal prefer sa conduc o masina sigura decat orice altceva, nu conteaza dotari sau performante.
                                cred ca era mai sigura dacia 1310 gelly asta parca e un
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google