Logan vs Geely
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Threadul asta o sa mai traiasca ceva, pentru a le arata in continuare celor ce si-au luat Gelly in detrimentul Loganului ce masina buna si sigura au...
Comment
-
Motoare de Toyota, da, dar de prin anii '50-'60 poate...
Si oricum, si motorul e MADE IN CHINA.
Comment
-
Crash testu ala e ptr geely otaka care din cate stiu eu nu e acelasi cu CK ... oricum cert e ca eu am vazut un crash test in care masina se comporta comparabil cu loganul ... ideea e sa-l gasesc din nou
in alta ordine am gasit ceva HILAR:
http://utile.geelyautomobile.ro/utile.htm (cu ajutorul lui google)
undeva la diverse sunt "normal malfunctions" si solutii ... e misto de citit sa vezi ce poti pati
Comment
-
uitati crash-testu la euroncap...mi se pare dezastruos fata de:
Comment
-
Aoleu,masina aia geely seamana cu dacia1310. Cred ca e la fel de sigura.Pai au de lucru cei de la descarcerare ca sa-ti scoata cadavrul de acolo la greu. Loganul mi se pare mult mai bun la capitolul asta.Si personal prefer sa conduc o masina sigura decat orice altceva, nu conteaza dotari sau performante.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
@cannabys: otaka si ck sunt acelas lucru, difera indicativul in functie de piata de desfacere.
@aliyen: mint frumos dealerii din galati, asa, in general vorbind ? lasand gluma la o parte, ori datele despre performantele motorului sunt "umflate". ori cele ale masinii sunt "varza", ori cutia de viteze strica tot la masina aia. apropo, nu-s motoare mitsubishi? asa umbla zvonistica prin tm. n-am avut cum sa verific, intreb si eu ce mi-au spus altiiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In legatura cu cele 18 secunde 0-100 acceleratie ... sper ca nu s-a mai zis, daca s-a zis imi pare rau, insa explicatia reda si consumul redus. Tineti-va bine ca e hilar
Vitezele sunt 1-2-7-8. Sper ca nu ma insel, insa cam asta e explicatia )Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Originally posted by andrushk_mib View PostAoleu,masina aia geely seamana cu dacia1310. Cred ca e la fel de sigura.Pai au de lucru cei de la descarcerare ca sa-ti scoata cadavrul de acolo la greu. Loganul mi se pare mult mai bun la capitolul asta.Si personal prefer sa conduc o masina sigura decat orice altceva, nu conteaza dotari sau performante.
sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment