Da, nici in Bucuresti nu am vazut nici unul, si umblu destul de mult zilnic.
Logan vs Geely
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
o singura intrebare what the fuck is a geely ? . daca te intalnesti cu un amic si ii zici ba mi-am luat masina .. iar el te intreaba , ce marca ? ... tu zici geely .. iar el zice "ce?"
Comment
-
Am vazut zilele trecute un Geely de drive test. Nu va inchipuiti cum sunt imbinate usile. Nici la 1300 n-am vazut asa, sunt niste lufturi intre usi de vreo 2 cm si nu exagerez deloc, iar usile nu se inchid perfect, mai raman putin in afara, de zici ca nu sunt inchise complet. De vopsea, culori si portbagaj sa nu mai vorbim...
Comment
-
lucru chinezesc ce sa mai zici ..
Comment
-
Originally posted by MariusPai cat au garantie?
Comment
-
Originally posted by mishu_wrcsite oficial: www.geelyromania.ro
ceva impresii: http://www.drive-test.ro/?a=det&art_id=366
PS: Am vazut doua modele la Expotransilvania, ce ma impresionat a fost tapiteria din piele in rest...:-P
Comment
-
am vazut masina in mall in tm...doar pt ca are abs, esp si piele ar trebui sa fie sensibil mai scumpa decat un prestige...la motor de 1.3 85CP (asa scria acolo) are performante cam slabe. tabla nu m-a impresionat, strangi de ea ca de-o ciocolata (probabil e ieftina pt ca au renuntat la unele traverse/imbinari, care nu s-au prins designerii lor la ce folosesc cand au pus bot de mertan si portbagaj de corolla veche pe sasiu de accent...). nu mai zic nimic de siguranta (chiar n-as vrea sa vad rezultatul unui test ncap cu masina aia, pt c-am vazut o ruda de-a ei la test si chevrolet aveo e mai solida. 1 stea geely, 1,5 stele aveo). nu stiu daca are rost sa comparam (chiar si loganul) masini cu geely...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment